icon

Znaky starnutia: Máte niečo na pobavenie?

16. máj 2026

Dievčatá, aké máte vy alebo vaši partneri znaky starnutia?
Ja teda zle spím, ráno som hore ešte pred svitaním a cez deň by som spala už pred obedom😬
A môj muž hovorí, že tiež asi starne, lebo jeho najobľúbenejšie čítanie je leták z Kauflandu a začal oblubovat prácu v záhrade, čo ho doteraz nejak extra nebavilo😁
A to nemáme ešte ani 50 🤦🤦
Kks, to som zvedavá, co bude o pár rokov neskôr 🤦🤦😬
Ako to máte vy? Máte niečo na pobavenie?

biba_18
16. máj 2026

boli sme na chate u kamaráta - a v noci došiel jeho syn z nejakej akcie. neuvedomil si že chalupa plná cudzích ľudí, vyvalil sa do postele medzi nás 2 kamošky čo sme spali v jeho posteli… a ja som ho pekne poprikrývala ako starostlivá mama nech nenachladne, žiaden zajačik v posteli 😂😂
a nízke topánky a tenisky, pred koronou by mi ani nenapadlo to dať na nohy 😂

terezka1947
16. máj 2026

Áno, už pár rokov ako prvé balím všade lieky😃
A potom všetko ostatné. Niekedy mi lieky baliť ani nenapadlo😃

la_dolce_vita
16. máj 2026

Prestala som si vsimat muzov 🙂. Teraz keby okolo isiel Brat Pitt, ani si nevsimnem 🙂.

la_dolce_vita
16. máj 2026

Nie Brat, ale Brad samozrejme 🙂)

radacak
16. máj 2026
@7miriam77

@anonym_666f4a tak na to mu ani nemôžeš nič povedať 🤣. No ale teda 25 je dosť....

@7miriam77 môj sa tiež na to ,, vyhovára,,😂 tiež pribral . Ja sa snažím držať váhu aj keď občas nejaké kg hore/dole

anonym_9cd116
16. máj 2026

Mam rada samotu este viac ako predtym. Tiez ma uz nebavia nejake oslavy a pod. Najradsej som doma. A zacalo mi byt jedno kto si co o mne mysli,kto co povie... Staci mi moj maly okruh ludi (rodina a dve kamosky).

mischy00
16. máj 2026

Ked nespím aspoň 7 hodín, som nemožná .....a lodičky na nohách len ked fakt musim, to voľakedy som bola furt za dámičku 🫣.
Som shopna si ich vyzut aj na akcii a supnut si balerinky

anonym_7808ed
16. máj 2026

oprela som sa o autobusovu butku a nemohla som sa vratit nazad.. aj bus mi odisiel- mne sa zaseklo esicko a bolest nenormalna.. chvilu trvalo kym sa mi podarilo vystriet .. o tom ze rano uz bolesti , nespavost, opuchnute nohy ... ale hlavne to vidim na mojej dcere- ja jej uz proste nerozumiem .. a to je hlavny znak ze som stara a nudna

michaela329
16. máj 2026

@anonym_autor nám s kamarátmi trvá dva mesiace kým sa zhodneme na termín akcie a potom to trikrát presunieme kvôli chorobám detí (vždy, keď sa to zruší z sa tajne tešíme). Ale keď sa stretneme, je to super a sedíme a jeme a popijame (ale už len fakt vínko alebo pivko) do štvrtej rána... okrem jedného kamaráta, ten sa vždy presne o polnoci zloží na gauč (lehátko na terase) a spinká pri nás 😂 (kamarát je abstinent).

anonym_e23379
16. máj 2026

keď som potrebovala pomôcť s vybratím tej clony v aute a poprosila som jedného pána o pomoc a jeho odpoveď ..veď si kuknite návod

rusalkablack
16. máj 2026

Ja zas čím som staršia, tým dlhšie a lepšie spím :D Keď mám voľno, idem spať o 23:00 a spíme si so psíkom do 9:00 :D A to mám 61 rokov. Moji vrstovníci buntujú už ráno o 4, čo nemôžu spať. A chlapi ma prestali zaujímať po 50, už si ani neviem predstaviť, že by som sa doma o niekoho potkýnala.

marca12
16. máj 2026

@anonym_autor Palenie zahy,zle travenie,zly spanok a po okopavani sa nemozem hned vystriet 😂 okrem toho po oslave a prehyrenej noci sa spamatavame este tyzden a kopa dalsich veci,nad ktorymi sme prevracali ocami,ked ich spominali rodicia.

anonym_0a90f3
16. máj 2026

Absolutny zazitik z jazdy na retro MHD … 80-90 roky … dobiehanie mi uz tak nejde. Den som zavrsila tym, ze som sa smykla na tych vysokych schodoch a pricvikli ma dvere … len som s nadsenim skonstatovala … ako v 15 stke …. Modrina na ruke ako hrom tyzden

anonym_7808ed
16. máj 2026

a skoro by som zabudla.. ked v radiu davaju oldies a tam pesnicky z cias mojich diskotek 😀

astika
16. máj 2026

Všade zhasínam svetlo -

bielasovicka
16. máj 2026

Ja nič písať ani nemusím. Ved všetko čo sa deje so mnou, ste už tu napísali. No fakt 🙈

scila
16. máj 2026

@anonym_autor tak toto ma pobavilo - na Kaufland leták som sa tešila každý týždeň ešte keď som ani 30 rokov nemala 😂 A prácu v záhrade milujem asi od 4 rokov. Ja som vlastne celý život stará 🤔
Ale teda po 40 nadávam v obchode na malé písmená na produktoch, lebo môj orlý zrak už je v péčku.
Tiež ma páli záha čo som voľakedy nemala a v noci sa budím každú chvíľu. A večer bývam tak strašne unavená, že si nevládzem umyť a usušiť hlavu, tak často musím použiť suchý šampón. Zrovna dnes ráno, keď som sa ponáhľala do roboty a musela som siahnuť po neho na poličku ma napadlo, že v mojom veku presne taký istý používal môj otec. Pomoooc.
A všetko ma bolí. Ráno keď sa s mužom plazíme z postele tak len vzdycháme nad krížami, kolenami...

