Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?
Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.
PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať
a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo
Po druhom povinnm ockovani sme skoncili v neMocke na infuzkach a antibiotikach so silnou obojstrannou bronchitidou,zaroven syn zacal stale otvarat a zatvarat dlane a nozicky tahat k brusku ako chrobacik s odmietanim ich vystriet,neskor diagnostikovana hypertonia ruk a noh,mame rok a zatial to nepreslo,ockovanie mal koncom novembra 2018,pri prijati do nemocky ohladne bron h.sa lekarka vyjadrila,ze to Moze kludne byt z ockovania,zial moja hlupost,ze som netrvala aby to poznacila i do papierov,neskor na poradni som hovorila pediafricke,ze tretie ocKovanie odmietam pretoze sa udialomhore uvedene,jej reakcia -to iste nemohlo byt z ockovania ale mohlo ockovanie byt spustacom ale i tak ockovanie odporuca davat nadalej,syn mal ist koncom juna na tretie - odmietla som,zatial nam ho teda posunula ale ja ho i tak ocKovat nedam....
Zaujimave, ze u susedov je potrebne tie prve preockovania dat 4 krat, u nas zahadne staci trikrat a studie hovoria o uplnej zbytocnosti tretieho povinneho ockovania....
OcKovanie by malo byt na baze dobrovolenho rozhodnutia rodicov, ale zial u nas stat hlada len to,ako rodicov do ockovania dotlacit hoci pokutou alebo nezobratim nezaockovaneho dietata do skolky,ci vymyslenim povinnosti dat 5 rocne deti povinne do skolky....
@didi35 aspom vidno,ze tie ckovania su hlupost zbytocna kedze teda nikde ich netreba,inde stacia dve niekde 3-4,aspom vidno ako i sam vyrobca vnima ich ucink ...ako zbytocnost,ale vsak co,vymyslelo sa nieco nove treba to predat,co tam potom ake caste a zavazne neziaduce ucinky to ma....ach chore toto....
@tatinka Účinnosť očkovania konkrétnou vakcínou je daná , znásobuje sa jednotlivými preočkovaniami a počet posilňujúcich dávok - preočkovaní, závisí od finančnej situácii každého štátu, koľko preočkovaní a v akom veku si zvolí, akú vekovú hranicu označí za najohrozenejšiu a je ju finančne schopný (ochotný?...) preočkovaním chrániť.
Tak véééľmi zjednodušene povedané😉
@luci215 ale ten autizmus by sa zasa pri inej prilezitosti prejvil,vibec nieje prabda ze ockovanie je zodpovedne za autizmus inked moze byt spustacom
Môžem niečo napísať? Je Autizmus a Syndróm autistického spektra 🙂
Po očkovaní sa rodičia stretávajú u niektorých detí s týmto druhým problémom 🙂
@peter952 ale autizmus je uz v ludskej dna on sa spusti pocas zivota,nie len ockovanim ale aj stresom,znamemu sa tak prejavila schizofrenia v 30r ale nebolo to ockovanim ale tym ze mu umrela mama,stresom.A ty co aky mas vyskum ty?Urobil si nejaky?ci len stahujes z netu grafy?
@peter952 je,boze,nvs taku zakladnu info a budes tu mudrovat???Dostuduj si a otm sa o tom bav.
@ktochytavzite a ty si myslis, ze zrazu 1 z 56 (suvasny vyskut autizmu) americanov mali autizmus v genoch? To znamena coskore vyhynutie ameriky. Z genetickeho hladoska nie su mozne tak rozsiahle a prudke mutacie pre autizmus.
@katharines nie,nie ockovanie ma za nasledok autizmus
@ktochytavzite ockovanie+ fosfor+glyfosat+aspartam+HAK+konzervanty.....
@katharines ano,ano,bububu nastudovat Autizmus
t@peter952 Samozrejme, že autizmus je aj geneticky podmienený. Napríklad ho spôsobuje duplikacia 15. chromozómu. Čítaj tu:
https://ghr.nlm.nih.gov/condition/15q11-q13-dup...
A veľa iných chromozomovych aberacií, najmä delecie a duplikacie tých častí, kde sú uložené gény ovplyvňujúce aktivitu mozgu.
Ale epidémiu autizmu spôsobujú hlavne ťažké kovy, napr. z vakcin.
Som odporkyňa očkovania, ale nesúhlasím so zavádzaním, lebo človek, čo sa do toho vyzná, ta hneď uzemní a odmietne aj Tvoje rozumné argumenty proti ockovaniu. Netreba byť tendenčný.
@ktochytavzite Autizmus spôsobujú hlavne ťažké kovy, ktoré sa dostanú do mozgu. Samozrejme že aj genetika, ale tých prípadov nie je tak veľa. Treba si to naštudovať a pozrieť si štatistiky.
Myslim,ze toto video v clanku netreba ani nejak zvlast komentovat,staci si ho pozriet
https://www.infovojna.sk/article/video-robert-f...
@gubcikova alergická reakcia červené a fialové fľaky na kozí, potvrdenie privolanym RZP lekárom zhoršené dýchanie..... Lekárom odporučené ďalšie vyšetrenia na urgentnom prijme...... Našťastie je to za nami a prežili sme.... Stalo sa to z kombinácie vakcín..... O ďalších očkovaniach, že nie radšej pomlcim......

@peter952 trošku si prečítaj o pánkovi, ktorému tu robíš reklamu. zadarmo tipujem
https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptor...
,