icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

tiimka
Autor odpoveď zmazal
aplle
26. jún 2019

My po Hexa vakcíne neutíšitelný plač 3 dni, horúčka 39,5 tiež tri dni, nožičky veľmi silný opuch zapálený, boľavý na dotyk. Imunita v prdeli, dookola opakujúce sa zápaly priedušiek, nikdy nekončiace zápaly prínosových dutín, chronický prieduškár až dodnes a to má 9 rokov.

lenka20017
26. jún 2019

Dcérka po druhej dávke hexa okamžite po vakcíne začervenaný opuch na ľavej časti tváre, podliate opuchnute oko, encefaliticky plač, krik, zvyjanie sa od bolesti, opuch v mieste vpichu ešte tri mesiace po vakcíne.. záver od Dr.. práve je jar, vonku kvitnú kvety a vy všetci v rodine ste alergici.. toto určite niesu NU po vakcíne, s takým som sa nikdy nestretla ani o tom nepočula.... 😡

adsumus
26. jún 2019

@tonjadabik2 moja kamoška mala podobný problém, dieťa alergické na všetko, ale očkovala podla kalendára a dnes je synátor v poriadku, išla podla lekárov, držím palce tvojmu drobcovi. ťažko také veci zvaľovať na očkovanie, keďže ako píšeš, máte to v rodine.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
eva8
26. jún 2019

@teegreen jeeej, toto je zaujimave:
metyláciu príslušných génov dedíme od rodičov a zároveň aj meníme svojím vlastným životom.

Spôsob, akým žijeme – strava, stres, odpočinok, vzťahy s blízkymi ľuďmi, meditácie, to všetko ovplyvňuje naše gény, ktoré odovzdávame svojim potomkom. Vďaka epigenetike vieme, že každý prechodný stav mysle ovplyvňuje aj naše telo a trvalo sa v nás zapisuje. Vieme, že deti aj dospelí potrebujú dôverný ľudský kontakt, ktorý ovplyvňuje transkripciu génov v mozgu, a teda aj celý ďalší život. A že psychoterapia nie je len márne rozprávanie, ale zážitok vzťahu, ktorého neurogenetické dôsledky majú moc dlhodobo ovplyvniť ako človeka samotného, ​​tak aj jeho potomkov.

Predsa len laska, laaka, laska robi zazraky🙂
Trosku odbocim inde - dalsi dokaz, ze myslou dokazeme ovplyvnit aj zdravie 🙂

P.S. toto berte len ako vsuvku, zauji.avost 🙂

katharines
26. jún 2019

@eva8 👍

eva8
26. jún 2019
eva8
26. jún 2019

@katharines Zaguglila som a zapacilo sa mi. Neviem kopirovat linky, dala by som. Dakujem @teegreen 🙂

katharines
26. jún 2019

@eva8 ano, ja o epigenetike hovorim stale, a ze ma vyznam uz od pocatia (bunkova pamat).

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
27. jún 2019

@eva8 ty si snáď vyštudovala nejakú epigenetickú školu tretieho veky s certifikátom o poskytovaní odborných služieb na MK a všade kde dočiahneš, že si robíš reklamu s takými múdrosťami a nevieš kopírovať link, brala by som nohy na plecia ako zákazníčka.

eva8
27. jún 2019

@adsumus v reklame som dobra, vsak? Ako zakaznicka MK totiz na mna neprestajne reagujes:, nohy na plecia neberies 🙂

adsumus
28. jún 2019

@eva8 no ak myslíš, že na teba reagujem lebo si dobrá, ja ti to brať nebudem, každý nech si žije svoj sen.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
eva8
29. jún 2019

@adsumus aj zla reklama je reklama :( Stale povazujem ockovanie za prevenciu tak ako ty, len by som bola za dokladnejsie vusetrenie dietata pred poddanim vakciny (aj ked je to financne narocne), zacat rodinnou anamnezou podanim letaku s neziaducimi ucinkami priamo mamicke. (to je zadarmo) , ostatne rozoberat nebudem, o tom sme uz diskutovali

adsumus
29. jún 2019

@eva8 bud si za čo chceš, vyšetruj sa od rána do večera.

