icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
20. mar 2017

@peter952 povedz mi prečo nesleduješ linky, ktoré tu dávam?

https://medium.com/@visualvaccines/graphic-proo...

senta_sofia
20. mar 2017

@peter952 tebe je zbytocne cokolvek posielat, vcera si tu mal graf a tabulku, vysvetlene,preco bola v Kazachstane 100% zaockovanost, studiu o tom, preco pri 96% zaockovanosti bola epidemia v Bulharsku, zdroje od unicef, WHO, vsetko su to organizacie, co nemaju o tom ani paru, ty sa ani neunuvas si to pozriet, naco ti tu bude niekto posielat vedecke grafy, aj tak na to napises, ze je to hoax, mytus, vymysel... Posledny krat ti hovorim, ak chces nieco dokazat, obrat sa na kompetentne institucie,daj navrh na zmenu zakona, na prehodnotenie epidemiologickeho rizika, podaj navrh na sud, poziadaj o vyjadrenie ministerstvo zdravotnictva, urad verejneho zdravotnictva, kludne aj na regionalne, veterinarnu komoru, co sa zvieratiek tyka a netrep do vetra. Tu svoj boj nevyhras. A ak ti ozaj ide o zdravie deti,ako si tu tak srdcervuco deklaroval, tak uz vcera bolo neskoro.

senta_sofia
20. mar 2017

@adsumus kasli na to, na tento mesiac uz mame zaplatene, ideme na kavu 🙂

maja22
20. mar 2017

@senta_sofia môj starší syn mal kiahne pred tromi týždňami, mladší syn stále nič a to sme už po inkubačnej dobe. Jedli spolu z jedného taniera, hrali sa, proste ako bratia. Starší má všetky očkovania, mladší niečo áno, niečo nie. Ale proti kiahňam nebol očkovaný ani jeden.

joely
20. mar 2017

nedávala som MMR synovi a nedám ani dcére, niekoľko mojich známych oľutovalo práve toto očkovanie..... nedá sa to na 100% potvrdiť, a ani vyvrátiť, ale niekoľko mesiacov po očkovaní sa u zdravých detí vyvinuli autoimunitné ochorenia, cukrovka, autizmus☹, záleží len od daného organizmu ako sa s očkovacou látkou vysporiada😒

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
joely
20. mar 2017

@peter952 bohužial, už v takmer každej štátnej firme stojí na vrchole neschopný kúpený "vodca", ktorý urobí všetko, čo mu prikážu, som smutná, že žijem práve v tejto krajine😢

senta_sofia
20. mar 2017

@maja22 neviem,kolko si ratala inkubacnu dobu,u nas sa vyskytli az na 30 den, a inak u mladsieho surodenca ma to neprekvapuje, neviem kolko ma,ale u nas tiez mladsi nedostal... Ale 4-5 rocne dieta,co je v kolektive,kde sa po dobu styroch mesiacov tocia kiahne u cudzich deti ma to prekvapuje

senta_sofia
20. mar 2017

@peter952 antivax plati farmamafia, lebo si chysta podu pre pripad biologickej vojny, preto ma vsetky zarucene overene zdroje z USA, jedinej velmoci,ktora je schopna zneuzit a vyuzit vsetko, len aby z toho mala prospech. Preto cielene popiera ockovanie, princip kolektivnej imunity, aby v ludoch vyvolala dojem, ze je to blbost a nieco co tu nepotrebujeme a zastihla ludi nepripravenych, preto v USA ockuju ako blazni a tvaria sa,ako im to skodi.

kimi203
20. mar 2017

Napísala som príspevok do tejto diskusie a chodia mi upozornenia teraz...iba žasnem, koľko majú mamičky na materskej voľného času na presviedčanie niekoho, kto má rovnako silné presvedčenie opačného názoru....nejak mi uniká už zmysel tejto debaty, keď sa zhruba 5 ľudia presviedčajú donekonečna o svojej pravde....a načo? Nikam to nevedie a aj keby ano, to ma niekto hobby z toho, že na 10 stránkach presviedča niekoho o svojej pravde??? V dnešnej dobe voľného prístupu k informáciám - hlavne tým vedeckým a overeným nechápem načo strácať čas presviedcanim. Hlavne keď je očividne, že to nikam nevedie a druhá strana má vlastnú pravdu....Každý nech koná podľa svojho svedomia a vedomia... Toto je môj posledný príspevok v tejto diskusii... Majte sa tu dobre a skúste svoj čas využiť zmysluplne...

alyn
20. mar 2017

Najprv žiadna reakcia asi tak po týždni trošičku vyraziek_ruzienka, ako povedala doktorka, samé to zmizlo.. Inak nič.

martinkojakub
20. mar 2017

Reakcia 1 den horucka.Nic viac.

senta_sofia
20. mar 2017

@kimi203 nehnevaj sa, ale uz len to, ze si to tu citala a pisala sem, a to nie zrovna taktne stylom, ked nieco pises, najprv si nastuduj... a zrovna nastudovane si teda nemala, svedci o tom, ze ani ty zrejme nemas co s volnym casom, ale dakujeme za moralne prinosny prispevok a dovolim si teda aj ja napisat svoj posledny v tejto teme. Pekny zvysok dna Ti prajem 🙂

aristka
20. mar 2017

@senta_sofia oni moralisti su vsetci ,len nie voci sebe ...

adsumus
20. mar 2017

@peter952 ja sa ani nečudujem, že nevidíš žiadne rozdiely, o svojej selektívnej slepote pri spracuvaní infomácii si ma presvedčil už dávnejšie. miestami vlčia hmla.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
maja22
20. mar 2017

@senta_sofia starší bude mať desať a mladší osem. Tak 30 dní to teda ešte nebolo, ale 20 už áno a zatiaľ nič.

peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
20. mar 2017

@teegreen ako sa stavas ku smrti mamicky tu na mk ,ktora v prvom stadiu po prvej serii chemo ,ju odmietla a riadila sa radami z badatela.sk ,co absolutne znemoznilo jej vyliecenie ,z prveho stadia sa vdaka badatelovi.sk vypracovala na fatalne stvrte stadium a teraz vdaka ,badatelovi.sk ,ktoreho propagujes vo svojom blogu je jej dieta bez matky ...ty si bola tiez jedna z tych uzasnych antivaxeriek ,ktora ju v jej fatalnom krokuvpodporovala?....pozri sa do zrkadla a napis mi ,ci pri tom co uvidis v zrkadle sa ti nechce grcat....inaj aj ty si vyplachujes šušu NaBic ako prevenciu rakoviny krcka maternice ...

adsumus
20. mar 2017

@peter952 ale neklam

aristka
20. mar 2017

@teegreen NaBic odporuca badatel.sk...

adsumus
20. mar 2017
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
20. mar 2017

záškrt

aristka
20. mar 2017

@peter952 neni si teegreen v dvojitom baleni...rovnako nebezpecny clovek ,hiv je nic...

teegreen
Odpoveď bola odstránená