Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
teegreen, ja čítať s porozumením viem len na rozdiel od teba používam zdravý sedliacky rozum...nie som lekárka....nikomu nevnucujem svoj názor ako ty, ale poukazujem na to, že každá minca má 2 strany....Ak vieš sama čítať s porozumením, tak si mohla pochopiť že nespochybňujem že očkovanie má NU a môže byť aj spúšťačom iných ochorení, môže na určitú dobu spomaliť vývoj (uplne bezpečné a 100%-né nie je nič), ale druhá strana mince je že je to jediná dostupná ochrana pred chorobami ako osýpky, mums,čierny kašel ....ak to zvládneš tak skús pochopiť že nezaočkované dieťa sem tam v kolektíve nepredstavuje problém, velký problém ale môže nastať o pár rokov v celých nezaočkovaných komunitách(napr.osady). Ale ty vidíš zaslepeno len ten jeden prípad, kde to nebolo dokázané-tvrdenie jedného lekára že to mohl byť z očkovania nie je dôkaz,ked ďaľších 20pediatrov používa rovnakú látku a u iných detí a tie sú ok. Tým netvrdím že to nemohlo byť z očkovania, ale bez dôkazu je to len jedna z ďaľších možností z čoho to mohlo vzniknúť....Riziko že organizmus nezareaguje na podanú látku tak ako má, je vždy a pri všetkom - preto treba čítať príbalové letáky a rozhodnúť sa či je väčší prínos ako riziko.....ak ale poznáš jedného jediného pediatra čo svoje deti a vnúčatá neočkoval, tak som za sprostú ja a sipem si popol na hlavu...ja takého pediatra nepoznám a nepoznám ani lekára čo by zámerne chcel poškodiť svoje deti(všetci ktorých poznám svoje deti zaočkovali).
@teegreen ano potrebujeme vedieť viac, ludom nestačí, že ty napíšeš, že očkovanie je sajrajt, lebo budeš sa diviť ale zomieraju neočkovane deti, pozrela si sa ty do očí ich rodičom? stretla si sa s nimi? poznáš človeka, ktorý sa nedal zaočkovať lebo čítal take podobne manipulácie ako šíriš ty a zostal postihnutý?
@adsumus ked sa niekto rozhodne neockovat je to jeho vlastna slobodna volba. ockovanie je povinne a nanutene pod hrozbou pokut a vylucenia z kolektivu. skutocne nevidis ten rozdiel?
ukaz mi prosim Ta jedneho cloveka, tu na slovensku, ktory nuti niekoho do neockovania pod hrozbami a sankciami.
Chodte to tomuto dieťaťu vysvetlovať, že už nikdy nebude zdravý ako iné deti, lebo mudri ludia sa tak rozhodli, že choroba je lepšia pre deti ako rpevencia, na základe nezmyslov.
V tomto článku referujeme prípad neočkovaného dieťaťa po prekonaní purulentnej
meningoencefalitídy s rozvojom apalického syndrómu. Poučnou skutočnosťou tohto prí
padu je, že rodičia dieťaťa odmietli podanie 2 dávok pneumokokovej vakcíny, aj keď neboli prítomné kontraindikácie na očkovanie. Napriek intenzívnej komplexnej liečbe bol vývoj ochorenia nepriaznivý. Kultivačne sa potvrdil z likvoru a hemokultúry S. pneumoniae sérotyp 19F, ktorý je obsiahnutý v oboch vakcínach dostupných na Slovensku na základné očkovanie. Tento prípad poukazuje na obrovský význam očkovania a na riziká oddiaľovania prvej vakcinácie.
http://www.solen.sk/pdf/ba4d71dd66c1479d7ca877e...
a mnohým iným deťom, prípady sa množia, vážne ochorenia u neočkovaných detí. tie sa vám nepodakuju, ale hlavne, že ste si vyliali jed na očkujuceho rodiča, ktorý proste vašim kecom neverí, lebo su nereálne a nepodložene a nebude na základe týchto klamstiev vystavovať dieťa zbytočnej smrti, určite vám to pomohlo. len tak dalej bojovníci
@adsumus Ktore neockovane deti zomieraju? Tu v SR? Kolko ich bolo za posledny rok?
