icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

petah82
2. nov 2016

@peter952 tak tak. ja to vsetko viem. uz som v tom 6.rok, prekladam aj videa, takze uz malo co ma prekvapi :(

sensen12
3. nov 2016

@zimmi1 ta pi zabila,milujem rodicov,co vrazia decko chire aj s minisoplom do skolky ci skoly,taki mi uz funeli v praci,ze ockovanue co takto jeby ti uzasni ockovanci zostali laskavo doma aj s minisoplom,keby ludia pristupovalu zodpovedbe hygienicky,take daco ako jauza ockovanie by nebolo,to dom zaxila xxxxxchorych decek aj s atb v skole na keru maru ich daju do skoly,zs nemaju kam dat decko,ale da sa vzdy sa da dakam dat,to ako ked bude vakcina na aids tak ako vseeetci podne sa horom spodom sexovat,vsak mame vakcinu,mozme horom spodom sex,kkkksss logika daktorym,dobre si jej napisala

sensen12
3. nov 2016

@zimmi1 ta pi zabila,milujem rodicov,co vrazia decko chire aj s minisoplom do skolky ci skoly,taki mi uz funeli v praci,ze ockovanue co takto jeby ti uzasni ockovanci zostali laskavo doma aj s minisoplom,keby ludia pristupovalu zodpovedbe hygienicky,take daco ako jauza ockovanie by nebolo,to dom zaxila xxxxxchorych decek aj s atb v skole na keru maru ich daju do skoly,zs nemaju kam dat decko,ale da sa vzdy sa da dakam dat,to ako ked bude vakcina na aids tak ako vseeetci podne sa horom spodom sexovat,vsak mame vakcinu,mozme horom spodom sex,kkkksss logika daktorym,dobre si jej napisala
@zimmi1 ako piip som myslela,chapeme sa

lubka62
3. nov 2016

@abbey1 presne tak, u zvierat aj u ludu vie ockovanie sposobit vela zdravotnych problemov!

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
andreaforbes
8. nov 2016

Moje dieta je uz druhy tyzden uplne mimo, stale spi, kasle, no proste to nie je moje dievcatko, ako pred vakcinaciou. Dnes som sa bola stazovat u doktora a on ma proste slusne poslal "do prdele", ze za tyzden sa jej to vylepsi a nech jej davam sirupcek. V podstate som pre nich uzkostliva mamicka... dokonca si na mna vzal aj posilu, zaucajuceho sa doktora, no proste uplna fraska.
Som uz fakt vycerpana, ale jedno viem, ze ak by som mala druhe dieta,nezaockujem a asi sa aj prestahujem spat do Europy. Zdravie dietata je pre mna hlavna priorita.
Drzim Vam vsetkym palce s ockovanim!

daduska3
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
elisvic
12. nov 2016

@andreaforbes Vela stastia. mna by zaujimalo, aky ste mala nazor na ocko pred vakcinou??

chorucka
19. dec 2016

@peter952 Neskumam kto z nas bol zaockovani mmr ale tak ma napadlo ze ci mmr nema nieco spolocne s muzskou neplodnostou. Kto vie ako sme to znasali ked sme boli mali a kolki z nas maju nasledky po ock. Coraz viac muzov ma problem splodit dieta.

sensen12
20. dec 2016

@andreaforbes a teda vylepsilo sa to aozaj,aky ste mali naxor pred ockovanim? ma to zaujima

peter952
Odpoveď bola odstránená
petulda333
20. dec 2016

@andreaforbes ahoj...ako ste na tom teraz? Zlepsilo sa tvojej dcerke?

lucia58
Odpoveď bola odstránená
andreaforbes
20. dec 2016

Ahojte, dakujem za opytnie, moja mala je teraz stale chora, vcera sme museli ist uz konecne k doktorovi a ma zapal usi. Inak pred vakcinaciou nebola skoro vobec chora.. A taktiez sa nechce kupat, predtym sa na kupanie tesila.. no neviem, ale ja som spozorovala nie prilis pozitivne zmeny. Tiez som bola vzdy proti ockovaniu, ale zmenili sme skolku, tak som ju musela zaockovat. ☹ Zdravim Vas!

