Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
milion urážok tohto nicku
a už by si mohla administrácia uvedomiť, že tento nick tu označuje za mojich kolegov ludí, ktorí so mnou nemaju nič spoločne, ved to je uplne choré a takýto človek radí matkám o očkovaní. paranoid android.
Ahojte,mozu byt lymfaticke uzliny aj z ockovania?V polke januara bol maly ockovany a teraz sme mali mat ockovanie MMR,ale sme to zatial prelozili kvoli tym uzlinam.Co dalej,bojim sa ho dat ockovat 😯
@gabriela93 Poslala som ti pozvanku do nasej skupiny kde sa mozes pytat, precitat si vela uzitocnych veci.😉
https://www.modrykonik.sk/group/1799/
@gabriela93 lymfaticke uzliny mas od narodenia ,takze co myslis pod pojmom ,moze mat uzliny aj s ockovania ,kludne aj dg.lekara...nech vieme viac...
@aristka akurát že vystraší matky na smrť, tie neočkuju deti a tie im potom ochoreju, niektoré s vážnymi následkami, ale tak asi to musí byť. hlavne, že ma dobrý pocit, že zachranuje deti a bojuje s farmafirmami, aj ked v skutočnosti je to naopak. fakty samozrejme žiadne, napíše, že vzduch je steriliný z výparov kanalizácie, až mám strach pred takými spasitelmi.
@peter952 nie nestrašia oni liečia detí, ktoré ochoreli na choroby, ktoré sa daju ošetriť očkovaním a niektoré aj s nasledkami, to je fakt,ak to to slovo niečo hovorí, zatial čo antivax ako take hyeny, hladaju kde ake dieťa zomrelo a vypisuju po uradoch, či nebolo v tom čase nahodou očko a hned zverejnuju mená tých detí, aj ked sa neskor ukáže, že to bolo zabitie vlastnej matky, pretože dieťa nezvládla a ním triasla a toto su važne veci, velmi vážne, pretože tieto klamstvá možu mať smrtelne následky. a niektorí si myslia, že všetky choroby su z okčovania a nevenuju pozornosť prevencii, tak ako a tu presviedčali, že zika vírus nie je za maličkými hlavičkami novorodencov ale jedine a len okčovanie a figu, treba sa vyhýbať zike, ta sposobuje tieto poškodenia, no ale maminy presvedčené, že nie a vystavia dieťa infekcii radšej.