Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@teegreen zial nie... aktualny svet patri ludom ako si ty - konspiratorom citajucim o temach ktore som spominala a povazujucich ich za fakty - my - vzdelani a mudri sme zial v mensine oproti loosrom tvojho typu co si myslia ze spapali vsetku mudrost sveta lebo si na nete precitali par zvastov typu zem a zivot ci ako sa ten konspiracny platok vola...
Tvoje prispevky zial mna nebavia vobec☹ len dosvedcuju aka je uroven slovenskeho vacsinoveho skolstva a akych ludi bez kritickeho myslenia s o to vacsim egom produkuje...
Chod radsej uvarit nieco mega zdrave😉 nieco co podpori vznik nejakej tej synapsie u teba😉
@vroni to si lahko nájdeš na nete http://u.demog.berkeley.edu/~andrew/1918/figure...
@teegreen
nuz, mas pravdu:
fakt sme sa v 1980 nedozivali v priemere 80 rokov, len cca 70.
1980
muzi: 66
zeny: 75
Zdroj: Štatistická ročenka SR 1998 až 2004. Bratislava, ŠÚ SR 1998 až 2004. Informatívne správy ŠÚ SR. (www.statistics.sk).
v 2010 to uz bolo cca 80 rokov.
medzitým je to obavane obdobie plosneho ockovania ("hlava-nehlava", ako tomu hovorite vy), ked v skole postavili decka do radu a ockovali bez opytania a prihliadnutia na to, ci dieta zrovna sopli, ci je zdrave, alebo ci nemaju v triede zrovna malu epidemiu chripky, ci nadchy, ci kasla.
a kedze to rastie, tak to nebude potom s likvidacnym vplyvom vakcin na zdravie a imunitu celkom pravda.
ale po pravde - nezahrnula som tabulky na vyvoj chorobnosti: ktore choroby su na ustupe a ktore na vzostupe.
viem len povedat, ze som si vsimla, že umrtnost na rakovinu (ktorou sa tu strasi ako najvaznejsim dopadom ockovania hned po autizme) sa v percentách menila len minimalne medzi rokmi 1999 a 2003 (zachytila som to na stranke statist uradu - mozem najst zdroj - novsi udaj nemam, ale istom tam nieco bude aj novsie): v kazdom roku zeny okolo 20% z celkového poctu zien, co umreli a muzi okolo 24% z celkového poctu muzov, co umreli.
podla toho, ze vakciny maju byt coraz nebezpecnejsie (a ockuje sa coraz vacsi pocet vakcin na dieta) a maju sposobovat rakovinu (hlavne u tych malých deti), by som ocakavala stupajuce percenta (aj ked iba mierne, samozrejme, lebo sa zas pomalicky zlepsuje liecenie rakoviny, co vplyva jedno na druhe). ale percenta nie su stupajuce, skor jemne klesajuce.
(dalsi protiargument - nepozerala som tabulku porodnosti. neviem priemerny vek umrtia tych osob, tym padom neviem cca roky ich narodenia a posudit, ake ockovania mohli mat - ja nemam problem preskumat si udaje a informacie zo vsetkych stran, ja sa nesnazim, aby mi info zapadli do môjho vzorca, ktory chcem dosiahnut. mna zaujima skutocnost, nie prisposobene grafy a tabulky a hystericke obrazky od AV.)
a preto tu nejak casto neprispievam konkrétnymi info, pretoze ich stale nemam uplne.
zato si myslim, ze je fer obcas pacifikovat vas antivaxerov, ktori prinasate jednu jobovku za druhou.
(mmch, to dievcatko s nadorom - to si myslela to, ktore si udrelo hlavicku a v nemocnici zistili, ze ma aj velmi vzacny typ nadoru? suvisi to nejak s ockovanim?)
@moonlight1210 len opravym - ak si este raz precitas moj prispevok - nepisala som ze v roku 1980 sa ludia v priemere dozivali 80 rokov ale ze odhad pre ludi barodenych v roku 1980 je 80 rokov...
Opravim
@dai, vdaka, mrknem. Minule som citala (tusim na sme to bolo), ze sme dosiahli maximalny vek a vyssie uz to nepojde, ni, vyber si 😉
Ono to zdvojnadobenie veku - ten skok je podla mna sposobeny aj absenciou vojny, vacsich epidemii a podobnych chutoviek za poslednych 70 rokov. Lebo “zdravsi“ zrejme nebudeme (to je moja sukromna dojmologia), ked pozriem na pocet patdesiatnikov plus v mojom okoli, ktory nehlcu kopec liekov, tak je to percento nizke az mizive...
