icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
8. mar 2017
tonjadabik2
8. mar 2017

@aristka ty si ma tu zacala urazat! tak si ries svoje eroticke komplexy niekde inde

adsumus
8. mar 2017

@charlie1980 nie nie je to spušťač dokonca sa ukazuje, že auti deti sa vyvýjaju "normálne" ale od určiteho veku začnu stagnovať, rodičia si to vysvetlia ako ich navedu antivaxeri.

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 ani odbornik u urcitych foriem autismu u dietatka nezisti ,ze je autista okolo roka...bol by to az salamunsky vykon....nieto este rodic a moze mat aj 10 deti....preto sa dg.autismus neuzatvara do 6tich.rokov dg...kedze do toho veku je navspurnejsi vyvoj mozgu a dieta sa meni zo dna na den....do troch rokov doslovne....jednoducho rodic nijako nemoze byt objektivny ,kedze odchylke si nevsimne ani volnym okom a ani nevie co by mal hladat...

charlie1980
8. mar 2017

@adsumus Ako mi vysvetlis encefaliticky plac 1 mesiac, nasledne negativita, nespokojnost, utekanie, tyzden po MMR...? Zhoda nahod zeby.....? Zvlastne. Cize ano, je to spustac !

aristka
8. mar 2017

@tonjadabik2 od astmy k erotike...a to je aka spojitost ...to co tu je samy uchyl....

adsumus
8. mar 2017

@charlie1980 encefalitický plač je sprievodný znak encefalitídy, take dieťa stráca vedomie a potrebuje hospitalizáciu, inak plače poznám neskutočne, aj utekanie, negativitu okolo dvoch rokov to bolo bežné.

adsumus
8. mar 2017

a utekanie poznám uplne parádne, aj pár kilometrov sme denne prebehli, kočík opustený na chodníku, cez cesty, trávniky, parkoviská, ale netreba hned považovať za chorobu.

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 citala si pribalovy letak ...no boli ste mesiac v spitaly s tym placom ...predpokladam ,ze encel.plac.je nasledok poskodenia ...to ti dieta cele dni mesiac hystericky plakalo a nic viac,ziadne zasklby ,obrny,poruchy hybnosti ,tiky oci ...a pod....a utekanie ...a kam....a co v spitaly ako to uzavreli...

ajka006
8. mar 2017

Po podaní DTP vakcíny - víkend s neutíšiteľným plačom, encefalitída, DMO - 10 rokov ŤZP!

charlie1980
8. mar 2017

@aristka Zisti, pretoze aj v 1r deti splnaju urcite normy. Neskor ti poslem video, kedy to moze byt podozrive. Bez uzatvorenia dg. Samozrejme. Ako pises, niektore deti stagnuju zo dna na den, aj tie neockovane. Aj v 3.roku.
Btw. Autizmus v 6.roku uzatvaraju u aspergerov, co je vysokofunkcny a odbornici s diagnozou cakaju. Detsky autizmus uzavru aj okolo 3r. A ver, ze odbornik nie som, napriek tomu som to tusila od 1,5r. Len som si nic nenastudovala ohladom vakcinacie v tej dobe.

aristka
8. mar 2017

@adsumus moje mali tiez encefak.plac...pouzijem av vyraz ...pri zuboch a trucoch ...aj sa buchli na zem...no len kazdy z nas to inak nazveme ....

majdalenka23
8. mar 2017

@adsumus úplný súhlas. Momentálne sú rozšírené osýpky. Takže super a "vďaka za neočkované decká"alebo skôr za ich rodičov. Súhlasím s názorom, že tieto deti by mali mať integrované školy a škôlky kde by neboli v kontakte s inými deťmi. To namiesto pokút za neočkovanie. Zabite má 😘

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 deti plnaju normy ...tabulky...no mariu ....no ockuje sa mmr v roku a uzavru dg.v troch ...,ale preco nie po dvoch tyzdnoch po ocku ...mesiaci ,roku ...po dalsich dvoch...cudne...

adsumus
8. mar 2017

@charlie1980 v nemecku zistili, že deti su diagnostikovane na autizmus nesprávne, želaju si to ich rodičia aby dosatli extra pomoc.

http://www.dw.com/en/child-autism-diagnosis-in-...

aristka
8. mar 2017

@majdalenka23 neboj ,ved si to vydupkaju....

