icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

adsumus
3. júl 2019

takže trošku iný pohlaď na problémy dievčaťa, má zriedkavú chorobu, ktorú spôsobuje prirýchly rast. škoda, že ľudia trochu nepogúglia, kým začnú šíriť nerváky.

https://www.newsandstar.co.uk/news/16700494.cum...

eva8
3. júl 2019

. 13-ročná Zara bola kedysi športovo založené dievča, ktoré milovalo futbal, basketbal a cyklistiku.
Teraz doslova ani nezíde z postele a mimo domu je odkázaná na invalidný vozík po tom, čo bola v roku 2015 postihnutá reakciou na vakcínu Gardasil proti HPV (na Slovensku predávanú pod obchodným názvom Silgard).

Zare diagnostikovali stav zvaný posturálny ortostatický tachykardický syndróm (PoTS).
Avšak jej lekári z nemocnice University of Newcastle Royal Victoria zaryto trvajú na tom, že jej ochorenie nespôsobilo očkovanie. Neboli pritom schopní prísť na nejaký iný, uveriteľný dôvod.

Je zaujimave, ze zriedkave choroby sa prejavia po zaockovani.
P.S. V slovenskom clanku sa o chorobe pise, v anglickom o ockovani nie

adsumus
3. júl 2019

18 mesiacov po zaočkovaní? to je úplne normálne, mne keď po zaočkovaní ťahali zub, tak tiež si požiadam o odškodnenie. nie je zlá myšlienka, idem na očkovanie mmr, tak tiež všetko čo sa stane do 20 rokov potom budem žalovať, že to je z očkovania?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. júl 2019

@peter952 akou pravdou? môžeš doložiť tú pravdu, či len obrázoček na vydesenie matiek po porode?

eva8
3. júl 2019

@adsumus ako vies, ze az rok a pol po ockovani?

eva8
3. júl 2019

@peter952 neda sa to porovnat, nemame reprezentativnu "vzorku". Jedine ak by sa odteraz kazde druhe babo povinne ockovalo a kazde druhe neockovalo, potom vsetky sledovali. Vytvorili by sa skupiny podla zivotnych podmienok - hygieny, oblasti a prostredia, kde by zili, rodinnej anamnezy a aj pod.

adsumus
3. júl 2019

@eva8 čítam zdroje, ty si nečítala? také aktivity tu už zo strany antivax boli a dokázali, na počudovanie pre antivax verejnosť, že očkované deti majú menší podiel autizmu ako neočkované. nikto z antivax ma MK sa nedokázal k tomu vyjadriť, neviem prečo.

adsumus
3. júl 2019

koho by náhodou zaujímali vedecké štúdie, nie antivax (ako to slušne napísať) nezmysly

https://www.verywellhealth.com/unvaccinated-chi...

katharines
3. júl 2019

@adsumus toto nie je odborna studia. Je to clanok, ako aj na "slobode v ockovani", akurat v prospech ockovania.

eva8
3. júl 2019

@adsumus nie, necitala. Udaj mi zdroj, prosim, ze Zara ochorela po 18 mesiacoch. Ak ju diagnostikovali az po 18 mesiacoch, je to ine, nie hned sa da okamzite stanovit co cloveku je, najme ak ide o zriedkavu chorobu. Priznaky sa mohli postupne prejavovat a zhorsovat aj 18 mesiacov. Toto ma zaujima, lebo coraz viac deti v mojom okoli ma problemy spojene s rychlym rastom. Meno dievcata som dala do google, no 18 som nenasla.