@adsumus, dik, zaujimave na porovnanie
@dai v pohode.
ten rozdiel nie je tak drasticky. takze v podstate je to len hadanie sa o ciselka.
keby sme potrebovali udaje viac viazane na konkretny priemerny vek, tak je to o inom.
pisala som jej to preto, ze jej vek 80 rokov prisiel ako nerealne cislo za rok 1980, takze skoro "umrela od smiechu".
zas viem, ze chce byt vtipna a zaujimava a davat tak najavo, ako je nad vecou, ale je len hyperbolicka.
tak nech je v obraze, aky bol ten vek, prv ako ju to cislo zabije smiechom.
@vroni hej... tiez som to citala ... moj ocino zomrel minuly rok - stale cakal na zazracnu tabletku ktora vsetko vyriesi🙂 nedozil sa jej... uvidime base deti coho sa doziju. Ja mam rada genetiku a vyskumy uz teraz sa robia nenormalne na urovni genu ...
Osobne neviem co pride - ja vidim dost chorych 50tnikov ale aj top zdravych 90tnikov... podla mna to suvisi celkovo so zivotom co zijeme - mierou stresu, stravou, pohybom etc. ... len ked si mk pozriem - kolkym zenam dopomohla ta hnusna farma mafia k detom, kolke vdaka farmakam nepotratili ci porodili zdrave deti... mi pride tento sialeny boj proti modernej medicine divny☹
A to teda pisem ako clovek ktory nie je jednostrannym zastancom ockovania , dokonca jedno z mojich deti nema vsetky kvoli nepriaznivemu zdravotnemu stavu...
@dai, no, moj otec ziadnu tabletku nepotreboval, robili mu “drobnu korekciu“, “pre istotu“, operacia sa podarila, pacient zomrel. Proste shit happens. Nevinim ani lekarov ani medicinu, ale ani my ani medicina nevieme vsetko. A tak ma hrozne drazdia bohorovne reci (jedno, z ktorej strany) o absolutnej pravde hovoriaceho a absolutnej absencii sedych buniek ma strane oponentov. Ja som za moznost ockovat, ale nie bezhlavo a vsetkych podla jedneho rastra. Zatial ma nikto nepresvedcil, ze by ockovanie negungovalo (to je zo statistik velmi lahko vycitatelne), ale zlahcovanie vedlajsich ucinkov ma tiez nepresviedca o serioznosti argumentov strany zastancov ockovania...
@dai k tomu skolstvu som chcela ešte pridať postreh, podla mna toto nie je zaležitosť nedostatku kritickeho myslenia ale je to v ludoch a vždy to tak bude, že niektorí sme racionálni a rozhodujeme sa v sulade s rozumom a niektorí su menej racionálni, nie žeby boli hlupejší, ale rozumu neveria, myslia si že ked má svoje limity, tak je celý na figu, radšej veria iracionálnym veciam ako su energie, karma alebo že rakovina vzniká ked sa človek durdí často. neviem či som sa dobre vyjadrila a neviem či to poznáš.
@vroni mna napríklad presviedčaju opakovane studie, ktoré preveruju všetky choroby, či maju suvis s očkovaním a stále vychádza, že nie. na druhej strane žiadne dokazy, že by očkovanie sposobovalo nejake choroby.
@kbeata po prve prd vies o mojom zamestnani tj.co vobec robim tak ako ja viem ,ze su tu ucky a uctovnicka pod nickmi av a par iteckarov a dovolim si povedat aj utecenecnky pac.z Pezinku .Plus ak co i len trochu rozumies zdr.problematike ,napisala som pravdu o meninkokovi ,pneumokokovi ,ci sepse ,ktoru dostane kazdy druhy pac .na are ,kvoli kvantu faktorov a dovolim si povedat ,ze si nou prejdu i deti ,ludia pri konplikovanych formach ockom preventabilnych chorob ....percentualne meningokova infekcia na sk je tak mizive cislo ,ze bohuzial nespada do povin.ocka ,kedze su nejake pravidla co a preco stat preplati ,ale to by si mala vediet ,ale samozrejme ocko latka proti meningokokom je dostupna a je tu moznost sa dat zaockovat ,takze urcite sa rodicia mozu poinformovat u svojho pediatra.
