Ureaplazmy a snaženie sa o bábätko

vierocka29
3. nov 2017

Ahojte. Uz 9 mesiacov sa snazime o babatko. Zial neuspesne. Obidvaja sme boli na vysetreniach a vsetko sme malo v poriadku. Kamaratka mi poradila, nech idem na ster kvoli myko- a ureoplazme. Nemam ziadne problemy, priznaky a aj napriek tomu mi vysli pozitivne ureaplazmy. Ma to vplyv na otehotnenie? Ake mate s ureoplazmou skusenosti? Podarilo sa vam babatko po prelieceni? Podarilo sa vam otehotnetiet, aj ked ste mali ureu?
Dakujem za vsetky nazory.

mathia888
3. nov 2017

@vierocka29 ahoj ja ureaplazmu mam otehotnela som hneď ako sme sa zacali snažit ale bohužial mimomaternicove.Potom som isla na ster a zistili ureaplazmu. Taktiež som nemala žiadne priznaky. Uz snou bojujem 11 mesiacov a zatiaľ bezuspešne..

vierocka29
autor
3. nov 2017

My sme to uz mali na zaciatku roka, preliecili sme sa a zase sa nam to vratilo.

mapleol
3. nov 2017

@vierocka29 Ahoj. Ja mám tiež ureaplazmu, zistili mi ju keď som ešte dojčila dcéru, tak som liečbu odmietla. A o tri mesiace som otehotnela. Teraz som v 32tt a nemala som doteraz žiadne komplikácie.

kika691
3. nov 2017

U nas to bol problém. Otehotnela som ale zakaždým.sa Babo ne

kika691
3. nov 2017

Ale Babo sa neudržalo až po prelieceni bolo všetko ok

lady911
7. nov 2017

Jaj,toto ked citam ...aj my sa s msnzelom trapime ureou...je to svina.. A niekedy aj dlha liecba... Ja som po prvej liecbe potratila,ci kvoli tomu alebo nie,to sa nedozvieme uz,ale potom som otehotnela,porodila a po porode opat pozitivna urea 😣😣, teraz 29.11.mam kontrolne stery,kt.dufam budu neg.,tiez chceme zacat pracovat na 2.babatku.. Drzim palec,aby ste sa preliecili..

vierocka29
autor
7. nov 2017

Dakujem vam 😚

olli122
23. mar 2020

Ja stále nechápem ako sa vám to môže vrátiť ja som sa skrz diskusii pýtala mojej gyn. Ak sa preliecim ja aj partner ci sa mi to moze vratit.....a povedala ze istotne nie že ak je to raz negatívne tak možno vtedy ak by bol vo vzťahu hento tretí....prípadne bazény- sama mi potvrdila že ak to má niekto v moci A pustí to do bazéna tak sa to dá aj tak chytiť....