Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@adsumus Nevšimla som si, že by takto na teba reagoval každý, takže paušálne takto hodnotiť celú skupinu diskutujúcich, je minimálne zavádzajúce. Tak isto považujem za zavádzajúce, ak obviňuješ z klamstva bez dôkazov. Keďže v našom štáte platí prezumpcia neviny, tak každé obvinenie musíš mať podopreté dôkazmi. Obvinený má právo obhajovať sa spôsobom, aký uzná za vhodné.
@zuzitko74 žiadnu celu skupinu tu nehodnotím, kukni sa kto tu hodnotí a chod poučovať ich, prosím. a nikdy nepíšem, že niekto klame ak nemám dokazy a ano peter a iní, ktorí su proti očkovaniu o mne klamu premanentne. nie som farmafirma, som matka, nie som chlap a tak dalej. ale čo ti budem hovoriť, ty už očividne svoj názor máš postavený.
ale ja sa nesťažujem, ale ked už napíšu decku, že mal byť potratený, že je retard poškodený očkovaním a dalšie bahno lebo je za očkovanie tak to je moc, to je totálne cez, neprípustné.
@peter952 prečítaj si tie sudne rozhodnutia, vela sa naučíš, velmi vela, je tam komplet vedecký vyskum, aj začo boli deti odškodnene, velmi zaujímave čítanie, aj ked aj velmi smutné.
http://www.uscfc.uscourts.gov/vaccine-programof...
@adsumus Možno sa ťa to malo dotknúť. Samozrejme, nie v zmysle urážky. Len sa trochu zamyslieť, či tých ľudí občas nenaštveš právom.
Obhajovať vlastné zlé správanie ešte horším správaním protivníka, nie je prijateľný argument.
V tejto téme som vlastne ,,omylom". Ten môj prvý koment má všeobecnú platnosť pre každého - skúsme sa vyjadrovať tak, aby sme si neubližovali.
@adsumus Aj v tomto pripade boli geneticke vysetrenia v poriadku. A ano, jedna matka hadam vie, ze dieta sa jej zmenilo zo dna na den resp.kratko po ockovani. Ako aj v mojom pripade. A dakujem, druhe dieta si uz poskodit nedam. Radsej budem znasat rizika osypok a i.
https://www.youtube.com/watch?v=G8qQuXddHb4@charlie1980 kludne rob ako uznáš za vhodne.
rizika osypok 😢
https://www.youtube.com/watch?v=Ha6s_oeyLOk@aristka Nie som právnik, takže moja téma o práve by veľmi rýchlo skončila.
Mne je antivax ukradnutý...nesledujem, nehodnotím. Raz som sem omylom prispela, potom som zistila, že téma je o inom, tak sem nechodím. MK mi však posiela upozornenia na nové príspevky, tak občas nakuknem.
Veta, ktorou som začala diskusiu je všeobecne platná. Aj nepríjemný obsah v prijateľnej forme sa ľahšie znáša. Hlavne ak diskutuješ sv neférovým protivníkom - ty si ten, kto nesmie stratiť hlavu a nervy.
zenusky nehadajte sa. nas maly mal dva ockovania dostal tazky zapal koze najtahsiu formu ekzemu,z toho astmu a k tomu alergie na vsetko mozne.. venujem sa trosku tomu mam aj videa co vsetko sposobuje ockovanie.. takze sme proti ockovaniu..aj nam poskodili dieta ockovanim aj ked uz nema ekzem kedze sme ho vyliecili doma bez liekov..ale astma ostala aj alergie. nikto nema pravo sudit a osypok sa nebojim kedze ho mate medzi prvymi ockovaniami ktore babo dostane takze klud a nohy v teple.ide o biznis kedze mamicky ktore maju poskodene dieta ockovanimuz nechce ockovat..je to normalne.ani ja uz nedovolim ockovat-kto nezazije nepochopi. pisala som s jednou pani Dr a aj ona mi povedala ze nesmiem uz ockovat pretoze sa to vrati naspet a v este tahsej forme. osypky..haha traste sa.. neockovane deti neohrozuju ockovane!!! preco? lebo ockovane deti sa predsa nemozu nakazit..ci ano? tak ako ich ohrozujeme??? somarinaaaa boja sa nas!!! tak nech si daju zabit svoje dieta. ja si do vlastneho dietata chemiu pichat nedam!!! viete ake latky tam su? hlinik,... opucha detom mozog po tychto laktach ostavaju v krcoch,dostavaju choroby,epilepsie,ekzem,alergie atd.. takze tolko k teme. ahojte.
@tonjadabik2 Osypky sa ockuju medzi prvymi? No pokial mam ja informacie tak az v 15.mesiacoch-medzi poslednymi...Cize az tolko toho nastudovane nemas-prepac.😉
@evittam ale mam..bohuzial.. haha osypok sa bojis? ja nie.. takze kluuuuud
@evittam Vraj sa zacne okolo 9.mesiaca....len som to niekde zacula, aktivne to nesledujem, Lebo My sme Uz rozhodnuti. Chcem teda vidiet reakcie 9 mes dietata na Toto ockovanie, ako to tie deti spracuju. Hotova genocida, do pana!
@tonjadabik2 Ja?! Vobec nie. My neockujeme. Takze ten vysmech si nechaj pre niekoho ineho.😉
Mna len zaujalo tvoje tvrdenie,ze osypky sa ockuju medzi prvymi co nie je pravda a dovolila som si ta opravit. A toto su zakladne informacie-ked tvrdis,ze mas nastudovane. To je vsetko.😉
@charlie1980 Ockovaci kalendar.
Ja nie som zvedava na ziadne reakcie a ani som ich nevidela-nastastie.😉
@evittam ok pozri ved ja sa nechcem hadat. ja som myslela ze rypes.. tak prepac. tak mi bolo povedane ze osypky v prvych mesiacoch a este si to overim. ani my neockujeme kedze sa bojim ze sa nam vrati stav a nechcem to absolvovat znova.venujem sa tomu dost ale bars nemam cas pri detoch takze len ked mozem.. mate nasledky po ockovani???
@tonjadabik2 Ona neockovala, Ved to pise.
@tonjadabik2 Nie,nemame. Nastastie.
A nebolo to rypanie,ale nemam rada ak niekto tvrdi,ze nieco ovlada a ma nastudovane a nevie ani zakladne veci-v tomto pripade proti comu a kedy sa ockuje-prepac za uprimnost. A je mi jedno ci ten dotycny zdiela moj nazor alebo nie.😉
@charlie1980 Aha. No nech chcu kedy uznaju za vhodne. Mne je to fakt,ze jedno.😋

@peter952 to nie su polopravdy a nepravdy, ale fakty, mne sa dokonca jedna vyhrážala na živote mojho dieťaťa a druhý mi napísal, že sa mám zabiť, ta prvá už nemá učet na MK, ťažko povedať rpečo te druhý si vypisuje veselo, ved prečo nie?