icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

zuzitko74
26. sep 2016

@zuzitko74 Sorry, až neskôr som si prečítala, že nemám reagovať a už mi to nešlo vymazať.

evittam
26. sep 2016

@tonjadabik2 A prečo to píšeš mne?! Zle si pochopila ten môj príspevok - myslela som to ironicky. 🙂 My neočkujeme.

kristianko25
2. okt 2016

Zdravim Vas damy, chcem sa spytat na Vase skusenosti, boli sme ockovat syna v utorok, nemali sme ziadne teploty ale kazdy den ma jednu hnacku a jedno zvracanie. Dnes je nedela a stale to pretrvava. Moc sa mu nechce ani papat a bolo to 3 ockovanie k roku. Je mozne ze to su stale neziaduce ucinky po ockovani? Dakujem za odpovede!

abigael
15. okt 2016

dobre rano dcerka ma 5 rokov boli sme očkovat proti tetanusu zaškrt a detskej obrne to bolo 12.10.2016 očkovali ju do ruky lavej dva dni mala ju v pohode no teraz ju ma napuchnutu červenu a pluzgere take vodove davam jej stale obklad nezabera volala som aj sestričke ona vravela že je to reakcia po očkovani ked to do pondelka neprejde tak idem k lekarke ma tu niekto niečo take kto bol na očkovani

prevenar
17. okt 2016

Vsetci si mozte pozriet novy film o rizikach ockovania Vaxxed

http://putlocker.live/Vaxxed-From-Cover-Up-to-C...

elisvic
17. okt 2016

@prevenar dakujeme za typ a video, ked ja nerozumiem po anglicky, fakt blbe, v nemcine neni Problem, nemozes nejak k tomu urobit titulky, alebo nepoznas niekoho ,kto by to video dal do slovenciny?

peter952
Odpoveď bola odstránená
prevenar
18. okt 2016

@elisvic nie ..a nie ..zial. 😅 ostava ti hladat to v nemcine, alebo sa naucit po anglicky 😉

prevenar
18. okt 2016

@elisvic nie ..a nie ..zial. ostava ti hladat to v nemcine, alebo sa naucit po anglicky 😉

ivkus
18. okt 2016

náš NU: po 2. ockovani Hexa synflorix zápal obličiek, reflux moču dilatácia dutého systému, každé 3-4 tyždne zápal obličiek dodnes už 10x už odvtedy berie ATB uz 16 mesiacov!!. dokonca 3 tyždne pred očkovaním bola na sone všetko bolo ok. a kamaratovej dcerke takisto po 2.ockovani odisli oblicky

zuzikz87
18. okt 2016

@kristianko25 nas maly prestal skoro uplne jest ajo tak si dal mlieko teraz po vysse roku zacal jest normalnejsie s tim ze ho stale musim ja krmit nalokedy si sam vypyta.. coskoro bude mat 3 roky

libawet
18. okt 2016

@gubcikova žiadne.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
alias313
18. okt 2016

absolutne ziadne..ani pri jednom dietati, ani pri druhom...

peter952
Odpoveď bola odstránená
alias313
18. okt 2016

@peter952 na to ze mam 30 sa citim skvele...Mozno sa nieco ukaze ked budem mat 80...ak sa kvoli ockovaniu dozijem😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
alias313
18. okt 2016

@peter952 dufam ze dost na to aby ma to chranilo...Ale planujem sa v najblizsej dobre preockovat...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
alias313
18. okt 2016

@peter952 moje dieta bude v poriadku, pretoze je ockovane..a samozrejme bude v poriadku pokial sa udrzi v norme kolektivne ockovanie.zial si nechavam pre ine pripady...

peter952
Odpoveď bola odstránená
alias313
19. okt 2016

@peter952 ja som stotoznena s ockovanim.Mam na to pediatra, ktoremu plne doverujem. Viem, ze neockuje bezhlavo, pokial by sa vyskytla nejaka vec, ktora by ohrozila dieta pocas ockovania, urcite by ockovanie odlozil...
Tato tema je o neziadacich ucinkoch, na ktore som reagovala.Neberiem nikomu jeho nazor, pokial ockovat nechce.Kazdy nech si zvazi rozhodnutie a nesie aj jeho nasledky.hauk.

peter952
Odpoveď bola odstránená
sasa1983
19. okt 2016

@ivkus usg obliciek sa nerobi bezdovodne. Ak bol na sone obliciek, musela na to byt zdravotna indikacia, t.j. ochorenie, alebo podozrenie/vylucenie pripadnej patologie.

peter952
Odpoveď bola odstránená
alias313
19. okt 2016

@peter952 nuz tak pokial by som rozmyslala tak, ako opacna strana brehu (podla ktorej je ockovanie zivot ohrozujuci stav), prestahovala by som sa tam, kde ockovanie povinne nie je..A povedzme si pravdu, ked raz niekto dieta nechce dat zaockovat, tak ho jednoducho zaockovat neda ( prejde kolotocom vybavovaciek, zaplati mozno nejake peniaze), a je....Ja len dufam, ze raz, co sa dufam nikdy nestane, neklesne kolektivna imunita na take percento, ze sa choroby na ktore sa bezne zomieralo nebudu vracat.To by bolo pre mna ako rodica dooost neprijemne....

ivkus
19. okt 2016

@sasa1983 na sone bola kvoli kontrole ze mala zvacsanu nadoblicku po porode ale uz bolo vsetko v poriadku

peter952
Odpoveď bola odstránená