Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
@alienka73 ja reagujem na príbehy ľudí, ktorí mali byť poškodení očkovaním, že je aj iný názor, vadí? peter tu píše klamstvá o mne a vám to nevadí. neviem prečo. napríklad teraz tu dáva deti autistické, ale očkovanie nespôsobuje autizmus, to je vyvrátené stovkami studii, je to dobre tak, klamať ludí, strašiť matky aby neočkovali a keď príde choroba, petko nič petko muzikant? je to dobre?
@adsumus pokiaľ ja viem očkovanie je vo veľa prípadoch spúšťač autizmu no nikde už nie je dokázané či by sa prejavil v akej miere keby rodičia očkovať nedali.Keď je dobrý pediater mal by včasne odhaliť znaky začínajúceho autizmu a dieťa ne očkovať kým sa to úplne ne prejaví vtedy by sa dalo povedať že s tým nijako očkovanie ne súvisí
@luci215 ved ja vám to neberiem, vy neočkujete, aby dieťa nebolo autistické, pohoda, ja očkujem, lebo stovky vedeckých studii tuto súvislosť vyvrátili, nič sa nedeje. moje dieťa má len protilátky proti chorobám vaše deti nie, nie je dôvod sa hádať a napádať ma, že som zaočkovala dieťa.
@adsumus kto a ako vás napadol??nikto tak nepíšte blbosti a opustiťe skupinu nevidím tu absolútne ani jedného človeka ktorého by vás názor zaujímal tak presne ako píše peter je evidentne že ste nejaký platený trol ktorý úmyselne vstupuje a prispieva do diskusie v ktorej nemá absolútne čo robiť
@luci215 peter píše o mne klamstvá, lebo nemá argumenty, keď mu niekto protirečí napíše, že je troll a zvyšok sa pridá ku kamenovaniu, povaha slovenská. taká zo stredoveku povedala by som a z diskusie nemôžete ľudí vyháňať, je to šikana. škoda, že to nikto u detí nerieši, potom sa to prenáša do dospelosti.
@peter952 aký argument pravdivý a protiočkovací si tu kedy dal? obrázočky, memečka, desíš príbehmi ľudí, ktorí nie sú chorí z očkovania, nič viac, vlastne ešte vyrábaš klamstvá ak ti niekto niečo vyvráti, píšeš o nom urážky, že ti to svedomie dovolí sa čudujem, ja som racionálne uvažujúca, na mňa si s tým neprídeš. tetky ostatné, že ťa žerú, teš sa.
@didi35 peter nemusí robiť nič, len som chcela vedieť ako veľmi si stojí za svojim a nestojí, ak by došlo k epidémiám, peter nemá pre rodičov riešenie. deti budu voľne chorieť a zomierať a odporcovia očkovania k tomu nemajú čo povedať.
štát nemá čo nútiť kohokoľvek očkovať, štát ma vzdelávať občanov a v prípade, že sú ochotní správať sa zodpovedne a chrániť svoje deti, podporovať ich finančne. občan má prevziať zodpovednosť finančnú ak sa rozhodne pre rizikové správanie, za liečbu svojho dieťaťa aj tých čo nakazí. rizikové správanie je také, ktoré je vedecky podložené, nie že durko popísal na MK.
k "nežiaducemu účinku" autizmu, vedci zisťujú, že ide o poruchu spôsobenú genetickou mutáciou, čiže k nej dochádza počas vnútromaternicového vývoja.
@adsumus
Minikurz zakladov informatiky patri medzi neziadice ucinky po ockovani?!
Adresa IP alebo IP adresa je logický číselný identifikátor daného uzla v sieti, ktorý komunikuje s inými uzlami prostredníctvom protokolu IP. Adresa IP je 32-bitové číslo, takže teoreticky existuje 4 294 967 296 možných adries. ...
http://sk.wikipedia.org/wiki/IP_adresa
"Preklad:":
Na modry konik sa da prispievat z roznych pocitacov, mobilov, i-phonov... (preto to odporucenie zistenia si ip, ked si nepochopila, mohla si aspon prejst do internej posty s otazkami mimo temu) Tento mobil mam od isteho casu nastaveny tak, ze sa mi nedaju kopirovat linky, co som ti uz raz vysvetlila (preto ten odkaz na pozretie si datumu, od isteho casu bez linkov). Z inych prostriedkov mi pridavanie linkov problem nerobi
@eva8 chápem, nedajú sa ti prikladať linky, niekedy sa ti dajú, čo je ip viem, neviem prečo ma odporúčaš zisťovať si ho, mňa to fakt nezaujíma. mňa zaujímajú nežiaduce účinky očkovania. ja sa idem preočkovať proti osýpkam tak zisťujem, či aj u dospelých vybehne autizmus alebo čo. už som sa ponúkla iniciatívne doki pred dvomi rokmi, ale povedala, že netreba, už treba, tak dúfam, že dostanem svoju včeličku. ty neuvažuješ asi nad tým.

@adsumus práve preto že si ich očkovala a našťastie ste nemali žiadne nežiaduce účinky nechápem ako ťa vôbec napadlo prispievať do skupiny s takým názvom..Ja som sa ohľadom nežiaducich účinkoch môjho dieťaťa už vyjadrila vyššie a pridala som sa do tejto skupiny na základe zlej skúsenosti ty naozaj neviem prečo