Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@didi35 všelikde, treba sledovať temu
http://www.shotbyshot.org/
@chovancova27 Ockovanie by prebehlo na Kramaroch kde ho zaockuju a bude sa cakat co sa stane. Prepac ale nedalo mi zareagovat. Toto mi pride ako zly sen. Neviem co si ti lekari vlastne o sebe myslia ale Hippokratova prisaha je pre nich zrejme uz tabu...
@didi35 dcérka žiaľ
@adsumus myslím @eva8...a jej názor, s kt. sa na 100% stotožňujem, pretože je aj za očkovanie, no konkr.píše za ktoré a aj nie je, čo tiež popisuje...a s tým súhlasím.: " Vždy sa berie do úvahy väčšina, výnimky sa vyskytnú všade. Zas na druhej strane - u niektorých chorôb by som vzala do úvahy "výnimky" nepriaznivých následkov choroby vs. "výnimky" nepriaznivého dopadu vakciny na organizmus. Uvádza sa, že očkovanie je neškodné. Ale v štúdiách sa tie "výnimky" objavujú
Preto nezazlievam nikomu, keď nedá svoje dieťa zaočkovať. Čo sa týka kolektívnej imunity - očkovaním sa chránia aj deti, ktoré zaočkované nemôžu byť z rôznych zdravotných dôvodov. Keďže aj zaočkovaní môžu choroby prenášať, choroba sa šíriť môže tak či tak. Aj keď sa u očkovaného navonok neprejaví,môže ju preniesť. V inej téme sa opakovane dal link o výskytu záškrtu v Austrálii. Otázne je, kde sa dotyčný nakazil, čo bolo zdrojom nákazy, nevycestoval do zahraničia. Taktiež vraj sa neurčil presný "typ" záškrtu. Pre mňa nastala otázka - prečo sa nakazil len jeden človek? Všetci ostatní boli zaočkovaní?
Celkovo sa obhajuje vymiznutím chorôb po zavedení očkovania. Zas na druhej strane istá lekárka zistila, že štúdie sa robili len od určitého roku.
Celkovo sa spolieham na odborníkov v danej oblasti, no nechávam zadné dvierka úvahám a nie som presvedčená o tom, že zavádzanie stále väčšieho počtu vakcín je ideálnym riešením. Som proti nepovinným očkovaniam, aj z povinných by som konkrétne mumps vynechala, možno aj žltačku typu B, nepovinnú A. Záškrt by som ponechala, očkovanie proti tetanu je akosi vo mne zafixované, k tomu sa nevyjadrím, rubeola sa prekonať dá, no ohrozuje bábätko v brušku, teda nechám na zváženie.... Som proti zvyšovaniu počtu vakcín. Skôr za znižovanie. Aj výskyt osýpok na sk trošku prispel k zmene môjho názoru. Vlastne to očkovanie sa bralo za socializmu ako rutina. Viditeľne poškodení ľudia sa schovávali v ústavoch, nepamätám si, že by som v tej na ulici stretávala postihnutých ľudí. Návšteva v ústave zanechala vo mne zmiešané pocity, nenapadlo mi vtedy, že sú vlastne "zavretí". Teraz je bežné stretnúť vozíčkára alebo inak postihnuté dieťa či dospelého, a je to podľa mňa v úplnom poriadku. ".
@libawet choroba sa nešíri tak či tak, ak sa ludia neočkuju choroba sa šíri cyklicky nonstop, ak sa očkuju tak sa nešíri objavia sa minimálne pár prípadov. a opakujem ludia nie su poškodení očkovaním ale neočkovaním, nič viac nič menej. tí ludia ktorých si stretla mohli byť poškodení práve vdaka chorobe ako je rubeola a iné počas tehotenstva.
Pre konflikt záujmov s farmaceutickou lobby posiela India preč Gatesovu nadáciu
V USA naň ho mnohí hľadia ako na dobrotivého filantropa, ktorý sa snaží zachrániť svet pred nákazlivým ochorením.
V Indii však miliardárovi a softvérovému guruovi Billovi Gatesovi v podstate povedali, aby vypadol z krajiny, keď vyšlo najavo, že on a neslávne známa nadácia jeho ženy Melindy sú zapletení do podvodu s presadzovaním očkovacích látok, priamo prepojeného s lobby najväčších farmaceutických firiem, známych ako Big Pharma.
Indická národná poradenská skupina pre imunizáciu (NTAGI) nedávno oznámila, že oficiálne prerušuje spojenie s Nadáciou Billa a Melindy Gatesovcov.
Toto vyhlásenie sa objavuje krátko po tom, ako sa ukázalo, že takzvané vakcinačné „kampane“, vykonané na desiatkach tisícov mladých dievčat po celej Indii v rokoch 2009-2010, ktoré ich mali chrániť pred rakovinou krčka maternice, boli v skutočnosti len maskované pokusy s vakcínami, vrátane dvoch veľmi kontroverzných očkovacích látok známych tým, že spôsobujú poškodenie zdravia a zabíjajú.
Rdičia nečkovali lebo sa báli "nežiaducich učinkov" a nechceli do drobca pichať "svinstvá", dieťatko zomrelo na chrípku, teraz uvažujú, či urobili dobre, že verili nezmyslom a klamstvám na nete.
@adsumus
Smutne, mozno malo dievcatko poskodenu imunitu predchadzajucimi odporucenymi vakcínami a jej organizmus si nevedel poradit s chripkou.... Hoci, pricina smrti este nie su zname...
A ktovie, ci by ju vakcina zachranila, moj nazor je, ze sotva.. To su len spekulacie...
.....wondering if a flu shot could have saved the girl's life
The exact cause of Alivia’s death has not been determined.
@adsumus A ake nezmysly a klamstva na nete mas na mysli? Ved to hovoria aj lekari aj provakcinatori, ze ked je uz chripkova epidemia v plnom prude, tak uz nemy zmysel sa dat ockovat.....
"Alivia did not have it because they had told us once the flu is going around it's not going to matter if you got it or not," Stettler said in an interview with ABC affiliate WRTV on Monday. "We just decided not to put those chemicals and the girls body if it's not gonna help."
@didi35 Prosím ta, na co stracas cas? Všetci čo neveríme dnesnym vakcinam sme len "stado oviec", ktore neockuje na základe bludov na internete a mame sa stazovat za svoje rozhodnutia nejakym antivaxerom. Ked dieta ma nežiaduce ucinky, nebodaj zomrie po podani vakciny alebo aj napriek tomu, že bolo ockovane tak to uz je v poriadku-to uz je vec len a len rodicov.😎😉

@agnes7993 To ma mrzí, o takom fatálnom HSV prípade som ešte nepočula... hrozné čo všetko číha....