Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
My po Hexa vakcíne neutíšitelný plač 3 dni, horúčka 39,5 tiež tri dni, nožičky veľmi silný opuch zapálený, boľavý na dotyk. Imunita v prdeli, dookola opakujúce sa zápaly priedušiek, nikdy nekončiace zápaly prínosových dutín, chronický prieduškár až dodnes a to má 9 rokov.
Dcérka po druhej dávke hexa okamžite po vakcíne začervenaný opuch na ľavej časti tváre, podliate opuchnute oko, encefaliticky plač, krik, zvyjanie sa od bolesti, opuch v mieste vpichu ešte tri mesiace po vakcíne.. záver od Dr.. práve je jar, vonku kvitnú kvety a vy všetci v rodine ste alergici.. toto určite niesu NU po vakcíne, s takým som sa nikdy nestretla ani o tom nepočula.... 😡
@tonjadabik2 moja kamoška mala podobný problém, dieťa alergické na všetko, ale očkovala podla kalendára a dnes je synátor v poriadku, išla podla lekárov, držím palce tvojmu drobcovi. ťažko také veci zvaľovať na očkovanie, keďže ako píšeš, máte to v rodine.
@teegreen jeeej, toto je zaujimave:
metyláciu príslušných génov dedíme od rodičov a zároveň aj meníme svojím vlastným životom.
Spôsob, akým žijeme – strava, stres, odpočinok, vzťahy s blízkymi ľuďmi, meditácie, to všetko ovplyvňuje naše gény, ktoré odovzdávame svojim potomkom. Vďaka epigenetike vieme, že každý prechodný stav mysle ovplyvňuje aj naše telo a trvalo sa v nás zapisuje. Vieme, že deti aj dospelí potrebujú dôverný ľudský kontakt, ktorý ovplyvňuje transkripciu génov v mozgu, a teda aj celý ďalší život. A že psychoterapia nie je len márne rozprávanie, ale zážitok vzťahu, ktorého neurogenetické dôsledky majú moc dlhodobo ovplyvniť ako človeka samotného, tak aj jeho potomkov.
Predsa len laska, laaka, laska robi zazraky🙂
Trosku odbocim inde - dalsi dokaz, ze myslou dokazeme ovplyvnit aj zdravie 🙂
P.S. toto berte len ako vsuvku, zauji.avost 🙂
@eva8 👍
@katharines 🙂
@katharines Zaguglila som a zapacilo sa mi. Neviem kopirovat linky, dala by som. Dakujem @teegreen 🙂
@eva8 ano, ja o epigenetike hovorim stale, a ze ma vyznam uz od pocatia (bunkova pamat).
@adsumus aj zla reklama je reklama :( Stale povazujem ockovanie za prevenciu tak ako ty, len by som bola za dokladnejsie vusetrenie dietata pred poddanim vakciny (aj ked je to financne narocne), zacat rodinnou anamnezou podanim letaku s neziaducimi ucinkami priamo mamicke. (to je zadarmo) , ostatne rozoberat nebudem, o tom sme uz diskutovali
a tak nám tu neočkované deti, chorejú, my to všetci spolu zaplatíme, ved prečo nie? antivaxerske matky vedia všetko najlepšie
a ďalší drobec mamka a tatko antivaxeri, aj tak musel dostať protilátky od iných ľudí, lebo by umrel inak, s tým už súhlasili, keď videli, že to nie je srandička. Celý výmysel rodičov stál 800,000 dolárov. nech sa páči.
a ďalšie dieťa neočkované zomiera na záškrt
ja sa veľmi divím rodičom, ktorí podliehajú antivax dezinformáciám. vlastné dieťa vystaviť smrti???? zbytočne????
@adsumus preco ti vadia ti, ktori su proti ockovaniu od hora dole? Pretoze nejdu tvojim prikladom? Urcite nemas svoje decka ani ty ockovane od hora dole, tak fakt netrep sprostosti.. A pochybujem, ze by si dala svoje decko ockovat, keby nemalo odporucanie lekara. Vsak to neodporucanie je na zaklade vysetrenia, a ty si proti vysetreniam. Keby bolo ockovanie uplne neskodne, ako tvrdis, nemalo by kontraindikacie. Kazdy jedinec je individualny organizmus. Si stastna matka, ze nemusis pred ockovanim premyslat a drzim palce, aby tak aj ostalo