icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
25. sep 2017

@teegreen zas hodis nieco do luftu a nevies si to obhajit ,ani aky bonus ma ten prizivnik...

kbeata
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
26. sep 2017

@teegreen ty už bludy papáš, ale nie moje. 😅

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
26. sep 2017

@teegreen cim sa ockuju dochodci ...a duplom z povinneho ocka.

evittam
26. sep 2017

Dochodci sa daju zaockovat hocičim, hlavne ze je to "satarmo". 😂😂😂 Cest výnimkám.

aristka
26. sep 2017

@evittam vazne a to ti povedia ,ked im robis uctovnictvo ...hm.

dominini
3. okt 2017

@lusytaa ahoj, prosim ta po tej 1 davke hexa+prevenar, po 10 dnoch zmizli reakcie?

Nasho ockovali v piatok je mrzutejsi, ale dnes mal neskutocne revy az krical a je mierne zachripnuty .. mam to este prirovnavat k ocko alebo tomu ze idu zuby.. vsetko strasne hryzie .. ine zmeny nanom nebadat dokonca v pondelok sa zacal plazit

lusytaa
11. okt 2017

@dominini ano po 10 dnoch sa vytratili vsetky priznaky... ale po tomto tretom mava stale zle sny... ideme na detox

silica
11. okt 2017

@lusytaa a aky detox pls? bo aj ja mam ist ockovat maleho, teda stale to odkladam a chcem si zistit co najviac info aby som znizila neziaduce ucinky, vdaka

evittam
11. okt 2017

@silica Len zo zvedavosti-preco vlastne chces ockovat ked sa bojis neziaducich ucinkov..

silica
11. okt 2017

@evittam no lebo sa bojim aj chorob--tetanus a obrna..

evittam
11. okt 2017

@silica Aha. Dakujem za odpoved. Len tie choroby tvoje dieta moze dostať aj ked bude zaockovane. Bohuzial. A tetanus-vies vôbec o tom niečo...

adsumus
11. okt 2017

očkovanie výrazne znižuje riziko ochorenia a jeho vážneho priebehu pretože dieťa ma hotové protilátky a bráni sa od začiatku, neočkovane dieťa protilátky nemá, musí si ich vytvárať počas infekcie a niekedy to telíčko nestihne, nákaze podlahne.

silica
11. okt 2017

@evittam ved viem ze ich moze dostat. ale mali by mat lahsi priebeh.sama som v tom stratena a nerozhodna, takze nemusis hned posmeskovat..nemam setko nastudovane, preto som sa aj na ten detox pytala. a vlastne celkovo ja sa nepotrebujem dohadovat ci ockovat, neockovat alebo co, nemam na to ani cas ani chut.

evittam
11. okt 2017

@silica Ja nikde "neposmeskujem".... Slušne som sa ťa spytala. A taktiež nemám zaujem sa dotahovat,len ma zaujalo to,ze chces ockovat a hned detox-akoze k comu je to dobre...ale to vies len ty. Ani lahsi priebeh ti žiadna vakcina nezaručí, bohužiaľ.

aristka
11. okt 2017

@silica detix je totalna blbost a v tejto dobe dobry produkt na zarobok ,je to in....z coho vobec treba v ocku detoxikovat ...ved mrtvol denne nasa imunita zlikviduje miliony,aj cudzich antigenov ,chemie prijmame kozou ,dychanim a stravou do organizmu a jedna sa aj tazke kovy ,co ten obavany hlinik nie je a telo si poradi ...ved na to mame urcite organy ,metabolizmus a pri nasom dennom ziti a rad ,,odbornikov" na detoxikaciu by sme sa museli detoxikovat kazdy deň 24hod.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
12. okt 2017

@teegreen mohla by si sa krotiť a prestať strašiť matky, že ich deti ochoreju na cukrovku alebo zomru, taketo choré vyjadrenia su obyčajnou citovou manipuláciou. žiadne fakty to je čiste strašenie a manipulácia, rovnako ako ked niekto kolem dookola obmiela že nikto ti nič nezaručí,nezaručí, ale to neznamená, že očkovanie je zbytočne alebo nebezpečne.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
12. okt 2017

@teegreen ako vysvetlis fakt ,ze cukrovka bola davno uz pred ockom a deti na nu umierali...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
12. okt 2017

@teegreen co si lesbicka ....k teme ,DM nevznikne zo dna na den a u deti prebieha velmi dlho skryto ,kedze prejavy ako caste mocenie ,ci smad u deti ,nie su moc smerdaajny udaj ,aj ked je to priznaj DM a detickam sa zistib,ked uz je zle a koncia v spitaloch pretoze updaju do tej ci onej komy ....kludne si chod nieco o tom zistit na detsku jis...tam ta poucia.

lusytaa
12. okt 2017

@silica chlorela a homeopatovi idem s nim nech nam da nieco ucinne aby bol cim skor ok. Spanok je horsi ako ked sa narodil a potreboval jest kazdu hodinu. Stale sa kruti, place.

adsumus
12. okt 2017

@teegreen v príbalovom letáku žiadna curkovka ako nežiaduci učinok očkovania nie je, keby bola očkovani by bolo zakázané.

karkulka1
12. okt 2017

@teegreen neter dostala cukrovku po očkovaní v 12-rokoch, dovtedy všetko OK, dobré výsledky z krvi, z moču, žiadny infekt a zrazu bác - menej ako do 2 týždňov po očkovaní cukrovka ako bič. Podotýkam, že dievča dovtedy nemalo žiadne zdravotné problémy ani problémy po predchádzajúcich očkovaniach, je staršia od môjho syna, kt. problémy mal.
A keď ležala v nemocnici - tak tam mali viac takýchto "náhodných" prípadov, ale samozrejme očkovanie s tým absolútne nesúvisí. Už niekto argumentoval aj "stresom" ako spúšťačom pri diabete 😀 No dievča si nie je vedomé, že by bolo malo nejaký stres.
V každom prípade po týchto skúsenostiach - môj syn a neter- si ostatní v rodine povedali, že sakramentsky zvážia očkovanie svojich detí (časť z nich neočkuje svoje deti vôbec, našťastie, tam, kde žijú, s tým nemajú žiadne problémy).

daduska3
12. okt 2017

@teegreen
Je naozaj veľa takýchto prípadov a nie je to asi náhoda, že sa objavili tesne po očkovaní
http://www.topky.sk/cl/10/1349611/Dalsi-skandal...