Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@peter952 hep.B netreba zvazit len ako zdravotak ,ale ako kazdy jedinec ,je voidiet ,ze nepracujes v zdr.kedze by si zistil ,ze nakazeny su i slusny ludia ,ktory su v manzelstve verny a netusia ako sa to stalo...no treba si uvedomit ,ze virus hep.b je velmi odolny a vydrzi zit bez ohladu na poveternostne podmienky na vzduchu 3 tyzdne a na nakazenie ti staci krvava oderka napr.na plazi ...cirhozy a hepatopathie bohuzial casto nadledkom hep.su druhe v poradi po kardiovaskularnych ochor.,na ktore da u nas umiera...inak aj ja som ocko 20 rokov proti nej a sklerozu multiplex nemam tak ako kvantum zdravotakov a doktorov,asistentiek ,opatrovateliek ,kedze do zdr.by ich bez toho ani nevpustili...zato poznam pripady .kedy ocko nebolo a skleroza multiplex bola...takze tvoje reci ,video su len av bulsit....
@peter952 zasa si tu poskytol verejnosti neuplne informácie, hepatitdou b sa dá nakaziť aj inou cestou ako uvádzaš, napríklad ti dieťa pohryzie ine dieťa, minulý rok sme riešili v skupine problém, že jedno dieťa pichalo ine deti v škole tetovacou ihlou, sposob prenosu može byť zubná kefka, holiaci strojček, ani nevie kedy a ako sa nakazil, dokonca je dokumnetovaný prípad, že učitel oprskal deti hepatitídou, kopec ludí ani nevie, že je nakazených, je to smutné ked sa tu človek dočíta, že sa dieťa ani nemá ako nakaziť, ked to nie je pravda, mamky potom nechránia svoje deti, lebo o tom nevedia.
Naša dcérka po 1.-2.-3.ockovani Hexa-prevenar vysoké horúčky 3dni 39°C po 3.ockovani je smutná,nijaká, dovtedy usmiate dievčatko. Nehovorím sú dni kedy je veselá ale to musíme neviem ako sa jasit aby sa rozveselila. A s jedným? Čo vtedy zjedla aj môj obed. A teraz? Sú 2tyzdne od očkovania a ona neje,len pije čaj,za celý deň zje minimum. Vysyp na brušku,neviem z čoho,keďže jedlo zje min. Od 3.dnovych horúcok má každý deň 37,4 ...MMR nedám ani za svet!!!
@peter952 ja keď to niekde spomeniem,hneď že či mi šibe,že veď proste nie každý má svoj deň, a nemusí jej chutit! Prosím? Veď doma som mala malého nedala,čo zjedla plný tanier polievky a druhé,áno má 15mes. Má 9,7kg a zje viac ako ja 😀 a zrazu prestane jesť? Nech mi nikto nevráti,že to nemá spojitosť. A zaujíma že vždy po očkovaní je chorá. Niesom zástanca liekov,ATB a mala už mala 5X za 15.mes!!! Podľa mňa všetko to má súvis s očkovaním ☹ ľutujem toho dňa kedy som ju dala prvý krát zaočkovať,se ja hlúpa som si o tom neprečítal viac ☹ viem,že sú horšie prípady,následky po očkovaní. Ale som smutná s toho čo sa deje,prečo nemôžme sami rozhodnúť,dobrovoľne o tom čo pichneme do svojich detí :-/
@maninka16 moja tak prestala jesť, ked mala asi dva roky, som sa čudovala, žiadne očkovanie, žiadna choroba, ale nič sa nedialo, mala take obdobie, časom som pochopila, že deti maju take obdobia, že jedia viac a menej, to je prirodzene, nie si moc vystrašená z antivaxerov? niektorí všetko pripisuju očkovaniu.
nie som administrácia, ale čítala som kodex a je proti pravidlám dávať dookola ten istý príspevok. mna by zaujímalo prečo sa toto porušenie pravidiel netýka prevenara a príspevky mu jednoducho miznu, ak poruší pravidlá, miesto aby dostal zákaz priespievť ako všetci ostatní, niektorí za nič a tento tu opakovane porušuje pravidlá a nič alebo potom zrušit kodex.
Nespamuj. Nezverejňuj opakovane rovnaký príspevok. Nežiadaj o hlasy do súťaží a ankiet.
@adsumus " Nespamuj. Nezverejňuj opakovane >> ROVNAKY << príspevok. Nežiadaj o hlasy do súťaží a ankiet.
- ak dospela (?) osoba , nechape vyznam slova ROVNAKY , tak to je fakt na povazenie. slovo rovnaky nema 1000 vyznamov. ma to len jeden vyznam. rovnaky = rovnaky a to je vsetko , rovnaky =/= rozdielny . rozdielny = vsetko ostatne ako rovnaky.
- rad by som ti aspon v tomto pomohol. obratme sa teda na odbornikov.
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=r...
" 1. úplne sa zhodujúci, zhodný, taký istý, jednaký "
" 2. rovnako veľký "
" 3. stále ten istý, nemenný, nezmenený "
takze najdi mi ty, alebo ktokolvek z administracie dalsi moj prispevok , ktory bude splnat parametre - úplne sa zhodujúci, zhodný, taký istý, jednaký , rovnako veľký, stále ten istý, nemenný, nezmenený. kludne link . lebo ked mame este aj iny pohlad na vyznam slovenskych slov, tak je potom uz fakt narocne. ^^
@prevenar daj další obrázok pepeho, možno s tým penisom, ktorý ti zmizol akokeby si ti nikdy maminke nedal, nie som moc založena na mužskej galantnosti, ale dať matke obrázok zadku a penisu u mna nula bodov, taký truto IQ do mínusu. ale ak to prináša nakupcov tvojich byliniek. print mám ak by ťa zaujímalo, čo si popísal.
Mna by zaujímalo či sa tu nachádza téma ako svojej doktorke vysvetlit že moje dieta neni zdrave 100% a teda ho očkovat je uplny nezmysel . A nechýba mu očkovanie ale kontrola na srdce a gastro😈
Lebo prvé očkovanie má tak druhe rozmaznavam a nedám ho zaočkovat. Ako jej vysvetlit že prvý syn nemal zdravotne problemy .😈
Nechce sa mi menit lekára , vždy bola super len teraz akosik nechápe.
@petuska2110 proste hej povedz ze nedas a je. Ona ti neda do toho co kecat rodic si ty ..
Moje dieťa je ko po očkovaní 😉
@petuska2110 panecku asi neje taka sprosta ked ma vystudovane mudr. proste jej vysvetli, ze pokial nebudes drzat papiere s vysledkami dovtedy ho nedas zaockovat...ale toto ti mala navrhnut ona...ved to neje hra...je to zdravie.drzim prsty. Napis ako to dopadlo

@peter952 tak napr.ja robim v nemocnici a naozaj ockovanie na chripku, ako aj napr.hep.A/B..by malo byt malo pokryvat viac zamestnancov. Lebo to je jednoznacne rizikova skupina, lekar/sestra.