Situacia inde ma nezaujima, vo svete sa deje vselico, v kazdej krajine je iny ockovaci kalendar, ine vakciny, ina epidemiologicka situacia, daj priklad tu v SR.
Lebo ja pravidelne citam o detoch postihnutych ockovanim tu na Slovensku. Mam aj kamosku, ktorej syn skoro v 2 rokoch zomrel po hexe. Bol na operacii, takmer vykrvacal, dostal vedlajsi ucinok spominany v letaku hexy, schonlein henochovu purpuru.
@adsumus Mam pocit, ze hoci sa ockovaniu roky venujes, nevenovala si svoj cas a energiu, aby si si pozrela a prestudovala relevantne zdroje na
www.rizikaockovania.sk a www.slobodavockovani.sk
Ja viem, chce to cas, ja som studovala aj tie anglicke odkazy a odborne clanky a videa az 9 mesiacov...
http://rizikaockovania.sk/dok.html
Inak by si mala trochu ine komentare a nazory...
Ide o to komu mamičky uveria - príspevkom na forach od osôb ktoré v živote nevideli a ktoré nepredložii jeden jediný dôkaz že ich ochorenie je z očkovania alebo uveria lekárom ktorí sami svoje deti či vnúčence očkujú. Nikto nespochybňuje že očkovanie má NU, ale je to jediná dostupná ochrana pred ochoreniami ktoré môžu skočiť fatálne. Autizmus sa nikdy opakujem NIKDY nepotvrdil, na svete boli 100súdov ohľadne očkovania, ale autizmus nikdy nepotvrdili že je z očkovania. Chápem matku ktorá má choré dieťa, prirodzene hľadá viníka, očkovanie môže byť spúšťač ochorenia ale nespôsobí samotné ochorenie. Zaočkuje lekár svoje vlastné dieťa ak mu môže ublížiť? A to že neočkované deti sú údajne zdravšie - každý máme inú imunitu, nemôžem porovnávať 2 deti či už zaočkované alebo nezaočkované. Mamičky nezaočkovaných detí boli tiež očkované, minimálne 3posledné generácie boli očkované a všetci sú chorlaví? Alebo neočkované dieťa snáď neochorie? Nikdy nemôžem porovnávať 2 rôzne deti - jedno má lepšiu imunitu, jedno horšiu bez ohľadu na to či sú očkované alebo nie.
@mogaa Tu nejde o nase prispevky a argumenty typu " jedna mamicka na MK povedala". Davame odkazy na relevantne zdroje. Tie stranky co som dala, ponukaju velmi cenne odkazy na renomovanych odbornikov. Az ked si to precitas, ma zmysel pokracovat v diskusii, inak je to len strata mojho casu.
Očkuje sa na celom svete, nie všade je očkovane povinné, ale očkuje sa skoro všade a niekoľko desaťročí. Veľmi pochybujem že napr. v takej Amerike by používali masovo očkovanie ak by bolo preukázané a dokázané že môže spôsobiť akékoľvek ochorenie mozgu. Môžu byť dohady o tom či má byť povinné alebo nepovinné, ale nie že je zlé. Potom sú zlé všetky lieky - každý jeden liek má nežiaduce účinky a nepoužívajme ani panadol, paralen ani žiadne ATB-veď môžu poškodiť obličky, vyvolať nechutentvo, bolesti hlavy...
@mogaa Jasne, ze ockovanie byva spustacom, ved sa staci pozriet, co tie vakciny obsahuju. Ved to nie je cistena voda, v ktorej plavaju oslabene patogeny! Je tam hlinik a ten tam vzdy aj bude, aby dostatocne iritoval imunitny system, aby vyvolal imunitnu odpoved. Hlinik si nedavam ani pod pazuchy na pokozku, nieto aby som ho detom vstrekovala do tela!!!
