icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

elisvic
24. aug 2016

@gabi32 strasneee, pocula som, ze prave preto sa davaju tie ockovania v takom rannom veku aby sa nemohlo zistit ,ze ci to dieta malo chybu od narodenia alebo nie. ak by boli NU.

elisvic
25. aug 2016

@tonjadabik2 urcite b som dieta nedala ockovat, pretoze nieje 100%zdrave a dalej nikto nic nemusi. nieje zakon ,ze musi, zaplat radsej poplatok a bude ticho. ako moze tvoje dieta nezaockovane ohrozit tie zaockovane? tak sa skola predsa nemusi bat.

perinka88
25. aug 2016

@elisvic sak istota je gulomet :D

gabi32
25. aug 2016

@elisvic Ja len pevne dufam ze na malej to nezanechalo ziadne nasledky.. a tiez tie deticky na neurologii,tie pribehy ze z nicoho nic (z ockovania) nohy prestali posluchat, prestali rozpravat alebo epi zachvaty 😢

marcelilina
1. sep 2016

@ludka140281 ahoj cize ked mame takut rucku mame ist po antibiotika???

ludka140281
1. sep 2016

@marcelilina ja som zašla k lekárke,či je to takto normálne a povedala nie nieje...dostal sa jej na to miesto zápal a to riešili antibiotikami....to zabralo,,ju to velmi bolelo,bolo to tvrde a horuce

cajomila
1. sep 2016

cervene,suche flaky...nieco ako ekzem...z casu na cas sa objavia aj dnes t.j. 3 roky po ockovani

marcelilina
1. sep 2016

@ludka140281 ju to boli iba na dotyk inak nie teploty nema len ma to cervene trocha spuchnute mam ist k dokt.??

ludka140281
1. sep 2016

@marcelilina ak cítiš,že by radšej šla,tak chod...ved do rána daleko,možno sa to zlepší,,moja nemohla rukou ani hýbat a ani zaspat

tonjadabik2
5. sep 2016

Dakujem baby maminky. alergolog sam nevie proti comu ho ockovat.. ze bud v Poprade v nemocke alebo az v Kosiciach.. ja sa ale velmi bojim..

evittam
5. sep 2016

@tonjadabik2 Tak si o tom viac naštuduj, prečítaj a podobne - rozhodnúť sa musíš sama. Príjmy kľudne pozvanie do skupiny:
https://www.modrykonik.sk/group/1799/
Veľa sa tu dozvieš, kľudne sa pýtaj - dostaneš odpoveď bez zbytočných osočovaní a podobne. Ja by som na tvojom mieste neočkovala - ale to je len môj názor. 😉 Držím prsty nech všetko dobre dopadne.

tonjadabik2
18. sep 2016

@evittam dakujem pekne

adsumus
18. sep 2016

@tonjadabik2 neočkujuci radia uplne každemu, aby sa neočkoval, nikdy pritom dieťa nevideli, ani jeho zdravotný stav, ani neponesu žiadnu zodpovednosť, ak ochorie, kontaktuj centra pre očkovanie. http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...

zuzu1122
18. sep 2016

@tonjadabik2
@adsumus dovolím si nesúhlasiť, nakoľko som videla hodne reakcií a príspevkov od neočkujúcich a musím priznať, že ani u jedného som nevidela, že by niekomu radili aby dieťa neočkoval, práve naopak, povedia, prečo neočkujú oni a napíšu, nech si to ten dotyčný zváži sám, všetky pre a proti... prečo píšeš takéto veci? vari tí, čo by najradšej očkovali úplne proti všetkým chorobám sveta dotyčné dieťa vidia? vedia o jeho zdravotnom stave?

aristka
18. sep 2016

@zuzu1122 kolko reakcii si videla .boli to len subjektivne pocity od rodicov a ake reakcie od neockujucich .ked neockovali .napr .aj tu hlavny pasa av radi neockovat na zaklade jeho cudesnym .doteraz nevysvetlenym teoriam a pritom sam ma dieta zaockovane ...on ma chranene a druhym radi nechranit .ale kupit bio vysavac .bio cisticku na demineralizaciu vody a urcite aj nieco viac ...co on vie ....ved na potravinovu alergiu odporuca sladidlo medik...a takto to tu fici .alternativci tu maju raj a pritom maju nulovu zodpovednost za svoje rady a este maju kseft...

