icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
24. jún 2017

@vroni mne velmi vadí, že AV tu klame a zavádza ludí a tí potom nerobia informovane rozhodnutia, ale rozhodnutia založene A na bludoch B na strachu. asi sama uznáš, že rozhodnutia na základe strachu a klamstiev asi nebudu to prave orechové.

vroni
24. jún 2017

@dai, prave kiahne su davno eradikovane a tym cinom nacisto neskodne, tam nie je co zlahcovat, ta choroba dnes uz neexistuje a vyse 30 rokov sa proti nej uz neockuje. Nie, hovorim o ovcich kiahnach.
V tehotestve je toho nebezpecneho vela, staci aj blba horucka. Ale ja si stale myslim, ze to oznacenie “banalne detske choroby“ malo svoj dovod. To neznamena, ze ich kazde jedno dieta prekonalo “lavou zadnou“, ale drviva vacsina ano. V dospelosti su to choroby casto s tazkym az fatalnym priebehom.

vroni
24. jún 2017

@adsumus, ano, tam nie je co dodat.

adsumus
24. jún 2017

@vroni kto to označoval ako banálne choroby? nemyslela si bežne detske choroby?

evittam
24. jún 2017

@dai Jj, prepac. Zle som si to precitala.😉😇

vroni
24. jún 2017

@adsumus, lekari. Mam Velku knihu o matke a dietati, vydana 1979, tam sa takto oznacuju. Aj vo Velkom slovniku zdravovedy (1976) su uvedene ako banalne detske ochorenia.

adsumus
24. jún 2017

@vroni poprosím foto.

vroni
24. jún 2017

@adsumus, ok, doma pofotim, potom dolozim.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
dai
24. jún 2017

@teegreen nemam titul zo socialnej prace ale to tazko vysvetlovat cloveku ktory ani ten titul zo socialnej prace vratit nemoze kedze ziaden nema... vsetci okrem teba to pochopili presne tak ako to bolo myslene - aj evittan ked si precitala celu vetu, cize problem bude skor u prijimatela...
Prepac ale s tebou sa bavit nema vyznam - mala by si si dopisovat s petrom - ten je na podobnej mentalnej urovni ako ty a cita aj podobne platky ako ty - cize chapem preco si tak dobre rozumiete...
Pekny den

adsumus
24. jún 2017

@vroni prebehla som net v rýchosti a vylučne dezinformačne AV weby označuju tieto choroby za banálne detské choroby.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
vroni
24. jún 2017

@adsumus, moze byt, dnes by taky vyraz lekar urcite nepouzil. Preto som uviedla tie roky vydania....

dai
24. jún 2017

@teegreen pekny den slecna

adsumus
24. jún 2017

@vroni tak prečo píšeš, že taketo vyrazy lekári používaju, napíš, že to používa antivax a pohoda.

vroni
24. jún 2017

@adsumus, pisala som, ze tieto vyrazy POUZIVALI lekari. Do osemdestiatych rokov. Dnes ich uz nepouzivaju.

adsumus
24. jún 2017

@vroni ja si to nemyslím, ale počkám na tie informácie ktoré tu ofotíš z knihy.

vroni
24. jún 2017

@adsumus, ved dobre, len musim domov dojst, nemosim so sebou celu kniznicu.

adsumus
24. jún 2017

@vroni nemyslím, že používali vyraz banálne, myslím, že používali vyraz bežne, niekomu sa to zlieva.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
ylanee
27. aug 2017

@tanapeta to vazne? ☹

stonozka
28. aug 2017

rada by som negatívne účinky na očkovanie napísala aj ja... po 10 rokoch mám vymodlenú dcérku /teraz 4,5m/... na prelome 11-12. týždňa očkovanie infanrix a prevenar13 ... malinka síce bez teploty, ale len spala alebo vrešťala... plné dojčené dieťa zrazu prestalo papať... nechcela ani fľašu...schudla...po čase chytila aspoň fľašu a cca 2 týždne sme sa trápili aby sme sa opäť dojčili...pani Dr.povedala, že citlivo reaguje... lenže ona nám ostala od vtedy riadne uvrešťaná, nezaspí inak ako na mne a to príšerne vreští... druhé očkovanie sme rozdelili... rovnaká reakcia.... obávam sa toho najhoršieho.... a to som sama skončila medicínu... viac svoje dieťa očkovať nedám... ☹

peter952
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
stonozka
29. aug 2017

@peter952 veterinárna medicína - ale imunizácia a imunológia je na podobnom základe...pracujem ako mikrobiológ...

aristka
29. aug 2017

@peter952 dalsia neznalost v 5 roku sa ocko infanrix polio...keby si od dr.pytal letak urcite ta opravi a letak da....