sensen12
20. dec 2016

mne je uz na vracanie z ockovania,dnes na fb jedna mamicka poslala foto svojho dietata,ktore po ockovani ochrnulo a tvar cela ochrnuta faaakt super a chyta ma agresia a vyfackala by som nohami kazdeho,kto sa ide stvorcekovat za ockovanie,je to jed do tela a mal by byt rodic infornovany o rizikach a aj moznej smrti z ockovania a chc videt tych uzasov rodicov,ktorym keby decko pp ockovani ochrnulo ci osprostelo,ze ci by este hulakali,ake je to vau,mne je zle zle a zle,a vobec,ma to byt dobrovolne a nie,ze nadrzovku napichat zdrave telo bordelom a kto bude riesit nasledky z ockovania???? jedine rodic,ten bude nespat cele noci lietat o lekaroch,tsk do mrne,ak tento stat vie zobrat prachy drzo za ockovanie ktore do mrne vlastne ani neabsolvujem,tak do mrne,nech laskavo cvaka naklady na liecbu,ak mi osprostie decko po vakcinacii a nid tutlat a robit debila,zee neeee tp neni z ockovania,ja mamz toho des,takze rodic,ktory mi povie si trubka ockuj,tak taky do mrne,ak ma tieto huste reci,ok,dam decko zaockovat,ale on bude celu noc pri mojom decku hore,bude mi cvakat benzin a naklady na liecnu,ak mi osprostie decko a bude mat xxx poruch,moj starsi syn,jak v dvoch mesiavoch zacal zvatlat,aj prestal po ockovani,zacal hovorit az ked mal tri roky par sloc,okamzite dostal na xicht taly exem,ze dovi dopi,smirgel bol suvix,doteraz pada a nema stabilitu,xxx poruch reci,pozornosti,ale ten exem,ten stal za podivanou,a teraz mi mesiac dozadu povedala toxikologicka,ze to sa mu pecen cistila a chcela sa zbavit toho bordelu,a viete co,tento druhy zvatle zo dna na den viac a netrpi ziadnym exemom a vsetko ok,ziadne nocne budenie a rev,je ako babika len spi a papa a zvatle ked je hore a kto chce nech si napicha doma aj akvariove rybicky,ale mojho decka sa nikto nedotkne

elisvic
21. dec 2016

@sensen12 dakujem za info, kde si videla na fb pod akym kontaktom toto baätko. mne by to velmi pomohlo, v tom, lebo rodina mojho muza robi stalenatlak na okovanie, lebo necitaju a nechcu ani rozumiet, som jedina ktora bojuje proti ocko. rada by som ukaza muzovi co sa moze stat, respektive co sa prave stalo. dakujem ti za info.
nedavno som citala, ze bill gates, velky charitas, financuje alebo bude aj financovat dalsi projekt, zial tento raz na nove vakciny, aby sa ludia nemnozili, pretoze bohac ako je on a jemu podobny sa uz zacina bat, ze bude pre neho malo vody a zranice, takze ma moc a peniaze, pozval viacerych zbohatlikov, stars, za vstup sa platilo 6 000 dolarov, preto sa to nedostalo verejnosti, jeho plan je davat do novych ockovacich latok nejaku latku ,ktora bude robit ludi neplodnymi, tak isto posielali do indie charitativne zrnka kukurice aby si sami vypestovali, ved juhu, je to predsa zadarmo z ameriky, v zrnkach je napustena latka, bio bomba, vdaka ktorej sa robili zeny neplodne, pretoze jedli velke mnozstvo kukurice, ved co ine, ze . teraz ma byt nova ryza , ktora je plna vitaminov A, a este nejaky Vitamin, vraj ,, zlata ryza, ktora ma splnat podobnu funkciu.