adsumus
18. sep 2016

@zuzu1122 prosím ťa prečo píšem take veci? lebo to je realita anitvakcinačneho hnutia, uplne každemu tvrdia, že sa nemá očkovať, uplne každemu jednému, hlava nehlava. a nikoho z nich nepoznaju, preto to píšem.

veronikax
18. sep 2016

Zaujimave ... ze vy dve ste vsade... kde je neocko :DDD bu bu bu :D

aristka
18. sep 2016

@veronikax ty pises akoby si vsade nebola .este aj tu ....

adsumus
18. sep 2016

@veronikax dve proti kolkým? 20, 30? a z toho polovica zdvojených nickov 😀

zuzu1122
18. sep 2016

@aristka a kto preberá zodpovednosť ak lekár urobí chybu? hm? viem o prípade, kedy lekárka detská zaočkovala dieťa napriek tomu, že dieťa bolo choré a spôsobila tým neodstrániteľné škody na zdraví... je to lekárka, pod ktorú by malo spadať aj naše dieťa keď sa presťahujeme... a kto za to prevezme zodpovednosť? prestaňte už s obviňovaním a hádzaním zodpovednosti len na jednu stranu... absolútne sa nevieš pozrieť na situáciu s celým očkovaním-neočkovaním aj z iného uhla pohľadu...

zuzu1122
18. sep 2016

@adsumus mne to nikto nenapísal a tiež som sa hodne pýtala a stále sa pýtam, práve naopak, to tí, čo očkujú ma neustále plen presviedčajú aké je očkovanie neškodné...

zuzu1122
18. sep 2016

@veronikax ktoré dve máš na mysli?

adsumus
18. sep 2016

@zuzu1122 lebo je neškodne, škodne su choroby. a tebe to nikto nepísal, ale tisícom dalším to píšu dennodenne asi máš vlčiu hmlu.

aristka
18. sep 2016

@zuzu1122 ake skody narobila .kludne poprosim celu kazuistiku .plus aky bol postup voci dr....poprosim fakta .nie jedna babka povedala a kludne popis vestky deti s nu .kedze ich poznas mnoho....

zuzu1122
18. sep 2016

@adsumus mne to nikto nepísal, ja som to zatiaľ nevidela napísané inej osobe ale tisícom ďalším to píšu... zvláštne... je neškodné? skús to napísať matke, ktorej dieťa po očkovaní trpí encefalitickým krikom, má od očkovania zvýšenú teplotu, prestalo rozprávať, zostalo apatické atd... som zvedavá, čo ti taká žena napíše...

zuzu1122
18. sep 2016

@aristka prestaň ma s tými tvojimi faktami provokovať, lebo ťa začnem spamovať prúsermi, ktoré narobili naši takzvaní doktori a bude ťa to mrzieť... a pokým si nezložíš tie ružové okuliare čo sa týka zdravotníctva a nezačneš sa na to pozerať triezvo, odmietam na teba reagovať a komunikovať s tebou... už si ma obvinila, že si vymýšľam a bolo to od teba trápne a úbohé... týmto s tebou končím a môžeš si písať čo chceš...

aristka
18. sep 2016

@zuzu1122 kolko od ockovania trpi encefal.krikom .chuda ked tolko krici a dlhodobo bodaj by nebolo apaticke ...toto moc nezabralo .to je diagnostika koho a kolko bolo dieta v spitaly a aky bol zaver ....

aristka
18. sep 2016

@zuzu1122 to je ako s tou sepsou z kanyly a doteraz neviem z akej a preco zdrava pribuzna bola v spitaly ....

veronikax
18. sep 2016

@zuzu1122 ano presne tie 🙂 s nimi je skoda pisat :D a je vela ludi co ich uz ignoruje 🙂 Nema to zmysel 🙂 Su tu ... a su tu pre nieco 🙂 Staci ignorovat 🙂

adsumus
18. sep 2016

@zuzu1122 ano je, dokázali to tisíce vyskumov a myslím, že najhoršie svinstvo je zvalovať všetky choroby na vakcíny a štvať matky proti iným matkám na základe klamstiev.