Zábavné stretnutia s miestnou rozprávačkou. Neškodná, ale zvláštna.
Tu u nás v meste máme jednu pani. Keď sa s ňou stretnete a prihovoríte sa jej, napríklad. "Dobrý deň, ako sa máte?", ona začne rozprávať niečo úplne od veci zo svojho života a ani vám neodpovie na pozdrav. Proste vedie vlastný monológ. Keď jej niečo poviete, samozrejme, vypočuje vás, ale potom opäť začne rozprávať niečo úplne iné. Vy hovoríte o počasí, ona reaguje tým, aké má rada zákusky. Pani je ale inak neškodná, no je zbavená svojprávnosti.
No a prečo to píšem práve na Modrého koníka? No, hádajte asi prečo...
ja sa vzdávam 😒
pretože s MK to nemá žiadnu paralelu. diskusie na MK si žijú vlastný život bez ohľadu na želanie alebo očakávanie autora ...
Dnes je pekne uz od rana. Aj macky, naprv vybehli rovno von a az potom sa vratili k miskam sa najest. Bezne sa najprv najedia. Ale jesen je uz citit. Cez vikend sa asi pojdem prejst do nejakeho parku.
Lebo tiež čakáš, že ti tu budú písať úplne od veci.
Nehovorím, že tu nie sú ľudia, ktorí majú problém s čítaním s porozumením, preskakuje informácie a prsty im pri písaní predbiehajú hlavu… ale aj o tom je diskusné fórum so širokou verejnosťou, ak idem do diskusie musim byť na to pripravený… no vo väčšine prípadov, aký príspevok, také odpovede…
lebo chceš velice "vtipne" poukázať na to, že aj tu sú komentáre často odveci a rada by si obmedzovala rad za radom? 🙈
Neviem...nerada si domýšľam dôvody iného človeka...presne takto vznikajú nedorozumenia a komunikačné šumy. Prezradíš nám ten dôvod, prosím?
keď ťa to tak irituje, načo sa jej prihováraš? Keď Modrým koníkom tak pohŕdaš, načo sem píšeš?
@anonym_autor chces poukazat na to, ze aj sem pisu niekedy ludia, ako by boli zbaveni svojpravnosti? 🙂 🙂
“Každý si ide svoje”. A nenapisala si v ktorom meste. Zvyčajne ak idem mestom, nikto ma nepozdravi (možno škôlkari na prechádzke), už vonkoncom sa ma nikto nepýta ako sa mám.🤣
Ty si ta pani a prisla si sa postazovat, ze ta nikto nepocuva. 🙂
Tak daj mi rez orechový a tvarohový či mákový a môže byť aj lekvárový, len keď som hladný, pridaj mi.
Krém na ruky. Vhodný pre suchú pokožku rúk. S olejom z marhuľových jadier, vyhladzuje pokožku a dodáva jej pružnosť.
Cibuľa sa po anglicky povie onion a cesnak garlic.
ja neviem ale v poslednej dobe si tu pripadám ako na psychiatrii.Tu také divné témy sú pozakladané.Totálne od veci kolkokrát.. áno, bolo to aj volakedy ale teraz nie je dňa aj niekolko debilných tém za deň.Fakt ako keby to nejaký automat robil alebo AI zostavovala.Už sem chodím len zo zotrvačnosti pozrieť čo nové lebo zvyk.Ale ozaj, ja tu nemám čo čítať.A aj tém tu nejak ubúda založených len si všimnite.Asi sem už chodí ozaj pomenej ludí.Volakedy x tém behom hodiny založených alebo dvoch a teraz za celý deň len niekolko nových.Aspoň teda takých, čo zaujmú mňa.A volakedy som nevedela čo skôr čítať som si ich ukladala a počas volna dočítavala a teraz fajront😁 nula nič.. A toto som začala pozorovať cca od leta ešte som si povedala, ok sú dovolenky ludia sú kade tade ale teraz to pokračuje aj cez bežné pracovné a všedne dni čo inokedy bolo forum plné.Podla mňa sem už ludia prestávajú chodiť nudí ich to tu tak mk upadá

je zbavena svojpravnosti a stazujes sa, ze hovori odveci?? nie si nahodou ty ta pani?