icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

daducha
26. feb 2013

Mladsi syn po 1.Hexe ,Prevenar sme odmietli hned, prislo mi sialene nechat mu pichat do obidvoch noziciek,ockovali nas az ked sa maly pretacal,posuvala som to ako sa dalo...Po ockovani sa prestal pretacat,dzavotat,strata ocneho kontaktu.Dodnes si pamätam ako hovorim mame - ved on lezi ako handrova babika,vôbec sa nehybe.Nastastie sa to vsetko upravilo,dnes ked ma styri zacal spajat pismenka so slabik,ma fantasticku pamät, pozna hodiny atd.,no uz nikdy viac ziadne ockovanie nedostal ani nedostane ,ani starsi uz okrem zakladneho ockovania ziadne neabsolvoval a ani nebude .Su to krasne zdrave deti a aj take ostanu 😵 .
P.S. do skôlky ho zobrali uplne normalne,nemali s tym ziadny problem 😉

zaockujteajslnko
Odpoveď bola odstránená
jarhal
4. mar 2013

my sme po ockovani mali tieto neziaduce ucinky:
1. bezne zacervenanie

tonjadabik2
Odpoveď bola odstránená
digysa
Odpoveď bola odstránená
danielitka26
6. mar 2013

co dobre ste tu popisali ze vas vsetky zmazali ? zeby urcite pravdu ? no a my sme mali po ockovani dost zapalene miesto vpichu a par dni horucky a bola mrzuta (dcerka expriatela) aby ma tu niekto neodsudil ze deti nemam

zasln
Odpoveď bola odstránená
sisi4
14. mar 2013

Syn mal po kazdom povinnom ockovani zvysenu teplotu az horucku, sopliky a hnacky a po poslednom preockovani Hexa + pneumo sa mu zapalilo ockovanie TBC, ktore zahnisalo.

zhahir
Odpoveď bola odstránená
pingu1
Odpoveď bola odstránená
amalia77
14. mar 2013

syn, dnes 21 ročný..v troch rokoch ako silné krásne dobre krmene dieťatko dostal POLIO a po nom po 6 týždnoch vykrutený, obmedzený pohyb, začal maratom vyšetrení, diagnoza nejasná, nemocnice,...Následne porucha vývinu,pomalosoť, unavový syndrom,poruchy učenia, nechutenstvo, porucha imunity...Problemy s klbmi, skolioza...
Dnes anorexia, skolioza,ťažká psoriáza,poruchy imunity..nkdy to neskončí

zigzag
Odpoveď bola odstránená
kvacka
14. mar 2013

syn (teraz skoro 5 rokov) dostal bcg vakcinu a jednu davku hexavakciny. po prvej hexavakcine v troch mesiacoch tri dni vysoke horucky, prvu noc takmer celu noc silny tazkoutisitelny plac. na stvrty den dostal silny ekzem na celom tele. vystrasena som volala detsku lekarku, ze syn dostal alergicku reakciu na vakcinu (som alergik, podotykam, ze som absolutne verila, ze ockovanie je nevyhnutne a viac som o nom nevedela). lekarka tvrdila, ze to sa v jej ordinacii este nikdy nestalo a ze to nie je mozne. ked som na internete zacala hladat alergicke reakcie na vakciny, zastavoval sa mi rozum a tri mesiace sme doma spekulovali, co dalej. rozhodli sme sa viac neockovat. nasledne od cca 8 mesiacov syn sustavne chory az do takmer styroch rokov, 8 krat za rok bronchitida, znizene hladiny vit D, na imunoalergologii sa zistili zvysene imunitne testy ??? (prestimulovana imunita? dodnes neviem, ci to mam povazovat za autoimunitu), zvysene nespecificke protilatky na lepok a kravske mlieko. toho casu na bezlepkovo bezkazeinovej diete, atopicky ekzem sa podarilo s homeopatikami a dietou a inymi detoxikacnymi metodami zminimalizovat na oblast tvare. caste prehnane imunitne reakcie vo forme akutneho ekzemu na velke mnozstvo potravin. potvrdena porucha dao enzymu (tzv. histaminova intolerancia). pred dvoma mesiacmi sa mi narodila dcera. nedostane ziadne ockovanie. u syna som odmietla vsetky ockovania po prvej hexavakcine...

ajsenz
Odpoveď bola odstránená
monika15
Odpoveď bola odstránená
patrish01
16. mar 2013

Po Prevenare,ktorý sme absolvovali na 3x dostal malý tak silnú pneumokokovú infekciu, že mal horúčky 42, dostal fibrilné kŕče, museli nás hospitalizovať a ani po týždni žiadne lieky nezaberali, na 10ty deň po prebdených nociach a dňoch plných strachu sa mu polepšilo. Bolo to príšerné, mohla som ho stratiť a to iba preto lebo som nevedela aké svinstvo som do neho dala pichnúť. Nikdy viac neuvidí nikto z mojej rodiny žiadnu vakcínu, ja si deti zabiť nedám!

kvieta
16. mar 2013

asi jednodňovú miernu bolesť a mierne začervenanie v mieste vpichu,

brnka
Odpoveď bola odstránená
lenkaks
16. mar 2013

V 6tich mesiacoch dostal môj syn prvú Hexu (bez Prevenaru) na tretiu noc po očkovaní strašný krik,nepomohlo ani prsko,ani dudlik,mojkacik,pomojkať-nič! Takto mi vrieskal noc čo noc niečo cez mesiac..potom to zmizlo.... Dr mi povedala,ze to nieje z očkovania,pretože sa to začalo az na tretí deň po očkovaní a NÚ z očkovania trvajú len 24 hod!! Na to som jej odpovedala,ze ja som matka,ja si poznám dieťa,ja som s ním 24h denne,takýto nekľudný ešte nebol.....ále absolútne má nebrala na vedomie...ani zapísať nič nechcela..

