icon

Skúsenosti s trollovaním na Modrom koníku

Včera o 19:52

S akou temou ste trollovali na modrom koniku a prisli na vas, ze je tema zalozena za ucelom trollovania?

anonym_05b6eb
Včera o 19:54

Daj ty... a mňa by zaujímali aj tie, na ktoré sme neprišli

anonym_233cd0
Včera o 20:00

preco teraz trollujes ty

autor
Včera o 20:02
@anonym_233cd0

preco teraz trollujes ty

@anonym_233cd0 Takato otazka nie je trolling.

anonym_233cd0
Včera o 20:03
@anonym_autor

@anonym_autor a preco ta to zaujima, pises pribehy pre MK?

anonym_f34777
Včera o 20:03

@anonym_autor teraz ten domček čo ponúka týpek ako unbelholfen alebo ta matka čo jej dcéra išla akože do Košíc veď to človek vidí že ti je troll ako fras ...

autor
Včera o 20:05
@anonym_f34777

@anonym_autor teraz ten domček čo ponúka týpek ako unbelholfen alebo ta matka čo jej dcéra išla akože do Košíc veď to človek vidí že ti je troll ako fras ...

@anonym_f34777 Cize to si pisala ty? Obe temy?

autor
Včera o 20:05
@anonym_233cd0

@anonym_autor a preco ta to zaujima, pises pribehy pre MK?

@anonym_233cd0 zabava na vecer

anonym_f34777
Včera o 20:09
@anonym_autor

@anonym_f34777 Cize to si pisala ty? Obe temy?

@anonym_autor jasné aj všetky témy tu na MK píšem lebo sa nudím

anonym_56e29f
Včera o 20:16
@anonym_autor

@anonym_autor ale je blbá, ako stvorená na trollovanie 😆

autor
Včera o 20:50

Vy ste tu take slusne, alebo sa nechcete priznat. Pidla mna kazdy bol aspon raz troll.

anonym_05b6eb
Včera o 21:14
@anonym_autor

Vy ste tu take slusne, alebo sa nechcete priznat. Pidla mna kazdy bol aspon raz troll.

@anonym_autor tak ja napríklad som tu založila za celú dobu čo tu som asi 7 rokov iba jednu diskusiu, kde som sa pýtala na skúsenosti so značkou kozmetiky… vôbec nezakladám témy a už vôbec nie vymyslené… trollia tu podľa mňa väčšinou noví používatelia, ktorých to tu rýchlo omrzí, pripadne sa po čase vrátia alebo potom niekto kto to robí možno pravidelne a je tu často, ale neprispieva vôbec normálne… to iba ty podľa seba súdiš… tak prečo si sa stále nepriznal/a ty prvý/á?

autor
Včera o 21:16
@anonym_05b6eb

@anonym_autor tak ja napríklad som tu založila za celú dobu čo tu som asi 7 rokov iba jednu diskusiu, kde som sa pýtala na skúsenosti so značkou kozmetiky… vôbec nezakladám témy a už vôbec nie vymyslené… trollia tu podľa mňa väčšinou noví používatelia, ktorých to tu rýchlo omrzí, pripadne sa po čase vrátia alebo potom niekto kto to robí možno pravidelne a je tu často, ale neprispieva vôbec normálne… to iba ty podľa seba súdiš… tak prečo si sa stále nepriznal/a ty prvý/á?

@anonym_05b6eb ano, tretia moznost asi bude realna

lindous
Včera o 21:31
@anonym_autor

@anonym_autor Každý určite nie, skôr ti istí dookola. Ja mám rada milé diskusie, tie vypäté mi akurát tak zvyšujú kortizol, takže mne by trollenie neprinášalo radosť a zábavu, ale iba stres 😄 a to dobrého trolla viem oceniť, len takých je tu veľmi málo.

anonym_3b82c3
Včera o 21:32

@anonym_autor čo je to troling?🤔

rozculena
Včera o 22:54
@anonym_f34777

@anonym_f34777 unbelholfen ponúka domček?

anonym_d8aee9
Včera o 23:00
@anonym_autor

@anonym_autor nie nebol. Akoze sorry, ale nie som vadna. Trapne vymyslene temy nezverejnujem

rozculena
Včera o 23:04

@anonym_autor to podľa seba súdiš ostatných? Netreba tu zakladať žiadne vymyslené témy,skutočných hlúpostí je tu dosť

anonym_c4d89a
Dnes o 04:52

Každá otázka, ktorú som napísala, bola napísaná preto, že som potrebovala radu. Či už pri praktických veciach, zdravotných veciach, alebo v osobnom živote. Ak napíšem na MK, tak preto, že potrebujem radu nezainteresovaných osôb.

anonym_8020da
Dnes o 04:54

Vymyslené témy vobec. Ale ked opisujem svoj problém, tak pozmenim niektoré fakta, aby ma tu nespoznali. Napriklad napisem muzova sestra aj ked je to moja sestra a pod. Pokial je to taka tema, ze by blizke osoby, ktoré tu chodia hned podla toho vedeli, ze som to ja.

anonym_b5fe9c
Dnes o 05:34

Žiadnu takú tému som nezaložila, nemám takú potrebu. Buď sa pýtam seriózne , alebo vôbec.

biba_18
Dnes o 05:44

nikdy som netrolovala, a myslím že nás je tu vačšina.

anonym_63e30b
Dnes o 06:10

@anonym_autor orál s kondómom. Bola to celkom sranda 😂😂😂

ria_sprout
Dnes o 06:22

Ja celkom nechápem tu potrebu sa sem prísť pohádať a hneď od začiatku na akúkoľvek tému reagovať podráždene. To síce nie je troling, len je to hrozne otravné a zvyšuje to napätie v spoločnosti.

anonym_64cfdd
Dnes o 08:32

Podľa mňa to tu funguje ako aj inde, témy aby stránka žila