eva8
3. júl 2019

Nasla som :
Eighteen months on, Zara, of Wigton, Cumbria, feels faint every time she stands, is unable to leave the house without a wheelchair and is home-schooled.
@adsumus

eva8
3. júl 2019

Ale v clanku je pokracovanie:
Zara's symptoms began just months after she was given the jab
Cize symptomy sa zacali objavovat par mesiacov po ockovani a o 18 mesiacov na to, uz pouzivala vozik. Jej mama, ako pracujuca v zdravotnictve nepovazuje za nahodu:
'I have been a nurse for 30 years and I have never heard or seen anything like this before.
There are so many young girls now who are in the same position. I don't believe it is a coincidence.
Podla prieskumov, je velmi zriedkava paralyza ako vedlajsi ucinok:
Many report symptoms of chronic fatigue syndrome, and cases of girls being left paralysed are rare.
Vakcina sa povazuje za bezpecnu:
Health authorities around the world, including the World Health Organization, have reviewed the vaccine and concluded it is safe.
Rozpisujem sa, lebo neviem kopirovat linky
Zdroj😃aily Mail, maj 2017

peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
3. júl 2019

@peter952 kolko je nikdy neockovanych? Uz pri narodeni sme dostavali vcelicku. A kedysi davno sa nearchivovali zaznami, k lekarom sa chodilo len v zavaznych pripadoch. V sucasnosti ke len velmi malo deti, ktore rodicia nedali ockovat. Nemozme pocitat tie, ktore sa ockovat nemozu

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
3. júl 2019

@peter952 skutocne, na zaciatku by sa mohol pozorovat a statisticky spracovat aspon zdravotny stav tych malo nikdy nezaockovanych. Su rake deti, ktore po narodeni nic r i?

zuzitko74
3. júl 2019

@adsumus Nebudem sa už k tebe vyjadrovať, názor si vedia diskutujúci urobiť aj sami. Nepotrebujem ti nič dokazovať, ,,aj tvoja reč ťa prezrádza".

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
4. júl 2019

@zuzitko74 ja viem, za všetkým normálnym a ľudským treba hľadať niečo zlé, je to smutné pre mňa že v tom niektorí ľudia žijú, ale nič nie je stratené, život ide ďalej.

zuzitko74
4. júl 2019
adsumus
4. júl 2019

@didi35 ja ťa chápem, prečítaš jeden článok z alternatívnych zdrojov, ktorý súčasne predáva kvantá alternatívnych neviem ako to nazvať "liečiv" a ďalej necestujem, ale treba, ponúkam pohľad odborníkov, ber neber je to na tebe, ja som brala do úvahy obe strany, šarlatánov, ktorí desia ľudí aj odborníkov a jednoznačne očkujem. ale každý nech sa zariadi podla svojej hlavy.
v linku uvádzam reakciu na všetky tie informácie ako deti poumierali na očkovanie, koho to zaujíma, prečíta, koho nie, ide podla bádateľa, rakovina akéhokoľvek druhu zvyšuje predaj patokov. miesto pár dolárovej injekcie tisíce za liečbu. prečo nie?

https://sciencebasedmedicine.org/death-gardasil...

adsumus
4. júl 2019

ináč ľudia, u mladých ľudí narastá výskyt rakoviny hrtanu a hltanu a uisťujem váš, že to je nesmierne utrpenie, keď sa človek mesiace dusí, aj v dôsledku infekcie HPV vírusom. keďže nám mládežníci prevádzkujú orálny sex.
Citujem odborníkov
:
"Ľudský papilomavírus (HPV) je čoraz častejšou príčinou vzniku orofaryngického karcinómu (9)."

https://www.alphamedical.sk/casopis-invitro/rak...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
4. júl 2019

@peter952 kto zaplatí tým, čo ochorejú lebo ich vystrašil týpek na nete? ako ty, vezmeš si na zodpovednosť, že podľa teba nemám očkovať dieťa, ja ho nezaočkujem, zaplatíš mi keď zomrie na chorobu?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
4. júl 2019

@peter952 otázka bola, či zaplatíš ak dieťa zomrie, lebo mamka išla podla tvojej rady aby neočkovala. stojíš si za svojim komplet aj s hmotnou zodpovednosťou?