icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
10. mar 2018

@didi35 článok z roku 2011, zvláštne že už antivaxeri nikomu leukémiu z očkovania neprisudili od vtedy.

peter952
Odpoveď bola odstránená
lulinka81
10. mar 2018

Mám tri deti a žiadne z nich nemalo žiadnu reakciu po očkovaní.

mogaa
10. mar 2018

Ja sa budem stále opakovať, celá moja generácia, generácia mojich rodičov a aj generácia mojich detí bola očkovaná. Nepoznám nikoho a ani som od svojich známych nepočula o žiadnom prípade kedy by bolo dieťa reálne preukázateľne poškodené z očkovania. Zodpovednou osobou tej vašej super stránky je fyzická osoba - ide zrejme o oficiálnu neziskovú organizáciu ktorej riaditeľ(majiteľ) a prípadní zamestnanci žijú zo sponzorských darov a z darovaných 2% z daní . Čo som našla tak spolupracujú s jednou(!!!) lekárkou ktorá ani nie je pediater ale myslím že internistka. Ostatné informácie z internetu(neoverené)....Naozaj si myslíte že všetci pediatri na celom svete boli zastrašovaní alebo nemorálni či nezodpovední že by nenahlasovali vážne nežiaduce účinky alebo dokonca poškodenie dieťaťa spôsobené očkovaním? Určite existuje minimum aj takýchto prípadov, ale kde beriete istotu že ochorenie by neprepuklo aj bez očkovania? Spúšťačom ochorenia môže byť čokoľvek od banálnej infekcie, strava matky počas dojčenia, vírus v tele matky...Každý z nás má toxické látky v tele, počas kojenia ich prijíma aj dieťa...

sono2
10. mar 2018

Žiadne

slimstar
10. mar 2018

Stále dookola to isté, ved si to pichajte do seba, tak či tak, chorobu môžete dostať a môže byť aj s ťažkým priebehom. Kto tomu verí, nech si to dá a kto nie, tak hádam si urobí podla seba. My sme boli očko inými vakcínami vyrobenými u nás, ktoré mali menej tých zložiek, ja som bola očko trojkombináciou, tieto deti sú očko šesť kombináciou + plus bohviečím, vyrobené bohviekde. Všimla som si, že tieto deti majú velmi často nevysvetlitelné horúčky 39 + a iné pridružené choroby a neočko nič, to určite nebude náhoda. Do tela sa to vpraví, niekde sa to usadí, zapáli a telo bojuje, dieťa oslabené neviem akú dlhú dobu, niektoré sú stále choré, všetky očko.

adsumus
11. mar 2018

@slimstar no ved to je to, že vedci skumali, či su deti po okčovaní viac chore a nie su, je to mýtus. očkovanie nijako neslabuje imunitu dieťaťa, naopak.

https://www.sciencealert.com/study-refutes-anti...

slimstar
11. mar 2018

@adsumus táraniny, aj vedci sú podplatitelní a väčšinou prídu aj na nezmysli, ktoré netreba brať vážne. Ja mám prehlad o deťoch, ktoré sú tu teraz a boli očko, o tom kedy sú choré a čo im je.

slimstar
11. mar 2018

Tí vedci pred 50 rokmi, alebo 30 rokmi, prišli na také veci, ktoré sú dnes nesprávne a dávno popreté. V minulom storočí bola aj povolená a najoblúbenejšia hračka pre deti, chemik so skutočným uránom, ktorá ich ožarovala a dnes ? Dala by si to svojmu decku ? ja nie

mogaa
11. mar 2018

Nad niektorými názormi mi tu plne rozum zastáva. Z celej diskusie mi vychádza, že všetci sú podplatení, či už lekármi, vedcami atď...ale zároveň všetci títo ľudia svoje deti očkujú.....Údajne neočkované deti nebývajú choré a tie očkované sú stále choré a z očkovania majú oslabenú imunitu...Krákodobo imunitu oslabí akákoľvek choroba(napr.prechladnutie), vírus či baktéria....Imunita môže byť vrodená a získaná....Získaná sa získava prekonaním rôznych ochorení, ak sa vírus či baktéria dostanú do tela, obranné bunky(súčasť imunity) ich rozpoznajú a zlikvidujú. Takto funguje imunitná pamäť, preto je väčšina detí po nástupe do škôlok chorá, stretávajú sa s novými vírusmi ktoré dieťa nepoznalo. Ja som tiež očkovaná, rovnako všetci v mojom okolí a čuduj sa svete väčšina je živých a zdravých.....Mamičky čo tu tvrdia že sa im látky z očkovania usádzajú v tele, nech sa zamyslia nad tým či oni sami sú choré alebo majú oslabenú imunitu - tiež boli očkované. Len somár uverí tomu že nezaočkované dieťa nikdy neochorie...Tým myslím akékoľvek vírusové či bakteriálne ochorenie.

