Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
A tu je o dithiadene:
Terapeutické indikácie: pôsobí sedatívne (okrem iných účinkov)
https://www.adc.sk/databazy/produkty/spc/dithia...
Vysvetlivka:
Sedatívum je druh lieku, ktorý potláča vplyv centrálnej nervovej sústavy, a tak spôsobuje kľud, uvoľnenie, znižuje strach, spavosť, spomalené dýchanie, trasľavú chôdzu, zhoršené vnímanie a spomalenie reflexov. Wikipédia
Vedľajšie účinky:
viac sa prejavujú u detí - Psychické poruchy (teda možno preto tie "opačné účinky" didhiadenu)
https://www.adc.sk/databazy/produkty/spc/dithia...
@lenadka máš pravdu, pomýlila som sa, ďakujem
Teda tu je diazepam:
https://www.liekinfo.sk/liek-diazepam-slovakofa...
Z nežiadúcich účinkov:
Dcéra bola veľmi nepokojná (1z10) a zmätená a mala závraty (1zo100), po príchode domov spala ako drevo (1z110), asi od vyčerpania.
Píšu, že liek sa neodporúča deťom pod 3 roky (a to očkované bábätko bolo pod tri roky) Lekári často robia výnimku aj pri iných liekoch - stretla som sa s tým, vraj sa to môže. Zas si myslím, že nie nadarmo to píšu v letáku. Najmä keď sú tie lieky len na lekársky predpis..
@peter952
@peter952 Haha, 6 mikrogramov určite hentak nevyzerá. 1 mcg a 6 mcg nie je ani rádový rozdiel. Ďalej, vakcíny obsahujú keď už, tak fosforečnan hlinitý, nie čistý hliník. A teraz, koľko asi toho hliníka decko bežne vstrebe orálne a cez poranenia v podobe pôdy, plnej fosforečnanu hlinitého a iných solí hliníka
@peter952 Neviem či plagátiky s heslami a obrázkami majú silu zmeniť objektívnu realitu. Napríklad štúdie zamerané na potenciálny vplyv vakcinácie na autoimunitné ochorenia samozrejme existujú (spakruky prvé čo mi našlo http://online.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/hu...) a nič, čo sa povedalo a vycitovalo mimo kontextu na nejakom súde to nezmení. Obzvlášť keď súdy nie sú kompetentné rozhodovať vedecké spory.
@didi35
Novšie výskumy (M.Pender et al.: Multiple sclerosis) naznačujú možnú vírusovú etiológiu autoimúnnych chorôb, kde imunitný systém útočí na rôzne druhy latentných vírusov pri súčasnej CD8+ nedostatočnosti imunitného systém
Teda keď latentný vírus sa môže dostať do tela očkovaním, dávalo by to všetko zmysel
Navyše, aj vypuknutie prirodzeného ochorenia môže byť zapríčinené
v skutočnosti očkovaním, kvôli efektu negatívnej fázy (potlačeniu
imunity).
alebo:
"Pri niektorých infekciách však protilátky proti vírusovým proteínom môžu pôsobiť imunopatologicky.... "
Pridam sem svoju spravu, ktoru som dala do iného fora. Svoje telo velmi dobre poznam.
Pred rokmi som sa dala pred cestou do Azie na radu primarky z cudzokrajných chorob zaockovat proti hepatitide A a B (opakovane), brusny tyfus a 3 mesiace vkuse som brala antimalarika. Preco? Lebo nas totalne nastrasila. Totalne som si odpisala pecen, zhorsil sa mi zrak na 4 dioptrie, dostala som vo veku 30 rokov sennu nadchu a spustil sa mi autoimunitny zapal stitnej zlazy. Ale vtedy som si to s tym nijako nespajala, az neskor som zistila, ze 2 a 2 su 4. Ked sa mi narodil syn, dala som ho v nemocnici zaockovat BCG vakcínou. Pred prvym ockovanim v 3. mes. som studovala studovala vsetko o ockovani a rozhodla som sa neockovat. Dodnes nelutujem, vdacim bohu za to, ze sa mi vcas dostali tie potrebne informacie. Moje dve deti, nie su ockovane (okrem starsieho, ktory ma tu sprostu BCG, druhy je absolutne cisty). Deti maju vybornu imunitu, nikdy v zivote nebrali ATB ani ziadne chemicke lieky z lekarne. Na sopliky pouzivam cibulovy sirup, skorocelovy caj, homeopatika, teplotu zrazam sprchovanim vlaznou vodou. Nikdy sme nezrazali liekmi ani capikmi, nicim. Okrem soplíkov a kasla mali obja kiahne a jeden siestu chorobu. Nikdy ziadne mandle, usi, zapaly priedusiek alebo podobne vraj detske choroby....
