Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
Tak som si pozela tú vašu stránku, konkrétne článok od MUDr.Elekovej - to všetko sú len jej názory, jej pohľad na vec. Žiadne štúdie, žiadne dôkazy - len jej názor na vec. 100 ľudí 100 pohľadov na vec. Napr.to s tým hliníkom - rovnako môže tvrdiť že mozog dieťaťa bol poškodený alobalom, lebo dieťa bolo kojené a matka pri varení používala alobal. 100% bezpečnosť ale nie je pri ničom. Každá mamička sa môže rozhodnúť či očkovať alebo nie. S dôsledkami či už očkovania alebo neočkovania sa musí vyrovnať sama.
Pribeh o Maroskovi
@didi35 možeš si byť ista, že som si rpečítala, čo píšu odporcovia očkovania a bola som zhrozene ake kvantum klamstiev a zavádzaní dokážu vyprodukovať, ty im ver ako chceš, ja im neverím, príliš vela klamu a manipuluju ako príklad uvádzam prípad amálka, ked dieťatko zomieralo na MK asi pol roka po očkovaní mmr, matka vypisovala srdcervuce statusy a hups, ukázalo sa, že dieťa je vymyslené a takých prípadov je vela, takže nechaj každeho nch si urobí nazor podla svojho uváženia, rovnako ako tebe nikto enberie tvoj a neočkovane deti zomieraju a choreju, rodičia sa delia s týmito smutnými prípadmi a bojuju za očkovanie, to je fakt.
bohužial inak by nikto antivaxerom neprotirečil, ved predsa su užasní ludia, ktorí zachranuju deti od autizmu, ale nie je to tak.
zrazu aké sú amalgámové plomby škodlivé - ja ich mám 40rokov a nič....toxická ortuť - ako deti sme zopár teplomerov porozbíjali, dokonca sme ortuť chytali - a nič....treba sa popýtať vašich mám a babičiek koľko prípadov kedy očkovanie zanechalo na dieťati trvalé následky si pamätajú....ja som teda očkovaná, mám amalgámové pomby, ako dieťa som sa hrala s ortuťou z rozbitého teploru - a čuduj sa svete stále žijem a som zdravá...ale asi to bude tým že očkovanie proti chrípke vynechávam nakoľko nebývam chorá....
PREVENAR 3: prudka lokalna reakcia, opuch v mieste vpichu, zatvrdnutie, riadny zapal, cca 10 cm flak kruhoveho tvaru.
jasne že všetky vakcíny sú toxické...toxická je aj pôda - aj tam je hliník a aj v domácnosti je veľa toxických látok(napr.alobal, žalúzie, predmety dennej spotreby v domácnosti )- predsa sa vstrebávajú aj pokožkou.....najlepšie je dieťa uzavrieť na 18rokov do sterilnej miestnosti, 5 x denne dezinfekcia - hlavne žiadne hračky tie sú plné farbív aj toxických látok, oblečenie len čistá bavlna a ľan - pozor nefarbené...strava len v bio kvalite, najlepšie si zasadiť pred panelákom lán pšenice, kupovanému ničomu neverte - všade samé pesticídy, dusičnany....
@mogaa Naco tolko sarkazmu??
Pozri, aky koktejl obsahuje MMR vakcina:
@didi35 vysvetlenie o aku stránku ide
Tak si zloženie MMR vakcíny pozri tu /aj s odkazmi/:
Vakcína sa vyrába zložitým spôsobom. Vírusy osýpok a mumpsu sa roky kultivujú na kultúre buniek z kuracích embryí, vírus rubeoly na bunkách pochádza-júcich z umelo potrateného ľudského plodu (skrýva sa pod označením MRC-5, WI-38, PER.C6 alebo HEK 293) a samotný vírus rubeoly Wistar bol izolovaný z umelo potrateného bábätka; označenie 27/3 znamená, že išlo o 27. umelo potratený plod, 3. vzorku tkaniva (obličky); pri vývoji tejto vakcíny bolo celkovo použi-tých vyše 80 umelých potratov.
Tieto postupy, veľmi vážne porušujúce etické i náboženské princípy, sa zvyčajne obhajujú ako „nevyh-nutné“, avšak tento argument je falošný: japonským výskumníkom sa podarilo izolovať vírus rubeoly zo steru od infikovanej osoby a pomnožiť ho na králičích a prepeličích bunkových kultúrach, čiže bez použitia buniek zo zabitého ľudského plodu. Tieto etickejšie vakcíny vyrábajú japonské firmy: Kitasato Institute pod názvom Takahashi, Biken pod názvom Matsuura, a Takeda Chemical Industries pod názvom TO-336.[55-65][422]s698[423]
Ako výživa pre bunkové kultúry sa používa roztok solí, aminokyselín, vitamínov, obsahujúci okrem iného teľaciu krvnú plazmu, cukor, želatínu, ľudský albumín, a ako prevencia bakteriálnej kontaminácie sa pridáva neomycín. Nakoniec sa vírusy extrahujú z tohto prapo-divného média a plnia do ampuliek.
Výsledná vakcína teda obsahuje vírusy, soľný roztok s cukrami a želatínou (pochádzajúcou z varených prasiat a kráv), ľudský albumín (bielkoviny získané z ľudskej krvi), zvyškové množstvo teľacej plazmy (<1ppm), neomycín (antibiotikum), zvyšky kuracích bielkovín a „ďalšie zložky“. Vakcína môže obsahovať aj fosfát a glutamát. Nedajú sa úplne vylúčiť kontami-nanty, najmä fragmenty ľudských bielkovín a DNA z ľudských embryonálnych buniek, ako aj kontaminu-júce vírusy pochádzajúce z živočíšnych výrobných médií: vírus vtáčej leukózy a vírus kravskej hnačky, ktoré sú podozrivé z karcinogenity.
Leukémia po MMR očkovaní proti osýpkam, mumpsu a ružienke (Priorix) a proti pneumokokom (Prevenar)

@teegreen ano