icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

lucia58
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
sensen12
22. dec 2016

@petulda333 jasne,vsetkych nepotrebuju zas zlikvidovat,ale preriedit nas prirodzenym ci selektivnym vyberom nezaskodi,ze jo...

cevrik5
Autor odpoveď zmazal
elisvic
23. dec 2016

@petulda333 mozno mas ten naivny rozum ty.,, podla seba sudim teba,, co som zabudla napisat , stedri miliionari maju tvrdo v plane znizit pocet obyvatelstva na velmi nizke cislo,
neviem ktora info je podla teba nacitany BLUD;
ze v polsku pchaju kurence do chloru , ze zvierata sa krmia aj antibiotikami, vypovedi ludi a rodicov deti po zaockovani a ich reakcie na neziaduce ucinky???
skor si myslim,ze ty malo citas.

elisvic
23. dec 2016

@cevrik5 to ze mas zaockovane deti a su zdrave , tak mas asi stastie

elisvic
23. dec 2016

@cevrik5 hlavna vec,ze taky nacitany blud opisuje pani mimibb z vlastnej skusenosti ako dala doverihodne zaockovat svoje vlastne dieta,aby neostalo chore, potom jej prestalo reagovat. skus sa zamysliet o com pises, bud nedokazes vidiet alebo nechces vidiet veci realne.

dalsi nacitany blud by ti vedela jedna pani na fb opisat blizsie, ktorej 4 mesacne dieta hned po ockovani zomrelo tento mesiac, dakujem za take ocko, matka chce ochranit dieta pred chorobami a nakoniec ju zabije neziaduci ucinok po ocko.
v pribalovom letaku v USA JE NAPISANE AKO NEZIADUCI UCINOK AJ SMRT; to u nas pre istotu vynechali.
ked pojdem po ceste, tiez je tu ta moznost ,ze ma zrazi auto.
tak isto je mozne , ze ochoriem na nejaku chorobu.
moja dcera nieje ockovana , a nedostala choleru, cierny Kasel, .... ale jasne mohla by ju dostat.

evittam
23. dec 2016

@cevrik5 Aka inteligentna diskusia z tvojej strany-"strel sa do hlavy".....
Len jedna dolezita vec pre tvoju informaciu-tvoje ockovane deti mozu dostat uvedene choroby proti,ktorym sa ockuje rovnako ako tie neockovane.😉

srdeenko19
23. dec 2016

@cevrik5 ty si tá typicka matka, ktorá vyhlasuje, ja ockujem, aj očkovať budem, však sa im nič nestalo. Bez precitania pribaloveho letaku, hlava, nehlava. To znamená, ze to tak majú vsetci? Že neexistuju nežiaduce účinky, ťažké poskodenia, silné alergie, astmy, ekzemy, ktoré deti predtým nemali? Skús si prečítať niektoré príbehy mamiciek, podľa teba "bludy"
Jeden z mnohých článkov

😉
http://www.lidiligy.cz/chlapce-ktery-ochrnul-po...

petulda333
23. dec 2016

@elisvic to skor vy az fanaticky to beriete...ako som pisala nie som zastanca pov.Ockovania ale neberiem to s takym extremom ako vy.. A toto co pisete su totalne bludy z debilnych stranok

cevrik5
Autor odpoveď zmazal
lauricka
23. dec 2016

@evittam toto kazdy vie, to je vseobecne znama info, ze ockovanie nechrani na 100%, o tom to uplne nie je, ale antivac hnutie to rado pouziva, sme zvyknuti

evittam
23. dec 2016

@cevrik5 Daj relevantny dokaz tvojich tvrdeni. To ci tvoje dieta danu chorobu dostane alebo nie nema nic spolocne s ockovanim. Chapes?
Neexistuje totiz vakcina,ktora ti to zaruci alebo,ktora ti zaruci,ze choroba bude mat lepsi priebeh. To je vsetko.

evittam
23. dec 2016

@lauricka Ja nie som ziadne antivax hnutie.

