icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

evittam
7. mar 2017

@charlie1980 Starsi syn ma zakladne. Nastastie bez nasledkov.

charlie1980
7. mar 2017

@evittam Ach jo ☹ Ja som to stastie nemala. Zatial skusame homeopatika, Ak mu este dokazem pomoct (MMR). Kvoli druhemu som akurat vcera volala detskej, ze odmietame vsetky.

evittam
7. mar 2017

@charlie1980 Tak drzim prsty. Inak ja homeo neverim.😉

charlie1980
7. mar 2017

@evittam Ani ja, Ale matka v zufalstve vyskusa vsetko ☹

laurinka2012
7. mar 2017

Po 2. očkovaní dcéra zvláštne stavy, nočné nervové zášklby - dovtedy krásne, pokojné dieťa. Bola na pozorovaní - samozrejme "na nič neprišli" neodsledovaný stav, ktorý nikto z lekárov nevidel uzavreli ako nočný des - dcéra mala vtedy 8m. Detoxikovala som ju homeopatikmi, pri navsteve neurologičky som povedala, že stavy ustali jemne - po podaní homeo - ta ma následne z amb. vyhodila, dcéru nevyšetrila. Keby bola vtedy urobila EEG potvrdilo by sa to, co pred 2 mesiacmi - dcéra má ťažkú, skrytú epilepsiu - má ju od vtedy, kedy dostala 2. dávku hexy

evittam
7. mar 2017

@charlie1980 No ja by som cistu vodu v inom skupenstve nekupovala a este za take peniaze. A ano viem tu nejde o peniaze,ale nechapem ak niecomu neveris na co to skusas....

charlie1980
7. mar 2017

@evittam Ze Mozno to predsalen nebude blud, Ako vacsina tvrdi. Asi ta posledna iskierka nadeje, ze sa to zlepsi. Potom som uz Vsetko vycerpala.

evittam
7. mar 2017

@charlie1980 No podla mna je to blud a poriadny. Tak ver tomu,ze ta vylieci voda z vodovodu a mas to to iste. Nic v zlom.😉

tonjadabik2
8. mar 2017

tak my sme boli dvakrat ockovani..a v pribehu dvoch tyzdnov tazky ekzem..priedussky,tazke dychanie a zachvaty dychania az v nemocke zistili ze astma ktora vznikla z tazkej formy ekzemu,k tomu sa pridali alergie vselijake.. odvtedy neockujeme nehrozi..

majkam6
8. mar 2017

Počuli ste o tom, že by sa dávka na MMR rozdelila na dve dávky, kvôli menšej záťaži na organizmus.? Môj 4 ročný syn nie je očkovaný, ale začínam sa obávať keď všade teraz samé Bububu kvôli osýpkam. Môj malý je atyp autista, tak sa obávam či po očkovaní by nenastal regres, prípadne iné komplikácie. Často cestujeme mimo SR takže preto začínam uvažovať že by som ho skúsila očkovať hoci nie som ešte pevne rozhodnutá. Očkovaný nebol keďže bol predčasne narodený, hneď ťažký zápal pľúc tak sme to stále odkladali až sme sa rozhodli ho neočkovať vôbec- pre podozrenie na autizmus.

adsumus
8. mar 2017

@majkam6 akej zaťaže sa obávaš?

tonjadabik2
8. mar 2017

@majkam6 autista? no cosi! v ziadnom pripade. vies ake svinstva tam su v tych vakcinach?

charlie1980
8. mar 2017

@majkam6 Nerobila by som to. Na 90% by som pocitala s regresom.

aristka
8. mar 2017

@tonjadabik2 takze dva tyzdne od prvych priznakov ekzemu a prvych priznakov ci bronchitidy alebo laringitidy ,vam dg.astmu...ty kokso ,tu na konovi ide vsetko tak rychlo diagnostikovat ako vo filme ...no len v skutocnosti to tak nie je a treba omnoho dlhsi cas....jedine ,ze by bola pravda ina...