slimstar
11. mar 2018

@mogaa ty si jedna s tých, čo nečíta príspevky a prekrúca, tak ako sa hodí. už som raz písala, my sme boli očkovaní inými vakcínami v minulom režime, kde bol človek a robotník na prvom mieste, ktoré boli vyrábané u nás v Hlohovci. Žiješ velmi naivne a nevidíš a nevieš nič o tom, ako sa dnes chovajú áno aj lekári k ludom. Úplne bežne sa dnes deje, že ide starý človek - pohyblivý a ešte celkom vitálny s niečím do nemocnice a o pár týždnov zomrie, v tej ich starostlivosti. Oni ich tam uväzujú, napichajú tam do nich bohviečo, v januári ich povyzliekajú a otvoria okno, aby tí ludia zomreli. Takže tetka so zlomenou nohou zomrela za krátku dobu na zápal plúc. To je naozaj a skutočné, nie je to tvoja naivná predstava, ako si tu všetci pekne žijeme. To neznamená, že ked niečo nevieš, alebo si o tom nepočula, že to nie je. Chod sa pozrieť a povedz tie tvoje naivné žvásty, mamičkám, ktorým zdravé deti ochrnuli po mmr očko.

eva8
11. mar 2018

@slimstar neviem, či by sa riskovalo s vakcínami. Ale ak si dobre pamätám, naše potraviny museli spĺňať prísnejšie kritériá, ako sú teraz normy EU, t.j. boli "zdravšie"

slimstar
11. mar 2018

@eva8 moja kamarátka ostala ochrnutá po vakcinácii, má vyše 40 rokov, očkovali, aj ked bola chorá a takto dopadla, celý život ma zničený, vykrútené nohy aj ruky, stretávam ju denne, chodí na vozíku. Vtedy boli vakcíny kvalitnejšie, ale občas sa stala nejaká nehoda, ktorá sa samozrejme v médiách neprezentovala. Za lekárov by som určite nelobovala, ani zato, že im záleží na zdraví pacientov. To ako sa chovajú k starým ludom je neskutočné a odzrkadluje to našu spoločnosť a kam sme to spadli aj s tým otrokárskym feudalizmom s názvom kapitalizmus, kde každý je sám za seba a človek je menej ako h..o..vno na dvore, s prepáčením. áno všetko bolo zdravšie, menšia miera znečistenia atd.. natom nie je čo polemizovať, preferovala sa domáca výroba, družstvá atd.

adsumus
11. mar 2018

@slimstar jasne, miliony vedcov a lekárov po celom svete su podplatení a jediný spravodlivý na tomto svete je antivax, kup si vysávač vzduchu od nich. a dalšie fajnovosti.

adsumus
11. mar 2018

@slimstar inak tema "za socíku bolo všetko lepšie", ale máš ty vedomosť, že očkovali nás dvojnásobnými dávkami hliníka? autisti boli deti, ktoré prechádzali so štyrkami.

didi35
11. mar 2018

@mogaa Tie tvoje nazory, ze ked si o tom nepocula a nikoho nepoznas, tak to neexistuje...!!! Mi rozum zastava. Ja poznam, aj som pocula!

A ze neoverene informacie z netu! Ved si precitaj vsetky tie odborne renomovane studie, ktore su pod clankom, ktory som poslala a budes sa divit! Prijemne citanie.

adsumus
11. mar 2018

@didi35 ty tiež patríš k tým, ked uvidia pod 20 článkovým dokumentom 437 citacií, čo je nereálne, tak padne na zadok a prestane uvažovať?

slimstar
11. mar 2018

@adsumus tých vedcov, určite nie je miliony, je overené časom, že to čo bolo aktuálne pred 30 rokmi, tak už nie je pravda a podla najnovších výskumov, to nie je zdravé.. jednoducho už to nie je pravda, takže tie výskumy treba brať skôr s rezervou.