cevrik5
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
23. dec 2016

@cevrik5 zdroj cas. sk
Hmmmm, to už ano 😂

benshi
Autor odpoveď zmazal
sensen12
23. dec 2016

@evittam jo,presne a oficislne spravy vravia ze az 80 percent zaockovancov chytilo cierny kasel,oficialne spravy,cili chspeme,z tych co malo cierny kasel bolo 80 percent zaovko,ja navrhujem zastancom ocko,zaockujte sa proti smrti a je to

sensen12
23. dec 2016

hlavne v minulosti bola o nicom hygiena a nizje bezpecne opatrenia,ako umycat ruky,vykaly sa valali kdekafe,strava o nicom,resp.hlad,vitaminy nikde atd atd,kazdy vir a bakteria ich skolil,tak preto trebalo robit rychle opatrenia,ale ano,ak sa vratime do doby,ze vykaly na zemi,zas bude treba hromadne ockovat aj tak to prd ponoze ked xxx rodicov svacne chore decka so soplami do skolok a skol,ajs paralenom a atb v ruke,cili ano,zase to skonci zle,ale na druhej strane,zaockujem sa,co je povinne a aj tak xcipnem s najvacsou pravdepodobnostou na daco ine,takze dlabat cele ockovanie,do 2006 sa neockovalo pneumokokmi a teraz ano,a teraz mi chce dakto tvrdit,ze ako umrem na pneumokoka,ja uz to dlabem cele,hlavne by mali ockovat proti chlapom,co podvadzaju a proti blbcom,tych je pozehnane

cevrik5
Autor odpoveď zmazal
tuusfatum
23. dec 2016

@cevrik5 Obyčajny PR článok, postrašiť spoločnosť....

srdeenko19
23. dec 2016

@cevrik5 ty zase trepes úplne od veci 😀 hej, asi fakt pôjdeme do tej džungle na stromy. Ja ti len pisem, ze to neznamená že ked tvoje deti sú v pohode a nič sa im nestalo, ze sa tieto hrozné prípady po ocko nedeju. Treba len otvoriť oči. A je ich nespočetne.

tuusfatum
23. dec 2016

@cevrik5

Som za očkovanie voči určitým chorobám, ale som proti vakcinám, kde jedna obsahuje až 3 či 4 vakcíny. Samo o sebe sú zlé tie prídavné látky adjuvanty, ktoré sú silné neurotoxíny.
Ja by som dala očkovať dieťa až po ukončenom 1 roku života. Aj to iba pár vakcín.

Vieš o tom, že v tvojom veku, ťa vôbec neochrania tie vakcíny, ktoré ti aplikovali ako dieťaťu? 🙂 Lebo ich účinnosť sa už pominula.

Je to strašne komlikovaná tematika. Človek si musí veľa preštudovať. Ďakuj Bohu že máš zdravé detičky, lebo keby boli poškodené očkovaním, iné veci by si tu písala.

Takže ja neodsudzujem mamičky, ktoré sú proti, vedia prečo.

tuusfatum
23. dec 2016

@mimibb Si veľmi odvážna bojovníčka, je super, že sa z toho maličká dostala, presne tak. človek si sám musí pomôcť.

A áno ta vakcína zaniesla mozoček malej ťažkými kovami, ktoré sa cheláciou pod dozorom odborníka vyťahujú preč.

Treba šírať takéto príbehy alternatívnej a účinnej liečby, vytvoriť blog a hlavne otvárať ľuďom oči.

chorucka
24. dec 2016

Co ak niektore pripady ochrnutia a pod. po ockovani zapricinila matka ktora nespravne zrazala teplotu po ocko. alebo si nevsimla ze dieta ma teplotu a teplota poskodila dietatu mozog Poznam osobne mamicku co az ked dieta odpadlo zistila ze dieta ma teplotu a skoncili v nemoc.

tuusfatum
24. dec 2016

@chorucka Teplota je obrannou reakciou organizmu. A neposkodzuje mozog ani jej znizovanie. Maximalne jej extremne znizovanie moze utlmit imunitnu reakciu.
Mozog poskodzuju adjuvanty vo vakcinach teda hlinik olovo. Tazke kovy kt sposobuju aj napr Alzheimera ci epilepsiu. A sakramentsky tazko sa vytahuju z mozgu.