A kde sú tie dôkazy? Napr. v Írsku stačí preukázať že očkovanie spôsobilo dané ochorenie len na 51% a vtedy je nárok na odškodnenie. Očkuje sa tam vo veľkom a čuduj sa svete - žiadne hromadné žaloby na odškodnenie. Alebo na celom svete sú všetci lekári zastrašovaní a skorumpovaní? Ak niečo povie pár lekárov majú dôkaz typu - môže to byť z očkovania - tak je to len názor alebo hypotéza. Ak by bol jednoznačný dôkaz tak sú hromadné žaloby po celom svete. Môže byť chybná konkrétna vakcína, Každý štát má svoje schválené vakcíny ktoré používa a svoju schému očkovania. Princíp pri všetkých typoch vakcín je rovnaký, ale pridané zložky môžu byť rôzne. Vychádzali tie "spoľahlivé zdroje" z vakcín používaných u nás? Alebo sú apriori všetky vakcíny zlé - lebo je tam hliník a sú to časti vírusov.
@mogaa Ano, vsetky vakciny su zle, lebo su tam zluceniny hlinika a ortute, ktore nadmieru irituju imunitny system a su to zname neurotoxiny. Co to sposobi s mozgom a vobec s celym organizmom, je ruska ruleta.
http://www.rizikaockovania.sk/dok/ine/Nebezpeci...
http://www.rizikaockovania.sk/dok/dieta/veda_20...
Keby boli take jednoduche ziskat jednotnacny dokaz a u nas by fungovalo odskodnenie, sama ho budem ziadat, kedze ja osobne som poskodena ockovanim, ktoremu som 20 rokov dozadu verila!
@mogaa Mne sa rozvinulo autoimunitne ochorenie po ockovani proti hepatitide A a B, aj tu sa o tom pise.. Ale kedze som si to nedavala do suvisu a ochorenie sa nerozvinie do par dni ci tyzdnov od ockovania, tak smola! Priame dokazy su len zboznym prianim. A prave to tak nahrava farmafirmam! Citaj tu:
Skuste si precitat aj tieto skutocne pribehy:

teegreen - ty mi nehovor čo mám robiť, ja som svoprávna bytosť...nikto nespochybňuje, že očkovanie má NU a môže byť spúšťačom iných ochorení....a podľa mňa by malo byť tiež na dobrovoľnej báze a pediater by mal tiež zvážiť jeho prínos pri určitých ochoreniach-napr.rodičia astmatici, dieťa ktoré malo krvácanie či bolo nedokysličené....ale tu ak si preítaš celú(alebo aspom časť)debaty, nepočúvašiné, len aké je očkovanie zlé..vďaka tumu zlému očkovaniu máme minimum prípadov chorôb na ktoré deti bežne zomierali - nielen deti ale aj dospelý...ten humbuk že v Europe máme osýpky....išlo o pravé osýpky(voči ktorým je to zlé očkovanie)vysokoinfekčné ochorenie na ktoré zomreli tisíce ľudí....očkovanie nie je 100%-né, vždy sa nájde človek ktorý je voči vírusom imúnny, pri očkovaní sa do tela dostane len minimum častí z vírusu, nie je ani ulne bezpečné a bez NU...ale je to tá jediná ochrana ktorá ako tak funguje....ak by bolo u nás nepovinné,vieš si predstaviť tie epidémie z osád? potom by to neboli len žltačky....s tým odškodnením to nie je také jednoduché, musí sa dokázať že ochorenie spôsobila vakcína, tvrdenie 1-2 lekárov naozaj nestačí, kedže rovnaká vakcína u ďaľších tisíckach detí to ochorenie nespôsobila....je napr.taký Ibalgin zlý? volnopredajný liek od bolesti,môže vyvolať krvácanie v črevnom trakte, poškodiť obličky...