zuzi0911
Odpoveď bola odstránená
petruci6
16. mar 2013

hexa - ekzem a seboroicka dermatitida,svrbenie po celom tele, MMR - 4 dni vysoke horucky ,apatia,vysyp po celom tele, uz nikdy ju nedam zaockovat,bola som sprosta,ze som dovolila aj toto a mozem sa len modlit,aby jej tn koktail hliniku,formaldehydu a vsetkych sraciek nesposobil ovela vacsie problemy neskor! 😠

majushkab
Odpoveď bola odstránená
elise
16. mar 2013

ked mal syn 5,5 roka bolo preočkovanie a našťastie si to dal pichnuť do ručičky (dala mu na výber nožička alebo ručička) ruka mu trpla bolela nemohol snou hýbať (našťastie to trvali 3 dni) vracal mi mal vysoku teplotu. dovtedy sme ani nevedeli čo je očkovanie uplne ho perfektne znášal, dnes má hysák aj pri CRP, s dcerkou nás čaká prve očkovanie 9.4 ale dostali sme postup ako ju na to pripraviť a čo jej dať na zmiernenie.

zuzana76
Odpoveď bola odstránená
bralilienka
16. mar 2013

neuroblastóm - rakovina po 1. hexe a synflorixe. presne to isté, ako Katkina Simonka.

verím, že hyeny, čo sa sústavne vysmievajú z nežiadúcich účinkov očkovania majú teraz daľšiu úžasnú možnosť na zľahčovanie a vysmievanie a nadávanie do sektárov. nech sa páči. mňa hlupáci nerozčuľujú

usiko
16. mar 2013

po BCG vakcine zvacsene uzliny na klucnej kosti aj ppod pazuskou, brali sme cca 2,5 mesiaca atb a antituberkulotika, nasledovalo sledovania v ustave v Smokovci, operacia v celkovej narkoze ked mala 4,5 mesiaca /vyberali jej uzliny, ktore uz boli zapuzdrene a prirastene ku kozi na klucnej kosti//, potom este cele mesiace antituberkulotika, a ATB, kym sa nezmensili uzliny pod pazuskou.......na biopsii zistili,ked rozrezali tie vybrate uzliny ze boli plne hnisu, krory obsahoval bakterie tbc z vakciny...mali sme stastie ze sa jej tie uzliny neporusili a nevylial sa obsah do tela,lebo proti bakterii tbc vo vakcine lieky nezaberaju....takze uz sme ockovat nenechali.....my mame to 'stastie'ze mame potvrdene ze to bolo z vakciny, nakolko bola biopsia a to neoklames, takze mne nikto neklamal, ze to s vakcinou nema nic spolocne...takze mame jasno a neockujeme uz nic a nikdy....ak si rodicia nepreziju to, co sme si prezili my vsetci, co mame takto aj inak postihnute deticky, tak to nikdy nepochopia.......a ja sa im necudujem, pred ockovanim BCG vakcinou som anin nepomyslela na to, ze robime chybu, alebo ze sa nieco moze stat, a bola som tak aista ako vsetky tie, co davaju deti ockovat....a mkozno by som naockovala aj nepovinne vakciny, uz len pretyo, ze su dostupne a ze som mala informacie ze je to dobrem a len dobre pre dieta.........nanestastie /ale v jednom ohlade nastastie/ sa stalo co sa stalo, a s najvacsou pravdepodobnostou som dceru ochranila neockovanim od zavanejsich komplikacii,nakolkodeckarka mi povedala, ze ak takto zareagovala dcera na BCG vakcinu, je velmi vysoke percento, ze po dalsom ockvani by sa spustili nejeke autoimunitner poruchy....

ita111
Odpoveď bola odstránená
svetlusska
16. mar 2013

my sme zatial absolvovali ockovanie prve dve ockovania, po oboch vysoke horucky...a teraz sme uz pol roka s prestavkami vkuse chory :( zacne to soplikom a pokracujem zapalom priedusiek. za pol roka mi maly vybral uz 3 antibiotika z toho medzi dvoma bola prestavka asi 3 tyzdne..teraz je znova chory zas zapal priedusiek a to 3 tyzdne dozadu sme mali to iste.do ockovania to bolo zdrave dieta...k lekarke chodime ako na klavir :( neviem ci to mozem pripisovat ockovaniu ale ja si myslim ze ano...

irenkask
16. mar 2013

Takmer smrť. Chýbalo pár dní a keby sme si nevšimli hrčku na krku a zahnisané plece bola by nám malá zomrela, pretože už jej metastáza vrastala do krku a pridúšala ju. Neočkujeme už proti ničomu, nikto a nikdy viac z našej rodiny. A príčina vraj prospešné očkovanie a úplne zničená imunita z jedovatej očkovacej látky, pretože každá jedna je kontaminovaná ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

pauca
17. mar 2013

ahojte zienky.
pripojim sa aj ja do debaty.
synovca ockovali v 15mes./látky neviem/, bohuzial autizmus :( - teraz ma 5 rokov ☹ 😒