icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. feb 2017

milion urážok tohto nicku

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
22. feb 2017

@peter952 tys a nebrániš, ty tu opakovane choro napádaš každeho kto s tebou nesuhlasí a s tebou sa nedá suhlasiť, píšeš hrozné klamstvá. nielen o očkovaní ale aj o ludoch, ktorí tu prispievaju a ty ich nepoznáš, velmi sa čudujem, že ti to prechádza.

adsumus
22. feb 2017

@peter952 a aristka nie je moja kolegyna, to je tiež tvoje klamstvo, ale mamina, ktorá ma rovnaký názor na očkovanie a antivaxerov a ktorej príspevky sa mi páčia.

adsumus
22. feb 2017

a už by si mohla administrácia uvedomiť, že tento nick tu označuje za mojich kolegov ludí, ktorí so mnou nemaju nič spoločne, ved to je uplne choré a takýto človek radí matkám o očkovaní. paranoid android.

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
22. feb 2017

@peter952 uprimne ,dal by si sa osetrovat lekarovi tj.mal ho ako obvodneho dr.,narodeneho v roku 1920 ...no uz je nejaky rocik po smrti ...

adsumus
22. feb 2017

@peter952 kludne poukazuj na čo chceš, ale nenapádaj ludí a reaguj, čo sa ťa kto pýta fakticky, nie fantazmagoricky. prečo kiahne nevyhynuli, hygiena na jednotku?

aristka
22. feb 2017

@adsumus no my uz sme aj dobytok ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
elisvic
2. mar 2017

@peter952 Peter toto je fakt strata casu sa bavit s aristkou a inymi, lebo jej sa take nic nestalo, tak sa nemoze nikomu, take stat, ze deti mozu po ocko zomriet, ostate ochrnuty na jednu stranu, alebo ma z ocko inu chorobu. Ona to nepochopi. A Ani nechce.

gabriela93
2. mar 2017

Ahojte,mozu byt lymfaticke uzliny aj z ockovania?V polke januara bol maly ockovany a teraz sme mali mat ockovanie MMR,ale sme to zatial prelozili kvoli tym uzlinam.Co dalej,bojim sa ho dat ockovat 😯

evittam
3. mar 2017

@gabriela93 Poslala som ti pozvanku do nasej skupiny kde sa mozes pytat, precitat si vela uzitocnych veci.😉
https://www.modrykonik.sk/group/1799/

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
3. mar 2017

@gabriela93 lymfaticke uzliny mas od narodenia ,takze co myslis pod pojmom ,moze mat uzliny aj s ockovania ,kludne aj dg.lekara...nech vieme viac...

aristka
3. mar 2017

@peter952 takze uz sme tu mali napichovacov ,doteraz nevysvetlene ,tak mozno vysvetlis ako sme s @adsumus napojene na farmabiznis,co pod tym myslis...apropo ty si si tu urobil kampan na knihy strucenickej a elekovej ...co ich predavas ...a tetanus si si dostudoval...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@aristka akurát v jeho mozgu sme napojene, ja sa sťažujem,protestujem ale bezvýsledne. asi je v poriadku šíriť paranoje a obvinovať nevinných ludí z hocičoho. 😒

aristka
3. mar 2017

@adsumus namiesto toho ,aby povedali niečo vecne ..nonstop bludy...a ja si musim kupovat aj ten zakladny domaci liek calciovy sirup....nikto mi ho neda zadarmo ,asi sa malo snažím...a za stravnače nedavaju ,nech ho mam pre deti lacnejší...😂

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@aristka akurát že vystraší matky na smrť, tie neočkuju deti a tie im potom ochoreju, niektoré s vážnymi následkami, ale tak asi to musí byť. hlavne, že ma dobrý pocit, že zachranuje deti a bojuje s farmafirmami, aj ked v skutočnosti je to naopak. fakty samozrejme žiadne, napíše, že vzduch je steriliný z výparov kanalizácie, až mám strach pred takými spasitelmi.

aristka
3. mar 2017

@peter952 ja mam surodencov....no vidis ,ani fantasy brat mi nevie calcium zadovazit zadarmo....musim mu virtualne vynadat....vies co ,mam dojem ,ze knizna vystava pod tvojim nickom je nic oproti tomu na com asi ficis...ale tie clostrie tetani stale nic...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
3. mar 2017

@peter952 nie nestrašia oni liečia detí, ktoré ochoreli na choroby, ktoré sa daju ošetriť očkovaním a niektoré aj s nasledkami, to je fakt,ak to to slovo niečo hovorí, zatial čo antivax ako take hyeny, hladaju kde ake dieťa zomrelo a vypisuju po uradoch, či nebolo v tom čase nahodou očko a hned zverejnuju mená tých detí, aj ked sa neskor ukáže, že to bolo zabitie vlastnej matky, pretože dieťa nezvládla a ním triasla a toto su važne veci, velmi vážne, pretože tieto klamstvá možu mať smrtelne následky. a niektorí si myslia, že všetky choroby su z okčovania a nevenuju pozornosť prevencii, tak ako a tu presviedčali, že zika vírus nie je za maličkými hlavičkami novorodencov ale jedine a len okčovanie a figu, treba sa vyhýbať zike, ta sposobuje tieto poškodenia, no ale maminy presvedčené, že nie a vystavia dieťa infekcii radšej.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená