MUDr. Nidal Abutuaima a cisársky rez

6699333
2. apr 2015

baby chodim k nemu nemozem sa vobec stzovat uzasny doktor a uzasny clovek ale pocula som ze nerad robi sekcie ze je za spontanny porod aj ked ma zena naordinovany cisarak. Ja som u neho rodila prvy krat bolo to spontane a bol úplne skvely aj zazartoval ale ze pri cisarskych taky nieje tie co ste rodili cisarskym pri nom ako sa spraval nechcel vas rodit normalne termin mam v auguste a chcem zas jeho ale no neviem co ak nastanu komplikacie a budem musiet mat cisarak hm?

mija777
3. apr 2015

Ahoj, ja chodím tiež k nemu, dokonca mám tiež termín v auguste 🙂 Podľa mňa ak bude potrebná sekcia, tak ju urobí. Počula som aj ja, že je viac za prirodzené pôrody (čo sa ani nečudujem) , ale ak nastanú komplikácie - je to lekár a jeho povinnosť je urobiť všetko preto, aby pôrod dieťa aj matka prežili v zdraví. Vôbec sa tým nestresuj 🙂 Jednu pozitívnu skúsenosť z pôrodu s ním už máš (čo rada čítam) , tak sa nestrachuj zbytočne 🙂

6699333
autor
3. apr 2015

@mija777 oki tak ta posluchnem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre