Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
Dochodci sa daju zaockovat hocičim, hlavne ze je to "satarmo". 😂😂😂 Cest výnimkám.
@lusytaa ahoj, prosim ta po tej 1 davke hexa+prevenar, po 10 dnoch zmizli reakcie?
Nasho ockovali v piatok je mrzutejsi, ale dnes mal neskutocne revy az krical a je mierne zachripnuty .. mam to este prirovnavat k ocko alebo tomu ze idu zuby.. vsetko strasne hryzie .. ine zmeny nanom nebadat dokonca v pondelok sa zacal plazit
očkovanie výrazne znižuje riziko ochorenia a jeho vážneho priebehu pretože dieťa ma hotové protilátky a bráni sa od začiatku, neočkovane dieťa protilátky nemá, musí si ich vytvárať počas infekcie a niekedy to telíčko nestihne, nákaze podlahne.
@evittam ved viem ze ich moze dostat. ale mali by mat lahsi priebeh.sama som v tom stratena a nerozhodna, takze nemusis hned posmeskovat..nemam setko nastudovane, preto som sa aj na ten detox pytala. a vlastne celkovo ja sa nepotrebujem dohadovat ci ockovat, neockovat alebo co, nemam na to ani cas ani chut.
@silica detix je totalna blbost a v tejto dobe dobry produkt na zarobok ,je to in....z coho vobec treba v ocku detoxikovat ...ved mrtvol denne nasa imunita zlikviduje miliony,aj cudzich antigenov ,chemie prijmame kozou ,dychanim a stravou do organizmu a jedna sa aj tazke kovy ,co ten obavany hlinik nie je a telo si poradi ...ved na to mame urcite organy ,metabolizmus a pri nasom dennom ziti a rad ,,odbornikov" na detoxikaciu by sme sa museli detoxikovat kazdy deň 24hod.
@teegreen mohla by si sa krotiť a prestať strašiť matky, že ich deti ochoreju na cukrovku alebo zomru, taketo choré vyjadrenia su obyčajnou citovou manipuláciou. žiadne fakty to je čiste strašenie a manipulácia, rovnako ako ked niekto kolem dookola obmiela že nikto ti nič nezaručí,nezaručí, ale to neznamená, že očkovanie je zbytočne alebo nebezpečne.
@teegreen co si lesbicka ....k teme ,DM nevznikne zo dna na den a u deti prebieha velmi dlho skryto ,kedze prejavy ako caste mocenie ,ci smad u deti ,nie su moc smerdaajny udaj ,aj ked je to priznaj DM a detickam sa zistib,ked uz je zle a koncia v spitaloch pretoze updaju do tej ci onej komy ....kludne si chod nieco o tom zistit na detsku jis...tam ta poucia.
@teegreen neter dostala cukrovku po očkovaní v 12-rokoch, dovtedy všetko OK, dobré výsledky z krvi, z moču, žiadny infekt a zrazu bác - menej ako do 2 týždňov po očkovaní cukrovka ako bič. Podotýkam, že dievča dovtedy nemalo žiadne zdravotné problémy ani problémy po predchádzajúcich očkovaniach, je staršia od môjho syna, kt. problémy mal.
A keď ležala v nemocnici - tak tam mali viac takýchto "náhodných" prípadov, ale samozrejme očkovanie s tým absolútne nesúvisí. Už niekto argumentoval aj "stresom" ako spúšťačom pri diabete 😀 No dievča si nie je vedomé, že by bolo malo nejaký stres.
V každom prípade po týchto skúsenostiach - môj syn a neter- si ostatní v rodine povedali, že sakramentsky zvážia očkovanie svojich detí (časť z nich neočkuje svoje deti vôbec, našťastie, tam, kde žijú, s tým nemajú žiadne problémy).
@teegreen
Je naozaj veľa takýchto prípadov a nie je to asi náhoda, že sa objavili tesne po očkovaní
http://www.topky.sk/cl/10/1349611/Dalsi-skandal...