adsumus
29. jún 2019

@teegreen moje zlaté, budeš asi sklamané, ale ľudia sa očkujú ďalej, aspoň teda tí rozumnejší.

didi35
29. jún 2019

@eva8 Ziadne vyšetrenie pred vakcínou Ti nedá záruku, že nežiadúce účinky nenastanú. Sú jedinci, ktorí sú na nežiadúce účinky náchylnejší, ale ťažké kovy škodia každému. Treba sa pozrieť na celkový prínos vakcin. Zistíš , že nie je žiaden.

eva8
29. jún 2019

@didi35 neda, ale ak by sa vyskytlo nejake podozrenie na nieco, asi by som neockovala. Napr. ockovanie proti tuberkuloze uz nie je povinne. A tak dufam, ze postupne vymizne ockovanie. Trend sa zda opacny

adsumus
29. jún 2019

@didi35 prínos je že ti dieťa neumrie zbytočne na chorobu, keďže je imúnne, ale to niektorí nepochopia, kým sa im to nestane, budu meditovať nad prínosom a vyšetrovaním, ktoré nič nerieši. a sami sú zaočkovaní od hora dole aj s deckami.

adsumus
29. jún 2019

a tak nám tu neočkované deti, chorejú, my to všetci spolu zaplatíme, ved prečo nie? antivaxerske matky vedia všetko najlepšie

http://www.ansa.it/english/news/science_tecnolo...

adsumus
29. jún 2019

a ďalší drobec mamka a tatko antivaxeri, aj tak musel dostať protilátky od iných ľudí, lebo by umrel inak, s tým už súhlasili, keď videli, že to nie je srandička. Celý výmysel rodičov stál 800,000 dolárov. nech sa páči.

https://www.livescience.com/64948-tetanus-unvac...

adsumus
29. jún 2019

a ďalšie dieťa neočkované zomiera na záškrt

https://www.mynation.com/india-news/amit-shah-v...

adsumus
29. jún 2019

ja sa veľmi divím rodičom, ktorí podliehajú antivax dezinformáciám. vlastné dieťa vystaviť smrti???? zbytočne????

eva8
29. jún 2019

@adsumus preco ti vadia ti, ktori su proti ockovaniu od hora dole? Pretoze nejdu tvojim prikladom? Urcite nemas svoje decka ani ty ockovane od hora dole, tak fakt netrep sprostosti.. A pochybujem, ze by si dala svoje decko ockovat, keby nemalo odporucanie lekara. Vsak to neodporucanie je na zaklade vysetrenia, a ty si proti vysetreniam. Keby bolo ockovanie uplne neskodne, ako tvrdis, nemalo by kontraindikacie. Kazdy jedinec je individualny organizmus. Si stastna matka, ze nemusis pred ockovanim premyslat a drzim palce, aby tak aj ostalo

adsumus
29. jún 2019

@eva8 prosím??? kto mi vadí??? zasa uplatnuješ svoj tvoj obľubený postup ako zhadzovať človeka v diskusii, pripisuješ ľudom, čo nikdy netvrdili, prestaň s tým, je to hnusné. a pred očkovaním mojej rodiny musím ultra rozmýšľať, tak nebuď drzá voči mne ako opica eva.

adsumus
29. jún 2019

@eva8 a ďalšia vec evka, ja som nikdy netvrdila, že očkovanie nemá nežiaduce účinky, má ako každý liek. klameš a zavádzaš ľudí, len aby si získala lajky alebo čo chceš získať, niečo isto získaš.

eva8
29. jún 2019

@adsumus kontraindikacia a neziaduci ucinok nie je to iste. Inak, vlastnymi slovami (musis ultrapremyslat) si potvrdila, ze sa neda ockovat ako na beziacom pase
Je mi vazne luto a drzim palce.

adsumus
29. jún 2019

@eva8 mohla by si sa skôr ospravedlniť za svoje klamstva ohľadom mňa , miesto vyjadrenia sústrasti.