icon

Ako funguje modrý koník?

jan_peteraj
Dnes o 14:27

Počul som veľa negatívnych recenzií na modrého koníka, tak sa snažím zistiť prečo :D pozná to tu niekto, ako to chodí? :D

chrobak7
Dnes o 14:28

@jan_peteraj Áno, založíš tému, zadáš otázku a kto chce, tak ti na ňu odpovie.

katica06
Dnes o 14:29

@jan_peteraj ak si počul toľko negatív, načo si sa sem registroval?

anonym_31a7c3
Dnes o 14:31

niekto ma rad dramu 🍿

jan_peteraj
autor
Dnes o 14:34
@katica06

@jan_peteraj ak si počul toľko negatív, načo si sa sem registroval?

@katica06 toto som hľadal, ďakujem xD aspoň tomu už rozumiem

anonym_4a7750
Dnes o 14:37

Čo ťa motivovalo sa tu registrovať?V poslednej dobe je tu pretlak zúfalcov z Pokecu a Tindra a chodia si tu riešiť svoje frustrácie z neúspechov u žien.Je to primárne fórum pre ženy a klebetí sa tu k všetkom.Nájdeš tu kopec tém s ocikanými testami, rady ohĺadom toho, či treba deťom pančuchy pod nohavice,ale aj normálnejšie témy. Nie je to zoznamka,aj keď evidentne niektorí chlapi si to myslia a ak to nevyjde,tak si aspoň kopnú.Taktiež uchyláci sú tu.Môj muž by sa tu asi na 200% nikdy nezaregistroval napríklad.

anonym_847378
Dnes o 14:37

Nikto to tu nepozna.. co je modry konik?

natalka13
Dnes o 14:38

Pozri si napr. Tuto diskusiu, bude ti vsetko jasne.😀
Je možné vybrať vzhľad dieťaťa pri oplodnení?

jan_peteraj
autor
Dnes o 14:39
@natalka13

Pozri si napr. Tuto diskusiu, bude ti vsetko jasne.😀
Je možné vybrať vzhľad dieťaťa pri oplodnení?

@natalka13 wtf, tak to sa tu naozaj vsetko clovek dozvie xD cize je to tu ako sociálna sieť pre mamičky, ktoré nechcú scrollovať instagram, FB alebo tiktok, ale majú chuť si poklebetiť, rozumiem, ďakujem xD

domkakvet
Dnes o 14:49

@jan_peteraj ak mas nejaky problem mozes sa poradit, alebo aj ty mozes radit inym.

anonym_cbef0a
Dnes o 14:54
@jan_peteraj

@natalka13 wtf, tak to sa tu naozaj vsetko clovek dozvie xD cize je to tu ako sociálna sieť pre mamičky, ktoré nechcú scrollovať instagram, FB alebo tiktok, ale majú chuť si poklebetiť, rozumiem, ďakujem xD

@jan_peteraj niektoré žienky sa sem chodia ventilovať počas PMS, aby to doma neschytali deti a manžel, buď pripravený na ostrejšie reakcie 🙂

anonym_806fbe
Dnes o 14:56

MK má neslávnu povesť o sekte "eko bio raw" matiek, ktoré sú proti modernej medicíne, liečia sa Savom a jedia svoju placentu...zveličene povedané samozrejme... veľa ľudí sa z tejto stránky smeje kvôli šíreniu hoaxov a podobne... reálne tu vecí tohto typu nie je o nič viac ako inde na internete, je proste diskusné fórum, dávno nie len pre mamičky a o materstve...

katica06
Dnes o 14:56
@jan_peteraj

@katica06 toto som hľadal, ďakujem xD aspoň tomu už rozumiem

@jan_peteraj keď počuješ že xy banka je najhoršia na trhu tak tam utekáš otvoriť účet? Keď počuješ že xy poisťovňa je najhoršia ohľadom poistného plnenia tak si tam poistíš auto, nehnuteľnosť? Keď počuješ že xy reštika je nahroršia v meste tak sa tam utekáš najesť?

anonym_7a527b
Dnes o 14:59
@anonym_806fbe

MK má neslávnu povesť o sekte "eko bio raw" matiek, ktoré sú proti modernej medicíne, liečia sa Savom a jedia svoju placentu...zveličene povedané samozrejme... veľa ľudí sa z tejto stránky smeje kvôli šíreniu hoaxov a podobne... reálne tu vecí tohto typu nie je o nič viac ako inde na internete, je proste diskusné fórum, dávno nie len pre mamičky a o materstve...

@anonym_806fbe tato faza MK je uz za nami. Nastastie. Rovnako ako zhromazdisko kojofundamentalistiek

anonym_b42cfd
Dnes o 15:01

Uz tu mas odpovede. Smejem sa 😂😂😂
Je to tu plne rypaliek, ktore nenechaju nitku suchu na cloveku. Popretacaju si informacie, ako sa im to hodi a presvedcia sa o svojej bezchybnosti.

liusa82
Dnes o 15:04

čo si objavil len teraz Ameriku? veď kôň je tu od nepamäti.Toto tu pozná celé Slovensko 😃

jan_peteraj
autor
Dnes o 15:44
@liusa82

čo si objavil len teraz Ameriku? veď kôň je tu od nepamäti.Toto tu pozná celé Slovensko 😃

no ja som sem vlastne prisiel len pozriet, ako to tu funguje xD vyhybal som sa tomu doteraz poctivo
@liusa82

anonym_86262d
Dnes o 16:00

@jan_peteraj pretoze vacsina zien je tu agresivna, staraju sa inym do zivota a vymyslaju si rozne konspiracie zalozene na nejakych ich vyplodoch.