Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@adsumus ospravedlnujem sa za svoje klamstva ohladom teba. Neboli umyselne
Len mala poznamka: neviem na tomto telefone kopirovat linky, nedaju sa pri mojom nastaveni. Mala si k tomu zvlastnu poznamku. Teraz sa ti podarilo udat link o teroristovi miesto linku k tvojmu textu. Ale v poriadku. Mylit sa je ludske.
@evittam pravda skor ci neskor vzdy vyjde najavo. Klamat sa neoplati. Ale otazne je, kto co povazuje za klamstvo. Ked o mne niekto pise domnienky (ako trafena hus som zagagala), pisem i ja domnienky o tom druhom (ked nepisanie a vyhybaniu sa domnienok nepomohlo) a potom sa vela vyjasni. Aj smutnych okolnosti.
@eva8 sranda je, ze si neklamala.
a nie som šťastná matka ktorá nemusí pred očlkvaním rozmýšľať, si klamárka najhoršieho zrna, ešte som takú nestretla ako ty
Ludia prosim, nemohli by ste sa uz vykaslat na tieto zabomysie vojny? Ucelom tohto vlakna je zdielanie skusenosti s neziaducimi ucinkami vakcin,ktore sa vam/vasim detom realne stali. Tak by som asi v mene vsetkych, ktorych zaujimaju prave tieto veci, vas chcela pekne poprosit o ukoncenie nazorovej vymeny a o prispievanie uz len k teme. Tato tema ma zaujima a za posledne dni mi prislo uz neviemkolke upzornenie, v ktorom nebolo nic relevantne k teme, ale iba tahanice o kadecom inom. V dobrom. Dakujem.
@mia__b ono to nie je také jednoduché ako by si si želala, ľudia, ktorí sú z rôznych dôvodov proti očkovaniu, tu uvádzajú ako nežiaduce účinky reakcie, ktoré s očkovaním nesúvisia, vedome klamú, napríklad matke zomrelo dieťa, po očkovaní a pritom polícia zistila, že ju zabila ona alebo prípad amálka,tá chuda umierala na koníku pol roka, kým sa zistilo, že matka si ju vymyslela, lebo chcela desiť ľudí, vytvárajú tak príšerný tlak na rodičov, ktorí sa samozrejme boja o svoje deti, tí potom neočkujú, lebo sa dočítali nezmysel na nete a potom sú tu epidémie a deti začnú reálne umierať, prebieha to tak na ukrajine, zomierajú ľudia, lebo podľahli dezinformačnej kampani, zbytočne.
@adsumus Mne nejde o tvoje názory, s väčšinou z nich súhlasím, lebo ja osobne som za očkovanie. Ak však napíšeš inej diskutujúcej takéto vyjadrenie:
a nie som šťastná matka ktorá nemusí pred očlkvaním rozmýšľať, si klamárka najhoršieho zrna, ešte som takú nestretla ako ty
nečuduj sa, ak to je vnímané, ako hejt. Okrem toho mám aj dôvodné podozrenie, že ani tvoje vyjadrenie v tomto prípade nemá s pravdou veľa spoločné, a predsa ťa neobviňujem z klamstva. Skôr si myslím, že ti len trochu zlyhalo emocionálne sebaovládanie, tak si sa vyjadrila, tak, ako si sa vyjadrila. Hejtersky.
@zuzitko74 to nie je hejt, keď sa brániš klamstvu iného človeka, reagujem na jej útok, nech nerobí zo mňa niekoho kto nie som, ja som matka ktorá musí ultra nad očkovaním uvažovať, ja ju nesúdim nehodnotím, nepridávam, čo si o nej myslím, len ju žiadam aby o mne neklamala verejne, nepísala o mne to, čo nie je pravda, chcem veľa? toto je hejtovanie? a takých veci o mne napísala kopec preto som aj na dlhší čas odišla z diskusie, pretože nikto neznesie ak o nom niekto iný dlhodobo verejne klame a ešte sa k nemu pridajú nejakí takí spravodliví, ktorí nie sú v obraze. emócie? o tebe ak by niekto nonstop verejne klamal ako by si to brala? lebo tuná kopec ľudí je schopných uveriť, že ona má pravdu, "ja som matka ktorá nad očkovaním nemusí rozmýšľať", čo je to za nezmysel, ved tejto téme som venovala obrovské kvantum času, nie pre seba ale pre ľudí ktorých milujem a na ktorých mi záleží.
@eva8 ešte raz ťa prosím nelakuj moje príspevky a neklam o mne, venuj sa téme.
Ďalšie mladé dievča odkázané do konca života na invalidný vozík kvôli očkovaniu
@kulumulu123 za mňa určite, budem nesmierne šťastná ak mi evka začne vypisovať postrehy o mne do IP a nie do verejnej témy. a vo verejnej téme sa bude venovať nežiaducim očkovaniam svojich deti, aj keď neočkuje alebo očkovala bez nežiaducich.
@didi35 ako vieš, že dievča ochorelo kvôli očkovaniu? proti rakovine krčka maternice sa očkujú milióny mladých žien po celom svete a opakované studie na státisícoch žien potvrdili, že očkovanie nespôsobuje choroby. stránka ktorú si dala je plná reklám, čo ak tieto nepotvrdené informácie šíria kvôli predaju, nemali by to doložiť?

@eva8 možno by sa ti páčilo, čo robíš ty, že klameš verejne o ľudoch, ale nemám ten čas ani chuť robiť, čo ty.