icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

aristka
17. apr 2017

@teegreen tehotenske testy 👏...skoda ,ze nema testy na hlupost v ponuke ...prevco nema ani pro a reklamuje cisticky ,vit C ,vysavace ...v sukromke radsej ani nevediet co pcha do hlavy mamkam ,co za aku cenu je uplne top ...ze by si robil biznis bez platenia pro...

endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
17. apr 2017

@teegreen spajat tehotenske testy s farmamafiou mize len niekto,koho kazdy druhy prispevok na blogu je odkaz na badatelnet 😀 som zvedava, ako si zistovala tehotenstvo ty? Cikala si do poharika so sodou bikarbonou? Ci tym sa urcuje len pohlavie?
Uz mas konecne nieco aj k ockovaniu? A zabudla si za svoj prispevok dat fotky tych pritrestenych opic a prsty hore. Ooouuu, yeeeah

peter952
Odpoveď bola odstránená
stastenka42
17. apr 2017

@teegreen predstav si že viem,som zdravotník a práve preto viem čo robím!!! Nechcem ohroziť svoje dieťa len preto že niekto tu šíri fámy ...Toľko nežiaducich účinkov koľko je po očkovaní môže byť aj po hociktorom inom liecive ! Okrem toho vidím na vlastné oči čo vedia spôsobiť ,,bio matky ,, svojim deťom vďaka uvedomelemu rozhodnutiu nedať svojmu dieťaťu to či je to !!! Ja by som za to takéto matere trestala!!!

stastenka42
17. apr 2017

Hlavne že väčšina z vás je ockovana a prežili ste v pohode nie ? Tak prečo ohrozujete svoje deti ?!?! Prečo ich vystavujete rizikám?!

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
17. apr 2017

@peter952 ty by si mal vyhladat pomoc ...toto je riadna obcesia ,co tu predvadzas ...tetanus tj.spory kde sa nachadzaju si si nastudovak ,v ktorych exkrementoch ,kedze ani to si nevedel...inak temu autismus si im riadne zaspamoval,mamky maju radost.

ajnka
17. apr 2017

Dcera sa na 9, 10-ty den vyhadzala, na tvari, do vecera to mala na celom trupe, taky jemny bledoruzovy vysyp, ani ju to nesvrbelo, len bola taka mrzutejsia, bez teploty, do troch dni to preslo. Tato reakcia je uvadzana aj v pribalovom letaku, podla dr to samozrejme nemuselo byt z ockovania (a to sme konzultovali len cez telefon, lebo vidiet malu nemal potrebu🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
stastenka42
17. apr 2017

@peter952 každé očkovanie môže byť spúšťačom čohokoľvek...

adsumus
17. apr 2017

@stastenka42 aký je mechanizmus, že jedna vakcína može spušťať čokolvek, aj homosexualitu.

stastenka42
17. apr 2017

@ajnka Veď lekár ťa musel predsa poučiť o tom čo všetko je reakcia po očkovaní... Áno aj vysyp...Pokiaľ nemalo dieťa extrémne teploty alebo vyrážky ktoré by boli napríklad hnisavé, zapálené alebo ja neviem čo tak načo robiť paniku...Ak si mala pocit že to nebolo dostačujúce malá si ísť na pohotovosť a zmeniť pediatra...Ty sama to vieš najlepšie posúdiť lebo poznáš svoje dieťa...

stastenka42
17. apr 2017

@adsumus homosexualitu??? To ta ako napadlo?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
17. apr 2017

@stastenka42 to mna nenapadlo s tým došiel antivax, len ja sa stále podivujem aka látka je schopná spušťať taku široku paletu chorob.

http://www.huffingtonpost.com/2013/04/01/vaccin...

stastenka42
17. apr 2017

@adsumus niekedy aj obyčajná puberta je spúšťačom rôznych chorôb...Máme to v sebe a je len otázkou čo a kedy sa to prejaví

aristka
17. apr 2017

@stastenka42 to povedalo av ...pre nich je homosexual bozi trest a nasledok ockovania ...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
aristka
17. apr 2017

@peter952 co z testes sa stanu ovaria a opacne.

aristka
17. apr 2017

@peter952 inak ako potom vies vysvetlit obdobie antiky ,kde je dokazatelne ,ze bola homosexualita ,bisexualita ,zoofilia atd....tam im co pichali.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
17. apr 2017

samozrejme homosexualitu nepovažujem za chorobu, aby ma niekto zle nepochopil.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
17. apr 2017

@peter952 ty si sa ako nakazil hiv?