Samozrejme niekomu ockovanie neurobi nic a niekomu ano. Je to ruska ruleta.

sensen12
25. dec 2016

@tuusfatum prrsne ruska ruleta,ako fakt zasnem,ze ludia su tak prihoreti,ci co,xe si myslia,ze to nemoze nic urobit,u nas v rodine,jeden robi so zvieratmi,na farmach,kde sa chovaju sliepky kuriatky,megafarmi a ked sa ockuje,vzdy ich par stovak skape po ockovani a niektore slepice ci kurence osprostie,su pripraveni na uhyn po ockovani a vzdy maju uz vopred dane,cca kolko ich uhybie po ocko,ja nerozumiem,ze co ako my ludia nie sme organizmus,my sme neohrozitelni,nam sa nic nemoze stat po ockovani???ockovanie nech je dobrovolne a basta a stat je povinny sa postarat o ludi,ktori trpia po ockovani,aj bez ockovania,aj s ockovanim,no to kde sme?! ked vidim xkrat denne sko sanitky lietaju kvoli ozratym bezdakom a fetakom,to je uz ok,ked x ludi je vyzranych a prezranych a zeny tlste jak lodne kufre a xkrat ich slak triafa nato je dobre zdravotnictvo,tak nech si potom aj takito ludia platia komplet sami zdravotne naklady,nech kazda zena,co pije fajci v tehotenstve a ma chore decko potom,nech si to tiez hradi sama,a takto mozem pokravovat do aleluja,mala som chut prefackat jednu,ked mi povedala ze ona je vyzrata preto,lebo same lakadla,ze ona zrat musi chipsy akraviny,a nie je pravda ze kazda zena a muz po istom veku musi byt vyzraty,to co je za kravinu,nasa suseda xrokov vyzrata,x rokov,hadam uz pol storocia huli a robili jej bajpas a nech mi nikto nepovie ze tie vyzrate tlstoriťate decka v skole,dnes uz v kazdejtriede je polovica vyzratych deti,ze to zato nemozu,tak jak satu x ludi navaza do tych co nechcu ockovat,ze nech si platime zdravotne naklady ak nase decko ochorie,ked sme ho nedali zaockovat,tak nech aj potom ti rodicia tych tlstoriťatcov,co na vlastne oci som videla co im davaju na desiatu,ze kofola chipsy a x kravin,nech si tiez platia zdravotny servis na choroby,co tie decka z toho obzerstva maju a z toho,jak na nich rodicia dlabu a basta a teraz som urcite dake psychologicky nasrala

sensen12
25. dec 2016

@chorucka to je blbost tp aloze teraz bude merat na miligramy,ci kolko ako manema zrazat teplotu,ci ma nema o sekundu skor podat alebo nepodat mikromililiter paralenu,blbost kazda jedna da paralen ako je v letaku decku a ked ma teplotu,tak neverim,ze to je z toho,ze o pol hodinu neskor dala paralen a uz decko je mimo,kravina

sensen12
25. dec 2016

btwaaay,v tele vznikaju uplne ine protilatky,ked sa zaockuje clovek ako ked chyti realnu chorobu,odborne clanky som uz citala a tam su dokazy ze clovek,co mal az 16 nasobne protilatky ppo ockovani proti tetanusu,zgegol na tetanus,ked ho dostsl,lebo telo pri skutocnej infekcii tvori uplne odlisne protilatky,ako protilatky proti vakcine a to je tiez dokazane,takze naco ockovat ked x deti co sa zaockuje dostane aj tak chorobu a aj tak sa trapia,a uz je davno dokaxane,ze viac ockovanych deti chyta dotycne choroby,ma to byt dobrovolne a basta a nie ze nasilu ma dakto napicha jak emental

chorucka
26. dec 2016

@sensen12 Ja som nepisala o paralenoch a ze neskoro meraju a davaju lieky Ja len ze ta baba co ju poznam si to dieta nevsimala vobec a kto vie ako dlho mal teplotu a kolko C mal Ja som len ze ci sa nemoze mozog poskodit aj tou teplotou.