Ked už, vtedy nebolo tolko chorých detí, takže niečo na tom bude, kedže my sme boli očko 3 zložkovými vakcínami, u nás testovanými a vyrobenými.

ty si typická osoba, ktorá len ide podla toho, čo jej nakázali, toho sa držíš a nerozmýšlaš, necháš sa viesť, ani skutočné prípady, ťa neobmäkčia, stále to isté dookola. Lenže ja nepotrebujem presviedčať, zbytočne derieš klávesnicu. Len, aby sa ti nestalo, že ked budeš stará, tak tí zlatí lekári, urobia tebe to isté, čo tej babke, božechrán. Budeš spomínať, ako si celé veky sedela tu na koni a písala blbosti, čo ti nakládli do hlavy.

zuzana76
11. mar 2018

@peter952 trombocytopenia nie je leukemia

adsumus
11. mar 2018

@slimstar to je otázka kto tu nerozmýšla

slimstar
11. mar 2018

@adsumus nie to je diagnóza, tvoj zmysel života je aký ? máš pravdu, to je na inú tému.

djubka
11. mar 2018

@lulinka81 nemáš komentovať 😂😂😂😂budeš ukamenovanaaaaa 😎😎😐😐😂😂😂😂😂

adsumus
11. mar 2018

@slimstar tvoj je aký napdať očko rodičov, že su hlupáci?

slimstar
11. mar 2018

@adsumus nie, ja tu nesedím od rána do večera. Ty už to máš na diagnózu, si v každej jednej téme o očko, pomaly na každej strane, aj v českom koníku ťa poznajú. Žerie ťa samota, alebo si závislá na koni, ten tvoj život, musí byť velmi nudný, anonymný nick na fóre s viacerými obmenami, si to stále ty.

andy03
11. mar 2018

JA sa pridávam k diskusii.. mojim obom deťom sa na nožičkach spravila taká mapa velka asi 3*3 cm a rastu im tam take tmavé chlpy a oveľa viacej ako inde.. je to okolo miesta vypichu.. mala si to stále škriabe a maly detto..pediatricke som to ukazovala a že to nič neni :( má niekto niečo podobne??

adsumus
11. mar 2018

@slimstar trapne

sticker
slimstar
11. mar 2018

@adsumus to je teda trapne, ano, ty si to aj uvedomuješ. prajem pekný den

mogaa
11. mar 2018

Slimstar ty si po sebe aspom čítaj príspevky čo si napísala, na jednej strane tvrdíš že volakedy boli iné vakcíny čo sa vyrábali v HC, na druhej strane máš kamarátku ktorá má 40rokov a je celá povykrúcaná z očkovaní práve tých lepších vakcín(zHC). Predstav si ja som práve generácia ako tá tvoja kamarátka - a nič -žijem a som zdravá. Chodievam ale do Kováčovej, práve tam chodia tie ochrnuté deti čo spomínaš tak rada vo svojich príspevkoch. Chodia tam naozaj ťažké stavy 99% týchto detí sa takto narodila, takže žiadne očkovanie. Problém u nich nastal buď v prenatálnom období alebo bol problém pri pôrode. S pár mamičkami takýchto detí sme sa rozprávali aj o očkovaní a predstav si, u takýchto detí je očkovanie vždy na zvážení pediatra, ak je ťažké poškodenie mozgu tak neočkujú. Takže nehádž všetko na očkovanie. Rada sa odvolávaš na stránku slobodavockovani - je to neziskovka, myslíš že spolupracujú aspom s 10 lekármi? Nie, len s 1 lekárkou ktorá dokonca ani nie je pediater. Takže skúsenosti s očkovaním má minimálne. Ostatné info čerpajú z netu z neoverených zdrojov.

slimstar
Odpoveď bola odstránená
mogaa
11. mar 2018

Mamičky ktoré sem chodíte len občas alebo náhodne - pozrite si aj nicky príspevkov, príspevky odporcov očkovania - sú prevažne 3 osoby: slimstar, didi3 a nejaký peter. ostatné príspevky sú k veci- prispievajú mamičky ktorých deti mali reálne nežiaduce účinky - a tie NIKTO nespochyňuje že existujú. Môj názor, že račej nech má je dieťa nežiaduce účinky, ale nech je akotak chránené pred chorobami na ktoré sa zomieralo. Ale nikomu neberiem vlastný názor.