adsumus
8. mar 2017

@majdalenka23 ja ta nezabijem každe dieťa ma právo na ochranu života a nesmie byť vystavene zbytočne chorobe s rizikom umrtia kvoli zakemu čo odmieta prevenciu.

charlie1980
8. mar 2017

@aristka Jo, jo. Moj mal uz v tej dobe vsetky zuby 😉 A ano, aj buchanie o zem je v norme. Aj truc. No ak zmizne komunikacia, resp.nasluchanie rodicovi (nie posluchanie) tyzden po tom, tak je to minimalne podozrive.

charlie1980
8. mar 2017

@adsumus Si ma rozosmiala 😅😅😅😅😅😅 tymto padom koncim debatu s tebou😂😂😂 Pretoze mna moje dieta stoji 500Eur mesacne, nie este aby ja som bola zvyhodnena 😂 Napokon, prave autisticke deti su najmenej podporovane na SK😅 Lebo vraj su to len "vychcane spratky" 😀

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 ale ved odpovedz...ako ste pochodili v spitaly ..ved ked ti dieta nonstop hystericky place ,ved sa mu neokyslucuje mozog ,pretoze poriadne nedycha ,nehovoriac o drazdeni mozgu a naslednych inych priznakoch...

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 kazde dieta nieco stoji,bez ohladu...

tonjadabik2
8. mar 2017

@aristka nie ty zo seba robis neaku bohynu..ako sa spametaj.. nevies o com rozpravam a jediny kto tu zavadza si ty!!! nikdy si nevidela zle priznaky po ockovani tak mi tu netrep hovadiny prosim ta si dost trapna!

charlie1980
8. mar 2017

@aristka Ano, aj dieta v 1.roku podava hracky, komunikuje, ukazuje prstom, ocakava rodicovsku pomoc, udrzuje ocny kontakt. A to nie su tabulky, neprekrucaj. Je to zdravy vyvoj, robia to tak vsetky zdrave deti😉 Prirodzene!

majdalenka23
8. mar 2017

@adsumus presne. Títo rodičia si myslia, že ako ochraňujú svoje deti, ale opak je pravdou. Ohrozujú ich životy a životy iných. Všetky moje deti očkované budú

aristka
8. mar 2017

@charlie1980 zas si neodpovedala...pozrela som si tvoj verejny blog...pises ,ze mas autistu...citujem...pri fotke tvojho chlapceka..nevesta sa mi raz podakuje...

majdalenka23
8. mar 2017

@aristka mohli by si vydupkať, neradi by sme prišli do kontaktu napr. s osypkami 😉

aristka
8. mar 2017

@tonjadabik2 veru neviem o com trepes...ale si in...len nie vsetci ti sadnu na lep...mozno som ti narusila tvoj fetiš...

petuska2110
8. mar 2017

@charlie1980 nie nerobia asi by si musela vidiet mojho staršieho syna aky on je "tabulkovy" kolko jemu trvalo kim začal rozpravat aspon minimum ked som ho chcela niečo naučit namiesto "snažím sa, skušam" vzniklo revem hadžem sa o zem a utekám do izby alebo kamkolvek preč lebo po mne niečo zase chce.😂
A moj syn je zdravy neni žiadny autista ani ine. Nemá alergie ani žiadne ine "choroby", reve permanentne pol dna lebo niečo nedostane trieska sa o zem a dokola 😉 Ma obdobia kedy je skvely ako od cca do 2 po 2,5 r , potom ho chytí niečo ako "puberta" a zase je z neho "čert". Proste má svoje vždy je horší ked začína obdobie niečo sa musím "naučit" lebo mu to nejde napr. a to je potom pekličko. Vedela by som sa tu rozpisovat o tom aky je prirodzený alebo zdravy vyvoj dietat, naš sa nechcel otačat, sediet, na nočník, rozprávat, no proste zo všetkým mal vždy problem. Je tvrdohlavy neskutočne.

charlie1980
8. mar 2017

@aristka Ty si co vobec myslis....? Ze autizmus znamena mentalna retardacia.....? Vies o akeho autistu sa jedna.....? Ano, aj vysokofunkcny sa spravnym pristupom dokaze zaradit do zivota. Ale v tomto mas asi medzery, nechce sa mi to rozpisovat. A nie, uzavrety este nie je, pretoze sa uvazuje nad detskym aut.alebo Aspergerom.

tonjadabik2
8. mar 2017

@aristka pocuvaj uz ma to prestava bavit! ty si fetis trapka!!!