icon

Aké nežiadúce účinky malo vaše dieťa po očkovaní?

gubcikova
17. aug 2012

Keďže nik nevie presné číslo detí ktoré trpeli,alebo stále trpia nežiaducimi účinkami po očkovaní zakladám túto otázku.aspoň trošku budeme vedieť aké sú čísla.každý lekár sa ohradí,že toto sa ešte nestalo,tak uvidíme.napíšte prosím o akú vakcínu šlo a čo sa vám stalo.ďakujem.

PS:poprosím mamičkám ktorým sa nič nestalo nekomentovať

a my-dcérka tretia dávka hexi-na tváry fľaky.ani po dvoch rokoch nevedia prísť čo to je
syn.druhá dávka hexi-problémy s dýchaním,ihned začervenanie a opuch v mieste vpichu,sopeľ,hnačky,nervozita,nespavosť,spavosť,hrče pod kožou-verdikt zo sona-zgrcnuté tkanivo a pod ním medzi svalmi jazierko s očkovacou látkou,ktoré telo neprijalo

peter952
Odpoveď bola odstránená
sellycka13
28. júl 2019

@peter952 možno iba o tom nezatajovat info a dat ľuďom na výber, nie ich nútiť a zastrasovat áno musíte očkovať lebo nezoberieme vaše dieťa do škôlky a pod... Tak čo máme demokraciu ci je tu diktatúra? 😅😅🙈

peter952
Odpoveď bola odstránená
sellycka13
28. júl 2019

@peter952 dajú iba pokutu, ved vieme..... A ved v iných štátoch EÚ nikoho očkovať nenutia...... Mne jedna nemenovana bývalá pediatricka potvrdila, že čo sa deje teraz je iba biznis XY vakcín, zbytočne veľa..... Voľakedy nemuseli očkovať takým množstvom vakcín...... Dnes nám poniektorí lekári tvrdo a okato tlačia všetky vakcíny nad rámec a všetky tie drahšie samozrejme...... Ja zo SR odchádzam, nemám tu na toto žalúdok.... Život je príliš krátky nato, aby som si ho tu na Slovensku nicila a rozculovala sa.....

peter952
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
29. júl 2019

@peter952 minimalne v Anglicku je ockovanie cisto dobrovolne a ziadne nie je viac ci menej preferovane.... preto by ma zaujimalo ak by to bolo aj tu tak na zaklade coho by sa rodicia rozhodovali ktore ockovanie ano a ktore nie? Tam ti lekar povie rozhodnite sa Sama co poviete to zaockujeme z toho mi vyplyva ze vsetky ockovania su postavene na rovnaku uroven takze ako nemedic si mam hodit mincou co ano a co nie? A do akej miery je potom ozaj potrebne ci nevyhnutne?

peter952
Odpoveď bola odstránená
sellycka13
6. aug 2019

@peter952 mňa doktorka nahlási takže sa teším na Úrad 👌👍🙈keď sme jej s partnerom povedali prečo nechceme očkovať, ona, že a ona si vykonáva iba svoju prácu a povinnosť co jej káže zákon 👍👍👍top topov aj keby vakcíny teoreticky obsahovali napríklad ciankaly či inú skodlivu látku pediater vakcinu dieťaťu pichne pretože mu to káže zákon tlieskam tomuto štátu a farmacii kam to až dopracovali 🤦‍♂️🤦‍♀️🤷‍♀️👏👏toto je tá ich ľudskosť a hyppokratova prísaha........ je to skôr láska k peniazom pred ľudským životom..........

katharines
6. aug 2019

@sellycka13 tu by som povedala, ze skor to ta doktorka robi zo strachu. Aj lekarov postihuju. A nie je to otazkou len nasho statu, ale vsetkych, kde sa ockuje.

evittam
6. aug 2019

@sellycka13 Suhlas s
@katharines
My mame skvelú pediatricku a ano pisem to aj ked je za ockovanie. Ale sama mi ukazala co jej prislo z RUVZ ako ma nahlasovat -normalne A4 tlacivo so všetkými udajmi a dalej pekne vyhrážky pokuty-az do 5000Eur. Takze asi tak
Nakoniec po mnohych dnoch s právnikmi to vyriešila tak,ze nahlasi len to ze ma neockujucich rodicov -zatial si povinnost splnila. Cize rada by som ta videla na jej mieste či by si riskovala pre rozhodnutie iných pokutu v takej vyske.

katharines
6. aug 2019

@evittam cista totalita

katharines
6. aug 2019

Alphamedical zaviedol testovanie imunity novorodencov pred ockovanim.
https://www.alphamedical.sk/trec-krec-indikator...

peter952
Odpoveď bola odstránená
sellycka13
6. aug 2019

@evittam áno nám presne dala pani doktorka tlačivo vypísať, vypísali sme ho dobrovoľne,,,,

sellycka13
6. aug 2019

@peter952 skúšajú ktorí pokusni kralici prežijú....

eva8
7. sep 2019

@tonjadabik2 prepáč, že vyrušujem. Na syna pomohla modrá indulona a dubová kôra. Kde sa dá zohnať dubová kôra a ako ju používať? Šíri sa u nás exém a liečba nezaberá, tak chcem slúsiť niečo iné. Tiež škrabanie do krvi a krokodília koža. Ďakujem. U nás to nie je z očkovania, len som si pamätala váš prípad. Aj do IP si môžme písať. Ďakujem

adsumus
Odpoveď bola odstránená
zuzitko74
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
eva8
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
Autor odpoveď zmazal