Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@charlie1980 on ho nema este uzatvoreny tj.dg.....a preco ,ked hned si videla priznaky a dg.je jasna ...uprimne ,nechcem rozoberat tvoje dietatko ...len beriem tvoj prispevok ako vykrik lubiacej matky ,nie objektivny ...ktora hlada pricinu ,preco...nasla si ju ...a ja dufam a verim ,ze vedci najdu pricinu preco sa take deticky rodia a dufam ,ze potom sa najdu postupy ako liecit ,ci mozno predchadzat ..mozno aj prenatalne...
@aristka Pozri.....ano, je to sice osobne, ale pre tvoj pokoj.....od 1,5r som videla, ze nieco je ine. V porovnani s inymi detmi. A pretoze bol prvy, tak som to sice vnimala, ale nemala som sa ako utvrdit. Spātne, vsetko spātne, ako skladacka zapadlo. Jeden den som mala pocit, ze je to v poriadku, lebo je inak sikovny a zrucny. A vedz, ze mnoho mamiciek ani netusia, o co ide.
A ano, lubim svojho syna, ver ze ho lubim takeho aky je. Aj ked je to na nervy niekedy. Nie je to vykrik, je to konstatovanie. Keby som vedela ako sa ma dieta vyvijat normalne, neockovala by som ho. Ale to prislo vsetko spātne.
Pricina mi je jasna....to som uz spominala....v prvom rade gen.predispozicia. Keby som to vedela vtedy, nepckovala by som ho MMR.
@peter952 Aj ja na tu statistiku upenlivo cakam, no asi cakame marne. Nikdy nebude.
@aristka Este k tym 1r detom....porovnanie....podozrenie uz v ranom stadiu. Cize to nie su tabulky, je to zdravy vyvoj di
@charlie1980 ved rieš nikto ti nebrani len nepíš, aké su tabulkove deti. Aj ja keby obeham doktorov malý dostane tolko diagnoz že sa z toho pototo. A pritom je po otcovi a ten je zdravy len mal "tažkú povahu" z čoho vyrastol sam bez "špecialnej starostlivosti" okolo 5-6rokov . Mladší je uplne iný povaho spravaním učí sa sám je "šikovnejší" ten má povahu po mne. Každé dieta je iné a nemusí hned byt choré ak je "iné". Netvrdím že je to váš prípad možte byt natom inak. A ano je to k teme lebo spuštač toho že je "iný" nebolo očkovanie ale povaha dietata, a ukazalo sa to ked bol starší u maleho babatka to neni tak rozoznatelné. Ale ako som pisala to je nadlho lebo nevediet že to je povahou atd tak tiež riešim čo mu je, a kludne tvrdím že je to očkovaním. Pritom reakciu nemal ani na jednu vakcinu ani len horučku.
@petuska2110 Povaha je jedna vec, komunikacia druha vec. Este raz....autizmus neznamena, ze dieta sa hodi o zem. Ani ze jaci pol dna. Je to o komunikacii. Nie len prejavy spravania, posudzuje sa to komplexne.
Dieta, ktore spalo od 4.mes celu noc, tyzden po ockovani zmena v spravani, sposob hry, regres, neporozumenie reci v 3rokoch, nerozpravanie...takze nie, nie je to povaha (co si castokrat matka moze mysliet)
@charlie1980 Prepáč ale baviš sa so mnou ako s blbou , akoby som autistu ani nevidela. Ani nevedela čo znamená tento pojem. Predstav si že pár ich poznám. Toto by bolo na dlhu diskusiu lebo aj ja som zažila obdobie kde sa zmenil zo dna na den a neblo to po očkovaním a mala som pocit že ho "vymenili" ale s tebou sa nedá bavit kedže si ideš svoje a robíš so mna hlúpu. Dovidenia pekný večer.
@charlie1980 a pre info ja som neni ani za očkovanie ani proti starší je očkovaný mladší mal zdr. problemi očkovaný neni "zatial" a možno nebude "vobec". Len nemám rada ked niekto píše aky je prirodzeny vyvoj atd atd atd lebo kazde dieta má svoje. A to čo dlho dlho nevedel sa može zmenit v jeden den.
@petuska2110 Nie, nerobim. Ale ty mi pises o povahe, ktora je stale v norme, pokial funguje komunikacia. Akoby si ma este aj presvedcit chcela, ze vsetko je v najlepsom poriadku, lebo tvoj syn bol taky alebo onaky. Nie, nie je...moj v 3.3r nevie odpovedat na jedinu otazku, vlastne, on ani nechape vyznamu otazky, ze ocakavam odpoved. Aj ked teraz rozumie podstatne dost. Nevie vyjadrit ani jedno ano.
