Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 K Tvojej poznámke na mňa:
peter952
@kvieta najvecsi hazard so zdravim dietata je nechat ho ockovat. To je nepochybne. Polyvalentna vakcina napr. hexavakcina kde je 6 virusov plus chemia, hlinik, ortut, formaldehyd, rekombinovana DNA...to je sila....pokusy na vlastnych detoch....
Dnes o 19:22 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
Toto nie je fakt, je to iba názor totálneho laika, ktorý, síce nevie, či nurofen obsahuje paracetamol ( https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/je-teplota-u-deti-po-ockovani-normalna/ ), ale so značnými vedomostnými medzerami v danom obore hovorí o očkovaní detí ako o hazarde. Hmmmmm.......
@peter952 strucenicke preskocilo...elekova je homeopatka a ako vseobecna nema moc dobre recenzie ,kedze vsade pcha tu svoju homeo a dokonca vyraba na objednavku po telefone za 5 eur home potenc vakciny ...myslim ,ze stacilo...odpustene ti nebude ,ze si si su poskodil dieta ockom....
Autizmus sposobuje vela veci,udalosti.napriklad aj uraz hlavy.nechapem preco to tu stale ohladom vakcin vypisujete ked nemate dokaz okrem nejakych am.vyskumov,grafou....piste ked uz tak co sa tyka sk a nie co je zahranicami.nase deti ziju tu na sk a musime sa riadit nasimi zakonnmi.tato stranka sluzi na to aby mamicky pisali o reakciach po ockovani a nie fikt.vyskummi ludi,ktory nam nemozu potvrdit ze ano mate pravdu
@peter952 Ak títo menovaní majú na očkovanie taký názor ako majú ešte neznamená, že je správny a nevyvrátiteľný.
Všimla som si, že každý z nich mal zištný dôvod postaviť sa na opačný breh. Nájde sa aj taký, ktorý sa nebránil halucinogénnym látkam a pod ich vplyvom sa vraj stretával s mimozemšťanmi. Poväčšine sú to homeopati, tak tam je nezaujatosť mimo.
Inak, dosť si toho prelúskal, len škoda, že Ti to je na dve veci: Na ..... a na nič.
Mal si radšej lúštiť sudoku.
Očkovanie nespôsobuje autizmus.
@peter952 F84.0-1
@rannazora
Mrkni sa na to,tato tema sa u era uplne inym smerom.. zrazu je to o tom kto je a kto nie je za ockovanie a nie o povodnej otazke
@lenkamaxim ona uz tu nefunguje.
@lauritka dakujem a kto je aktivny admin?
Mrkni sa na to,tato tema sa u era uplne inym smerom.. zrazu je to o tom kto je a kto nie je za ockovanie a nie o povodnej otazke
@xxxxxnnnnn
@lenkamaxim pomilili si stranku.ten peter vypisuje aj na ine stranky.na stranke mam aut.dieta ho uz poslali s kade prisiel.neviem mamicky ale neviem,ktorej z vas mozu pomoct nejake americke statistyky a dohady…na taketo nieco si mal zalozit inu stranku.ziadnej s vas nepomoze to co tu vypisuje a tiez vam neporadi.co pridete k pediatrovi a poviete ze nejaky peter pisal ze si nemam dat dieta zaockovat tak ho nedam?ked vas da na sud pediater odvovodnite to tiez takto pred sudom?myslim ze ked niekto nieco taketo pise a dobija sa svojej pravdy,tak by mamicke mal aj pomoct?kde bude ten peter potom?zatiahne usi a zalozi si svoje papieriky z grafmi a nejakymi dohadmi do suplika?myslite ze by prisiel vas obhajovat s papierikmi co vyknural s internetu pred sud?
@lenkamaxim moze kludne pozriet aj dalsie temy o ockovani,peter vacsinu z nich vcera zase ozivil nejakym grafom, to by sa adminka zblaznila...
@senta_sofia neviem ci na tejto stranke nepisal,ze ma tiez chore dieta.preco nenapise co pre to dieta spravil aby mu pomohol?nech nas s tymto oboznami,mozno to pomoze nejakej mamicke tiez,no myslim ze dieta nema chore ked sa zaobera do slova antiockovanim.ja som vela nasla na internete a zatial to pomaha a napredujeme a stvu ma taketo dohady co niekto len tak pise a ked nejaka mamicka sadne mu na to tak aj tak hazarduje so zivotom svojho dietata
@lauritka polistuj par stran dozadu lauri, peter tu konkretne na tuto mamicku vyskocil s tym,ze sa ma sudit,lebo v Cechach uz udajne padol nejaky rozsudok,ktory samozrejme nedolozil a samozrejme jej nezabudol povedat,ze o autizme nic nevie
@lauritka vela rodicov bolo uz na sude.mojej kamaratku aj s dietatom priviedla policia k doktorke a lekarka jej dala podpisat papiere a medzi tym jej dieta zaockovala sestricka,dalsia mamicka s centra sud jej dal zaplatit300euro a dieta zaockovat.takze prisla o peniaze a dieta na stastie bolo zaockovane v dvoch rokoch,na dalsiu zavolali socialku,nahlasil pediater ohrozenie zdravia a zanedbana starostlivost.........
Co mozem poradit ja zo svojich skusenosti ked mamicka nechce dat zaockovat dieta je ze lekarke zavola ze dieta je chore a predlzovat to do dvoch rokov ked imunita je o.k.,alebo zohnat si papier od alergologa ktory potvrdi ze nema vyvinutu imunitu alebo tu v at meraju tyzden pred ockovanim teplotu,sopliky,kasel,nechutenstvo do jedla.ked sa nieco s toho objavy tak pockaju s ockovanim.no a ked nastanu po ockovani neziaduce ucinky tak nepodavaju uz paracetamol,tiez do mesiaca po mmr mozu nastat zmeny nalad....ak to do dvoch tyzdnov neprejde viem potom poradit ale to uz patri na inu stranku