Zasmejme za zlepšyme sy žyvot
Ahojte napíšte aká najtrápnejšia vec sa vám stala nech sa zábavíme 😉
Moje: Celkom nedávno keď som stál na autobusovej zastávke tak som myslel že som zbadal spolužiačku tak reku idem ku nej a hovorím: čááv. Típkiňa sa otočila a ja pozerám že to je úplne neznáma 8ačka tak som sa rýchlo prestal a nastúpil do prvého autobusu čo išiel (nakoniec som zistil že to bola 20 tak ma odviezla dakam do Majera tak som išiel potom peši domov) ako asi najtrápnejšia vec čo sa mi v poslednom čase stala.
@beata
@anonym_76de2b pre teba novinka, ale dieta do 8-10 rokov ide do kabinky pohlavia sprevadzajuceho rodica. Cize je normalne, ze chlapec bol na zenskom, takisto ako by zobral otec dceru na muzske kabinky...
@vevesh no jasné, určite je "normálne" vagínu vytŕčať pred 10 ročným deckom a naopak, daj sa liečiť 😂😂😂.
to čo je za magora ten anonym 76 deb2 - to tu uz davno nebol takyto odpad - ze nanho aj reagujete - to bude zas chlap co si robi verbalne dobre
@really8 dieťa mužského pohlavia by nemalo byť na ženských záchodoch, najmä keď ste tam boli s otcom dieťaťa, ten si mohol syna zobrať na mužské záchody, to by bolo vhodnejšie.
@anonym_76de2b a ked ide muz sam s 3r dcerou kam ma ist?medzi zastup holych šulinov alebo do kabinky na damske?
to čo je za magora ten anonym 76 deb2 - to tu uz davno nebol takyto odpad - ze nanho aj reagujete - to bude zas chlap co si robi verbalne dobre
@anonym_0de2d6 musím ťa sklamať, som žena a mysli si čo chces, choré je ako sa tu vy podaktoré zastavate tej chorej really8, čo sa ukazuje nahá pred deckom na každom kroku, sa zamyslite nad sebou 😉 a ešte hentá čo píše že je normálne 10 ročnému decku sa pretŕčať. Ja svojmu dieťaťu nikdy neukazem svoj pohlavný orgán. Mám viacej rozumu než vy podaktoré dokopy. Pohľad na orgán, resp. nahé telo patrí len mužovi a nie decku. Tak to už si potom rovno vy s tým vašim názorom z decka spravte frajera 🤦.
@anonym_0de2d6 musím ťa sklamať, som žena a mysli si čo chces, choré je ako sa tu vy podaktoré zastavate tej chorej really8, čo sa ukazuje nahá pred deckom na každom kroku, sa zamyslite nad sebou 😉 a ešte hentá čo píše že je normálne 10 ročnému decku sa pretŕčať. Ja svojmu dieťaťu nikdy neukazem svoj pohlavný orgán. Mám viacej rozumu než vy podaktoré dokopy. Pohľad na orgán, resp. nahé telo patrí len mužovi a nie decku. Tak to už si potom rovno vy s tým vašim názorom z decka spravte frajera 🤦.
@anonym_76de2b naha pred deckom na kazdom kroku😂😂 pobavil si. Dakujem. Dufam ze budes dalej prispievat.
Este mi prosim vysvetli ako by som to mala vyriesit ked som sama zena so synom a treba mu na wc. Velmi sa tesim a urcite poucim
@anonym_76de2b Mna prave vystrelo. Ja mam 4 rocneho synceka a na wc ho beriem damske. Normalne sa zavrieme v kabinke a cika. Nikto ho cikat nevidi iba ja. A teda kludne ho v kabinke necham kym sa vycikam. Ci sa mame obaja docikat, ked ideme napr. na plavaren? Urcite by som 4 rocne dieta same nepustila na panske wc.
@really8 aj to raz skončí, neboj sa, bude sa mu čokoľvek také s tebou hnusit 🤩.
@anonym_070f6d Ty čo hovoríš za nezmysly, to decko na ženských wc vidí aj to, čo by nemalo. Nezvadzaj to iba na mužské p. orgány.
@anonym_76de2b akoze co? Zeny neotrcaju v spolocnych priestoroch chachary pri pisoaroch, kazda jedna ide do kabinky. Ja neviem kde ty chodis…?
@anonym_76de2b a prosim ta, ty si z ktoreho prispevku vydedukovala, ze sa zeny pretrcaju pred synmi ako v nejakom lacnom peckovom filme?
Ad.2 byvam v krajine, kde je pedofilia najrozsirenejsi zlocin a ak sa potresta, tak vela krat iba nejakym "sorry". Takze predvidam.
Ad 3. Ono sa da ist do kabinky tak, ze syn caka pred "mojou kabinkou" a ja pockam na syna, dokym si vykona potrebu. Ak nemam ziadneho muza po ruke, co mi na dieta dohliadne, nepustim same dieta na muzske toalety.
Ps: ty si rob ako uznas za vhodne, ale tvoje "uchylky v predstavovitosti" si daj liecit....
Ked som mala 13, tak som cvicila karate a kadernicka ma uplne ostrihala nakratko na jezka. V lete to vyzeralo super, v jeseni ale pri bunde nebolo vidno cici rici a boli sme na skolskom vyletela, cela trieda povinne pred odjazdom na nejake wc, tam ma tetka nechcela pustia zenske wc, vraj som chlapec😂 zvazovala som v rychlosti co spravit, na muzskom wc bolo 10 spoluziakov chalanov 😂 Nakoniec isla ucitelka tiez a ta to vyriesila. Ale mne to bolo tak trapne 🙈🙈🙈
@kiki68 to poznám ja som chalan mal som dlhé vlasy a večne som počúval prepáčte toto je pánske WC.
@anonym_76de2b len tak btw otázka ako ste potom dieťa dojčili keď nie sa pred ním ukázať holá možno to nevi iba preto že som muž a možno je to mágia. Prezraďte mi
Pôvodná zábavná téma sa tu zmenila na úplne niečo iné 🤦♀️😂
Ach ženy...
Tvoj prispevok
@anonym_autor keď som prišiel na bicykli v úzkych bielych cyklisťákoch v zime a v daždi zmoknutý na stretnutie s kolegyňami a ony sa mi pozreli do rozkroku zhrozené akého ho mám malého. Nezabudnem na ten pohľad. A to práve kolegyne, ktoré komentujú nohavice každému chlapovi. Pár dni trvalo kým som ten blbý pocit rozdýchal. Od vtedy chápem mužov, čo to riešia.
moj najviac trapny moment bol ked som sa pred planovanym chudnutim z nie malej vahy v spodnom pradle fotila na muzov telefon a sla som si to cez messenger poslat sebe. Nejak omylom som klikla ale aj na meno jeho kolegu a poslala to aj jemu, bolo to v case ked sa este odoslane spravy nedali mazat. Doteraz mam z toho nocne mory a asi aj ten kolega

@really8 dieťa mužského pohlavia by nemalo byť na ženských záchodoch, najmä keď ste tam boli s otcom dieťaťa, ten si mohol syna zobrať na mužské záchody, to by bolo vhodnejšie.
@beata
@anonym_76de2b pre teba novinka, ale dieta do 8-10 rokov ide do kabinky pohlavia sprevadzajuceho rodica. Cize je normalne, ze chlapec bol na zenskom, takisto ako by zobral otec dceru na muzske kabinky...