anonym_4da0d6
Autor odpoveď zmazal
akvi
16. máj 2026

Ked som si minule kupovala siroke nohavice, co sa teraz ZASE nosia, tak som si uvedomila, ze to je uz tretikrat, co sa tato moda vratila a ze teda uz asi nie som najmladsia.. Sme sa na tych gatiach smiali este nedavno, ked sme si pozerali fotky, lebo sa nosili presne, ked som ja bola na strednej. Potom sa nosili, ked som bola tehotna a teraz sa znova nosia.. Vzdy mi po case pridu smiesne, ale teda, fest pohodlne 🙂

danielahamar
16. máj 2026
@anonym_4da0d6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4da0d6 ale my sme stále pozitívne, inak by sme nemohli fungovať na MK🤣

la_dolce_vita
16. máj 2026
@anonym_4da0d6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_4da0d6 ber to s rezervou, co piseme 🙂... ja sa stara praveze necitim, hoci cas nezastavime, ale inak je to super vek, ak je clovek zdravy, ma dospele deti, zazemie a moze si uzivat zivot a venovat sebe konecne! 🙂

beataxxx
16. máj 2026

Keď ma kedysi zastavili policajti za rýchlosť, tak povedali aby som išla pomalšie, bola by ma škoda…..dnes výpisu pokutu a povedia,že v mojom veku by som už mala mať rozum🙂🙂🙂

lubina
16. máj 2026

tak do 23 som vzdy v posteli 🙂, to je moja hodina na spanie. Uz ziadne ponocovanie 😉. Knihu uz v posteli tiez necitam, neda sa, nedokoncim ani jednu stranu a spim...starnutie sa u mna prejavuje hlavne unavou a schopnostou zaspat do 20 sekund, ako sa dostanem do postele...

anonym_6a3b4d
16. máj 2026

Kedysi vtipkoval pan herec V. Brodsky, ze uz si nekupuje dlouhohrajici desky, lebo ma malo casu pred sebou, hovorim si no je slaby vtip... A dnes, ja, co som kedysi precitala vsetko, co mi prislo pod ruku, ked vidim knihu hrubsiu ako 2 cm, hovorim si, stihnem to, mam na to cas? 🤣

najjulinka
16. máj 2026

Ževraj zahradkarčenie pride vekom. Podla toho som ešte mladá, veeeeľmi mladá.

anonym_386431
16. máj 2026
@la_dolce_vita

Nie Brat, ale Brad samozrejme 🙂)

@la_dolce_vita tak to bude predsal len Brat, ked si ho ani nevsimnes🤔 Brada by si zbadala 🙈🤣

tenerifka
16. máj 2026

Neviem no..... Ja som chytila druhy dych, zacala som cvicit vo fitku 4 x tyzdenne, motivuju ma tam aj pekne vyhlady na mladych fesnych spanielskych muzov. Inak ma prestali boliet klby, mam viac energie, dobre spim klop klop......ale ok, nieco k teme, chystam sa na blefaroplastiu (az na rok).
Mam 52 rokov a citim sa lepsie ako ked som mala 30 a nemala na nic cas, len som behala medzi pracou a detmi a utierala pokadene zadky..... Teraz sa mozem venovat praci aj sebe na 100%

anonym_333fef
16. máj 2026

Lezu mi na nervy cudzi ludia. V podstate mi vsetci pripadaju dost tupi 😃. Namiesto kozmetiky kupujem doplnky vyzivy. Spat chodim o 21.00 najneskor, o 5, pol. 6 som uz hore. Nebavi ma vacsina filmov a serialov, mam pocit, ze vsetko som uz kdesi videla. Nenosim opatky. Je mi u riti, kto si co o mne mysli, niekedy som duplom zadrapciva, nech si pomyslia, ze hen jaka bosorka😃. V robote prva otazka - s tabletkou ci bez?😃 mame na mysli samozrejme liek na spanie, ziadnu antikoncepciu😃

anonym_3e8ce8
16. máj 2026

@anonym_autor mám 36 a keď počujem v autobuse tých mladých koľko používajú v bežnej komunikácii tých anglických slovíčok , ja som úplne mimo, neviem o čom hovoria
Cítim na sebe, že som rada sama so sebou
Mam omnoho viac rada kľud, nie som už taká spoločenská,ako predtým ,lezú mi už ľudia na nervy pomaly
A nepoberám už toľko informácií od detí, mozog mi vypína a už len ehm, ehm , pritakávam im a pritom som už vypla mozgovo

anonym_90a6c1
16. máj 2026

Odstrihla som bez výčitiek svedomia pár ľudí a veľmi sa mi uľavilo. Nemám náladu ani potrebu ísť do konfliktu, radšej mavnem rukou a odchádzam. Nezapodievam sa blbostami. Najlepšia dovolenka pre mňa je byť doma a neznášam chodiť do spoločnosti. Ani stretka s kamoškami ma nebavia. Nenávidím chodiť do obchodov, výnimku tvorí DM-ka 😁 Obzerám sa už len po psoch, chlapi ma nezaujímajú. Vždy som bola sarkastická, ale teraz to je brutál. Plus všetko to, čo ste vymenovali 😅