takze uz sa bojim jest mäso, zeleninu, kukuricu a ryzu, lebo bud su tam 3kila postrekov, alebo v mäse antibiotika, chlor, vzduch tiez neviem ci sa este oplati dychat a rychlo zhanat masku, voda zo studne asi tiez radsej nie, takze co dokazal rozvoj v technike za poslednych 50 rokov, dakujem. je mi luto mojich potomkov.

preto , sa necudujem uz nicomu, iba rodicom, ktori naivne dufaju, ze niekto robi nieco dobre pre ich deti, v prospech ich zdravia.

tato myslienka, je proti celemu ludstvu a to cielene.

petulda333
21. dec 2016

@elisvic toto je uz fakt chore...daj si pauzu preboha

chorucka
21. dec 2016

@elisvic Neznasam ked sa rodina stara do niecoho co ich nic ci uz ockovanie alebo ake ma meno alebo ci ho das pokrstit a nedaj boze v akej viere ho pokrstis Mam taku rodinu a neznasam ich Ty si dieta 9m nosila pod srdcom ty si porodila a dala mu zivot ty sa on staras ked ho nieco boli

sensen12
21. dec 2016

@elisvic na fb je verejne meno petra doskocilova,a v cechach jej x dr uznalo,ze dieta ochrnulo po ockovani,takze ja za seba,verim co pises tiez som to citala,potrebuju sa zbavit ludi,nezajem o nas beznych smrtelnikov,komu by malo akoze na nas zavisiet a preco? vravim,ostatni nech si napichaju aj rybicky v domacom akvarku,uz som skoncila s doverou voci svetu,len zlikvidovat a zlikvidovat,ziadne pravo rozhodovat sa robit z nas nuly,ziadna demokracia,len slovo despotizmus sa zmenilo na slovo demokracia,vsetko sa robi stokrat zakernejsie

elisvic
21. dec 2016

@evittam ,
chudiatko , chlapcek

elisvic
21. dec 2016

@evittam ano presne to je ten clanok.

sensen12
22. dec 2016

@elisvic Ano to je ten clanok,a tskych deti je xxx a verte,ze nikdy xiadne nijakej mamicke nikdy nikomu neuznaju,ze to ma z ockovania a co si ludia myslia,ze poistovne su zlata bana,zrazu pride xxx tisic ludi a budu chciet odskodne,vravim,kazdy nech si napicha koho chce,aj staru blazkovu

mimibb
22. dec 2016

reakcia na mmr mojej staršej dcéry- po týždni vysoké,nezrazitelne teploty, koža biela, posiata bordovými fľakmi. ..diagnóza od dr- neviem čo jej je,asi opäť šiesta detská choroba. ...
po ústupe týchto príznakov- strata reči, strata chuti do jedla, agresivita, nezáujem o hračky. ...
po dvoch týždňoch začala opäť "rozprávať" , ale ako "mongol"....blaboly. ...začala uprednostňovať sladké jedlá, mlieko na litre. ...stačil pohár a do hodiny sa mi zvíjala v kŕčoch ....dovtedy jej mlieko nevadilo, normálne papala, hlavne zeleninu. ...

podstúpila detox, stimuláciu rečového centra mozgu Karnozinom (je to prírodná látka, ktorá pomáha autistom na stimuláciu reči) ....
Teraz bude mať 6r a môžem povedať, že vlastnými silami, sme si dieťa dostali z toho svinstva. ...

mamuskazuzuska
22. dec 2016

na 10. den jednorazova teplota 38, inak nic

petulda333
22. dec 2016

@sensen12 zamusli sa trochu,pouzi sedliacky rozum a nie tie bludy co mas nacitane,ak by ti bohaci sa zbavili nas chudobnych kto by na nich robil?tie prachy maju aj vdaka nam! Ja nie som zastanca ockovania,ale snazim sa rozmyslat a nepisat bludy kt vypusti akakolvek stranka na nete!