@charlie1980 "Netvrdím že je to váš prípad možte byt natom inak"
skopirovane prečitaj si asi ešte raz čo som písala, ja ta o ničom nepresviečam, ani ti nevrdím nič. Ja som pisala o niečom inom len si ma zrejme nepochopila. Uvediem iný priklad moja sestrernica neropravala do 5rokov skoro vobec, liezli z nej len "zvuky" a v jeden den začala kecat ale tak že tie usta nezavrela doteraz. A mysleli si že je........ a nič jej neni nakoniec.
@charlie1980 len pochop že ja sa nebavím o tvojom detati. Ale o tom že všeobecne napisat že ako dieta postupuje rastie aky je prirodzený/zdravý vyvoj nejde lebo sú aj iné deti a niesu choré ani nič len idú uplne mimo "tabulku"
@charlie1980 ja som na RTV2 pozerala raz dokument ,kde pozorovalo 10 tku deti do roka kamerovym systemom ,volnym okom neboli medzi detmi rozdieli a aj samotni vedci si nic nevsimli...potom detajlne si nastudovali snimky ,kedze tam bola kazda sekunda zachytena a az vtedy si vsimli odchylky ,ktore by volnym okom nevideli ...a fakt niektorym detom este pred dovrsenim roku dg.autizmus...aj ked rodicom sa zdali ok....ale trafili sa ,ale to len vdaka kamerovemu systemu a naslednym detajlnym pozorovanim snimok ...ako si rodic moze vsimnut volnym okom ,ze jeho dieta nie je ok ...ak si to nevsimnu ludia ,ktori s tym pracuju a studuju to ...
@aristka Ty si dobra 😅 Ano, ja som to vedela. V 1,5r. Pretoze jeho najvacsia zaluba bola telefon, na detskom ihrisku hrabal mamickam v taskach a hladal telefony, Lebo ho fascinovali elektricke dvere, pohyblive schody, vyvazal sa vytahom v nakupnom sam, nemal problem, Ked som ho niekde nechala, nehladal ma, vsade utekal, bezcielne, nevsimol si Ani list na zemi, nepodal mi do ruky. Ked som to povedala mojmu otcovi, povedal, ze nech sa dam vysetrit ja, ze jemu nic nie je. Dodnes to popiera. Ja som len cakala, Ako sa to vyvinie dalej, pretoze definitivnu .dg by Aj Tak v tej dobe nedostal. A moje tusenie sa potvrdilo....rec nenastupovala, porozumenie nulove. Len teraz zacal ukazovat, ze "aha, mama, vidis....?" Napriek tomu je neverbalne velmi sikovny (mechanicky naucene), PC ovlada lepsie Ako ja, komunikuje, rozumie a plni pokyny, zlepsuje sa to. Ale to socialno 🙉 Cize vysokofunkcny.
Este raz....ja netvrdim, ze to v nom nebolo. Ja tvrdim, ze MMR mu uskodilo Este viac a mala som si o Tom precitat.
@adsumus ze by zabudol to na com sme tvrdo makali, preto som rozmyslala ze rozdelenie davky na dve casti by mohlo sposobit mensiu zataz.maly je enormne precitliveny na lieky, stravu a choroby.po kazdej chorobe nastava maly regres tak ze asi 6tyzdnov sa davame do kopy.zje cukor alebo ryzu tak hyperaktivita.
@majkam6
@majkam6 neočkuje je to len bububu,kedysi boli osypky normalan decka choroba a po prekonani je celozivotny imunita ja som ich mala na zš a to uz ockovanier v tej dobe bolo tak mi povedz ako bolo funkcne ked som to dostala,minule som sa bavila s jednou pani ma 50 rocneho syna ona ma asi 70 a povedala mi ze ich rodicia im predavali skusenosti aby deti prekonali osypky mums a kiahne a budu mat celozivotnu imuniti.Inak ako sa to moho sudruhom z ndr stat ked v madarsku je 99% zaockovanost a a osypky sa tam objavili logicky tie vakciny nefunguju
@aristka to ako v plus 7 dní ten ,,výrok týždna,,...alebo ,,naša fikcia,,
@sardinka336 toto je normalne cierny humor...
@adsumus ty si inak mimo,taku propagandu očkovania som este nevidela vyasvetli mi teda ako sa mohlo stat v state kde je 99 % zaockovanost ako je madarsko ze zaockovany dostali osypky?ako ich to ockovanie ktore malo ochranili a prreco nas teda neockuju aj proti moru,cholere,tyfusu?dakujem za odpoved

neškodne detske ochorenie, ako pre koho

@petuska2110 Prejavy spravania riesim s odbornikmi, nechce sa mi to zbytocne rozpisovat, lebo odbacame uz aj od povodnej temy-ockovanie.