@adsumus v tych mojich prispevkoch som sa zial nechala uniest ked som videla aky zdroj pouziva teengreen ako relevantny - ja som tiez take citala ked som mala 14-15 - hladala zazraky a pod. Ja napr. Verim ze je este milion veci neodhalenych a nas rozum ma svoje limity - preto nemam rada extremy - ale proste ked niekto ako zdroj pouzije casopis ktory riesi kolko mimozenstanov zomiera mladych a co za tym je ( mozno preto ze nepresli ockovanim?🙂) tak to je naozaj chybanie kritickeho myslenia☹
@dai ale ved hej, ja som za treba skritizovať zdroje ked su mimo, to bolo len tak na margo, ked sa tak zamýšľam, prečo tí ludia odmietaju očkovať deti, čo ich k tomu vedie, niektorí naozaj z povrchnosti (tot moja kamoška, ani nevie ake choroby ale neočkuje lebo čo ked je na tom niečo pravdy), ale hnacia sila je podla mna ta druhá skupina. tí čo veria na karmy a tak dalej.
@dai ale nie😀😀😀my v skolstve za toto fakt nemozeme😀😀😀snazime sa nieco do tych deti dostat, zial, nedari sa. A moze za to vychova. Si predstav, ze dieta takejto osobky je v skole. Ty nieco hovoris, diskutujes s deckami , mozno trosku prejavis iny nazor ako ma rodic tohto dietata. Hadaj , co sa stane? Na druhy ( niekedy hned v ten den) dobehne do skoly rodic , cely zurivy a ziada, aby bol ucitel disciplinarne potrestany, prepusteny, aby uz nikdy nemohol ucit....ver , ci nie, ale ono to fakt takto funguje😀😀😀😀a za tieto, co tu vypisuju, moze pristup k internetu a to , ze naozaj nemaju rozhlad ci vzdelanie.
@jajka257 ako som pisala - nechala som sa uniest... suhlasim s tebou ze vychova ma hlavny vplyv - aj ked u mna je aj ucitel velmi dolezity pri rozvoji kritickeho myslenia - verim ze ten ciastocne moze skorigovat aj vychovne nedostatky sposobene nevzdelanym rodicom - aj ked je to iste tazke...
čo natom kto nechápe? ved to napísala jasne, že ludia narodení v roku 1980 maju odhad dožitia 80 rokov. vyplýva to uplne jasne z príspevku. kto by písal, že ludia cca v našom veku máme 80 rokov? je toto možne vobec? 🙏
@adsumus, nuz, niektore veru suvisia, potvrdzuju to studie, uvadza vyrobca. Ale je fakt, ze su cvoci, ktori vakcinam pripisu aj totalne sialenosti (moj top je “vakciny sposobuju homosexualitu“) Na druhej strane sa (pokial viem) neskumaju ucinky vakcin dlhodobo - po 20, 30 rokoch a narast niektorych chorob je minimalne zvlastny. A ten vonkajsi tlak na cloveka je tiez ocividny. Meratelny aj na koni. Pri starsom dietati vakcina proti ovcim kiahnam este nebola schvalena, bola to banalna detska choroba, ktora v 99% za dva tyzdne odznela a dost. Odkedy je vakcina, ton sa zostruje, nebezpecnych nasledkov pribuda, choroba je to zrazu tazka, s nasledkami, stavim sa s tebou, ze do 5 rokov je medzi povinnymi. A matky si tu budu odkazovat “bud rada, ze si nezazila“...
@vroni s tymi kiahnami nesuhlasim - ten ton mam pocit je ostry ked niekto zlahcuje prave kiahne urcite nie ovcie - tie mala vacsina deti a prezila v pohode - ja sama som ale pridavala prispevok o kiahnach v dospelosti kde to uz tak v pohode nie je - moja pediatricka stale hovori ze v tych 4-5 tich rokoch kedy je pre tuto chorobu optimalne okno by vsetky deti nahnala nakazit sa a vybudovat si imunitu - aby sa to potom nemuselo riesit v dospelosti ockovanim ci neskoncilo napr. Poskodenim plodu ak by tuto chorobu dostala tehotna zena...

@teegreen boze - som si precitala na tvojom blogu aky je zdroj tvojich info - chod radsej riesit preco mimozemstania zomieraju taky mladi☹
Zavist? Voci tebe? Prepac ale obycajne ludia nezavidia nevzdelanym asocialom citajucich o dutom jadre zeme a este sa tym chvaliacim na nete - je mi luto ze svet sa netoci podla tvojich konspiracii - predpokladam ze si koncila niekde na specialnej okolo 2hehi rocnika strednej skoly - to by sa hodilo do profilu informacii z ktorych si ty vytvaras nazor☹
Pekny den