A ja? S pomocou homeopatik som sa dala dokopy, robim si detoxy. SŽ mám pod kontrolou, nemusim uz brat hormony. Senna nadcha je z roka na rok slabsia.
MAMIČKY NEOČKUJTE!!! NENECHAJTE SI MRZAČIŤ DETI!!!! OCHRÁŃTE ZDRAVIE SVOJICH DETÍ! NIKTO TO NEUROBÍ ZA VÁS.
Bola som hlasena na urade kvôli neockovaniu deti, zaplatila som pokutu a bolo vybavene. Odvtedy ma uz pediatricka vraj hlasit nebude, je jej to blbe 🙂 Tych 99 eur mi stalo za to.
@adsumus "autoimunitu ti mohlo sposobiť kludne prekonanene infekčne ochorenie, nie mrtve vírusy z vakcín, či su tvoje deti neočkovane čiste je otázka."
Autoimunitu mi poskodilo priamo ockovanie na hep. A a B (Twinrix - opakovane preockovania), bola tam priama casova suslednost, avsak, ja som ju vtedy nevidela.
Moje deti su vaccine free (ciste od vakcin) - okrem jednej vakciny u jedneho. Tak to bolo myslene. A tiez su ciste od chemickych liekov, lebo nikdy ziadne v tele nemali, ani ziadne sirupy z lekarne, NIC. Ostatnu chemiu samozrejme neviem uplne eliminovat, len obmedzovat.
Prajem aj inym rodicom radost zo zdravých deti, medzi kamoskami som robila osvetu. Povedomie o svinskych vakcínach treba sirit dalej.
Zial, jedna kamoska dala ockovat a dieta jej po ockovani hexavakcinou dostalo idiopaticku Schonlein Henochovu purpuru - skoro jej zomrelo, 2-rocny chlapcek musel ist na operaciu. Dnes ma 10 rokov a inu vakcinu uz nevidel. A hoci tato choroba patri k neziaducim vedlajsim ucinkom hexavakciny (je to v príbalovom letaku), aj tak ich pediatricka chcela ockovat!!!! Necudujem sa, ze niektori rodicia maju v ockovani hokej, ked vystudovana pediatricka je az takto padnuta na hlavu.
@peter952 Som rada, ze sa to stalo mne a nie detom. To by som fakt nezvladla. Holt, niektori sa ucia na vlastnych chybách. Ale najhorsie je, ked sa rodic uci na svojich chybách, ked uz je s jeho dietatom neskoro. Kolko mamiciek zistilo, ze vyvoj dietata po ockovani stagnuje resp. dieta zabudne aj to, co uz vedelo - totalny regres, autizmus a podobne. Strasneeeee!!!! Fakt netusim, kedy konecne niektori ludia pochopia pravdu....
Moja sesternica dostala po preockovani v 15. rokoch reumatoidnu artritidu. Teraz je sama tehotna, este ze jej matka si to dala so suvisu a odporucila jej vnaca neockovat... Ak ste niekto citali knihu od Buchwalda... https://www.martinus.sk/?uItem=50047
Najhorsie je, ze poskodenie po ockovani nastane s nejakym casovym oneskorenim a v Nemecku preto stanovili hranicu niekolkych mesiacov - ak sa choroba vyvinie v ramci tejto lehoty, priznaju odskodnenie.... Niektore fotky poskodenych deti a tie pribehy tam opisane SU STRASNEEEEE.
@eva8 Je tam vela kazuistiky, aj rakusky spickovy skokan do dialky Andreas Steiner bol uznany za obet ockovania a odskodneny....
Ako som pisala vyssie, moja sesternica v 15 rokoch ochorela. Nikto nikdy vopred nevie, kedy to uz organizmus nezvladne... Kazde dalsie ockovanie je hazard. Samozrejme, deti do 2 rokov su najviac citlive na vakciny, lebo este nie je uzavreta hemato-encefalicka bariera. Preto sa deti do 2 rokov v Japonsku kedysi nesmeli ockovat. Podla mna ked niekto zacne ockovat v neskorsom veku, dieta uz autizmus nedostane, ale autoimunitne ochorenie kedykolvek.

@adsumus Sposobuje to vsetko dokopy! Ale to, comu sa viem vyhnut, tak sa vyhnem, nie? Ja som dostala autoimunitne ochorenie vdaka ockovaniu - ockovala som sa ako sialena pred cestami do Azie, lebo som sa bala a tak som aj dopadla. Nastastie ma osvietilo, a deti mam ciste. Vdaka bohu, ze info prisli vcas.