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 ten regres bude asi geneticka zalezitost ...staci citat tieto prispevky....

charlie1980
8. mar 2017

@aristka S tym suhlasim, ze je to v prvom rade gen.zalezitost. No urcite prave tomuto dietatu neulahcia MMR vakcinou. Ja by som nad takym ani nerozmyslala.

tonjadabik2
8. mar 2017

@aristka vidim ze si mamicka co je za ockovanie..takze to nejdem s tebou riesit..zbohom..snivaj dalej

adsumus
8. mar 2017
candii
8. mar 2017

@aristka
@adsumus inak vy ste platene za propagovanie a zlahcovanie neziaducich ucinkov? 😀 lebo v skoro kazdej teme o ockovani vas vidim diskutovat a branit ockovanie

adsumus
8. mar 2017

@candii nie, ja som za očkovanie pretože som si načítala dve veci, očkovanie nesposobuje choroby, ktoré tu propaguje antivax ako nasledok očkovania a druhá vec, choroby maju nesmierne vážne nasledky, takže mi došo, že ak dieťa nedám zaočkovať pred autizmom ho neochránim a ešte ho vystavím riziku umrtia, to nie. ty prečo sa pýtaš, či sme podplatene a nehovoríme svoj názor? podliehaš tejto antivax propagande pre ktoru je každy kto nesuhlasí klamár, podlatený?

aristka
8. mar 2017

@tonjadabik2 co s tym ma ockovanie...jednoducho melies hluposti ....a len uplny hlupak ti to spapa ...smola ja nie ....za dva tyzdne od uplne prvych priznakov kasla ,ci dychavicnosti ti nikdo neuzavrie dg.astma.....odbery ,kultivacie ,alerg.testy...opakovane bronchitidy ,ci alergicke laringitidy kedy sa musi vylucit ,ze ide o alergicke zachvaty ....a musi ich byt viac ...takze tu nie je co riesit...jednoducho zavadzas....

candii
8. mar 2017

@adsumus nie, nie ja si nemyslim ze si klamarka alebo nieco podobne co si ty myslis o antiockovani. Ja nie som ani za neocko ani za ocko .. len si pozeram nazory jednych a druhych a studujwm dostupne informacie a sama si utvaram nazor .. nikomu nepodlieham. Nuz ale myslim si ze zeny - matky si svoje deti poznaju a vedia ako sa spravaju pred a po ockovani.. ja nastastie osobnu skusenost nemam a dufam ze mat ani nebudem. No treba sa pozriet ba obe stany nie len na jednu

aristka
8. mar 2017

@candii co vies o astme ....si jej to spapala aj s navijakom....toto nie je o ockovani z mojej strany ...aj ked sa ho znazite osrat ako sa da....bohuzial uz len klinika astmy ,vysetrovacie metody a kvantum ineho sa nezmesti do 2 tyzdnoveho intervalu ,ktory nick udal...

tonjadabik2
8. mar 2017

@aristka pocuvaj ty vseved..to musim vediet ja o co ide a nebudem ti tu to vysvetlovat.. je toho viac a niesom povinna pocuvat tvoje reci. z takich ludi sa len smejeme. zbohom

adsumus
8. mar 2017

@candii bud kludna ja som pozrela obe strany a aj take som zistila, že mamina tvrdila, že sa dieťa zmenilo po očkovaní a rodina tvrdila, že bolo ine od narodenia. a deti sa menia, stačí bolesť bruška a dieťa sa mení, ja som si ako mamina tiež prešla premenami, ako každy a niekedy su to aj premeny k lepšiemu a potom mamina napíše, že dieťa už nemá autizmus, aj take už bolo.

candii
8. mar 2017

@aristka neviem o com hovoris... ja len ze dako vsetci su studovany a maju tituly pred aj za menom 😀😀😀

aristka
8. mar 2017

@tonjadabik2 ty si jednoducho robis z mamiciek ciste hlupane a bez ohladu na ocko status...

candii
8. mar 2017

@adsumus nemyslim si ze by som bola nejaka rozrusena alebo nekludna. Ale dakujem za starost. Netvrdim ze ide len o autizmus .. ale celkovo.. exemy, poruchy imunity a mnoho dalsich NU ..

aristka
8. mar 2017

@candii to je odpoved ....nemusi byt studovany ,staci osobna skusenost napr.v pripade zdlhaveho dg.astmy.....2 tyzdne je vtip storocia...mas pocit ,ze zarovno kultivacii ,budu robit testy na alergie ...na to dieta musi byt zdrave a len kultivacie s citlivostou trvaju tyzden...kde su chlamydie ,mykoplazmu ....atd...

charlie1980
8. mar 2017

@adsumus Ano, dieta sa moze vyrazne zmenit zo dna na den, a hoc bolo ine od narodenia, ublizi mu to este viac. A ver tomu, ze niekedy matky, ktore maju prve dieta, ani nevedia, ako by mal zdravy vyvoj vyzerat, castokrat ich navedu nezainteresovane osoby. Pretoze napr.taky autizmus neznamena, ze dieta by bolo vzdy dementne. Ale to ty dobre vies. Ano, je to spustac a poskodi to dieta este viac, pozastavi ho vo vyvoji, a to vyrazne.