Vianočné pečenie
Baby ja uz sa smejem sama zo seba 😀
Tento rok moje vianocne pecenie stoji za prd. Najskor som robila vanilkove rozky, tie boli top aj linecke, potom fukane rozky, tie boli jedna katastrofa, sa mi splaskli 😀 tak reku skusim este grilazky, v nich zas bol naprd cukor roztopeny a vznikli mi tam tvrde hrudky, ale hlavne ze uz sa skoro vsetky zjedli 😀 a dnes zas som dostala skvely napad, ze suhajdy by som este mohla vyskusat, tak si to varim nad paru s bebe pudingu a vznikla mi z toho daka husta kasa, tak reku serem ja cele pecenie 😀 je tu niekto komu sa tento rok tiez tak dari? 😀
@anonym_autor ja som si objednala a mám pokoj
@anonym_autor ja som si objednala a mám pokoj
@janickacrazy ja tiež 😁
Mne. 🤣🤣🤣 Do medvedich labiek som dala priveľa korenia, medovníky som susila pol hodinu a i tak sú ako piškótové cesto, škoricove klbka sa mi prvykrat v živote rozliali, k lineckemu sa už týždeň neviem dokopat, aby som ho polepila a crinkles mi cukor kompletne vychlemtali a vyzerajú a chutia ako prerastené okrúhle piškóty. Nevadí, aj horšie sa stáva, budú Vianoce aj s nic moc kolacmi. 🤣
tiež sa mi nedarí. Nie je to podľa mojich predstáv.
Vanilkové rožky sú trošička pripečené viac ako by sa patrilo, linecké som spojila - a dcéra mi vraví že málo lekváru som dala, poliala som ich čokoládou - tiež nie je na 100 perc,, dokončila som teraz kokosové ježe - nie sú rovnaké kúsky, zajtra pečiem šatôčky z lístkového cesta - hádam neprihoria a dokončujem medový krémeš.
@anonym_autor zatial som len v polovici pečenia, ale hneď na začiatku prvá várka lineckých sa piekla o trošku dlhšie ako je potrebné, ale našťastie len trochu viac zhnedli. Včera som pripravovala puding do kremu a zabudla som tam pridat múku 🤦♀️ ale aj napriek tomu krasne zhustol. Teraz pokračujem v pečení, tak som zvedava co este sa stane 😁
No vtipné ste všetky 🙄,akurát samé pre seba
Crinkles sa roztiekli tak sú z nich cookie, a jedny rožky sú tvrdšie nie sú také jemné na aké som zvyknutá.... Ale doma to nikomu nevadí ...zato medovníčky sa podarili na 1*. Ale tak ku káve sa to zje ,aj tak nebolo toho veľa
@anonym_cb53e6 no ha ha ha. Trápny komentár. Sú to úsmevné momenty a keď máš s tým problém alebo sa ti to nepáči, tak nekomentuj a roluj ďalej ....
@anonym_cb53e6 preco? Ze sme na sviatky skoro 3 tyzdne doma a varime a pecieme? My sme piati, deti jedia vela.. vcera som upiekla chlieb a zjedol sa skoro cely.
K teme - grilazky som robila prvy krat. Riedku plnku- mala som malo orechov 😀Zatazila som to a vsetka plnka vytieklal z bokov 😄 druhy krat uz boli fajn.
Ja sa ani neviem donutit tento rok piect. My sme uz 2tyzdne chori. Keby som aj chcela piect, tak mam asi pol salky cukru. Tusim musime zbehnut do obchodu, lebo zasoby sa nam minaju 😁. Ale tiez sa mi uz stali rozne pripady. Napr krem na salkovy kolac bol tekuty, tak sme ho jedli lyzickou z plechu 😊. Doteraz neviem preco, je to jednoduchy recept a nikdy sa mi to nestalo.
@anonym_cb53e6 no ha ha ha. Trápny komentár. Sú to úsmevné momenty a keď máš s tým problém alebo sa ti to nepáči, tak nekomentuj a roluj ďalej ....
@bessie12 vy ste trápne

@anonym_autor nie, ešte som nič na Vianoce nepielka. Ani vyzdobené nemám . Zajtra idem do práce. Ale nič z toho čo píšeš.nikdy nepečiem ani sa nechystám. Budem iba medovníky kokosové kocky a slané tyčinky. Žiadne také.že.dopredu haldy a do Viac sa.to aj tak zje