icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

jvlo
13. apr 2017

@aristka
@adsumus vy sa doplnate ☺ neriesila sa presna latka.... pretoze sa nevedia presne zluceniny....su zname jej reakcie po inych liecivach, nevie sa co by mohlo nastat....rozhodli sme sa s manzelom, ze sa ockovaniu komplet vyhneme

A zlozenie pre vas☺
2,2 µg polysacharidov pre sérotypy 1, 3, 4, 5, 6A, 7F, 9V, 14, 18C, 19A, 19F a 23F

· 4,4 µg polysacharidov pre sérotyp 6B

Konjugované s CRM197 nosičovým proteínom a adsorbované na fosforečnan hlinitý (0,125 mg hliníka).

Ďalšie zložky sú chlorid sodný, kyselina jantárová, polysorbát 80 a voda na injekciu.

adsumus
13. apr 2017

@endysa ja som sa dusila počas chorob dýchacích ciest, ked tie prestali aj ja som sa prestala dusiť, preto som ani nedostala diagnozu astmatik, ale bola som blízko, zachvaty každu noc, aj ced den, zastavy dýchania trvajuce aj do minuty, možno aj viac, ale dali ma nakoniec dokopy lekári. asi aj tvojho drobca, inak žiadne otázky nemám dalšie. držte sa.

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
13. apr 2017

@jvlo všetky tie látky sa bežne vyskytuju v naších telách a dochádzame s nimi do styku dennodenne. tvoja lekárka ti neodporučala očkovať lebo nahodou tvoje dieťa može byť alergicke, takže mu nepodá ani atb, lebo može byť alergicke, ani mu nedá paralen lebo može byť alergicke, zaujímave.

jvlo
13. apr 2017

@adsumus to co pises nie je pravda....ak by tak bolo,mala by na prevenar kontraindikaciu...a rozhodne mi to neodporucila pediatricka
Svoje zavery ohladom mojich deti si odpusti....nase rozhodnutie je nemenne, pre mna je vacsi risk zaockovat

adsumus
13. apr 2017

@jvlo ake zavery ohladom tvojich detí si mám odpustiť? a kto ti dal kontraidnikáciu na prevenar, lebo tvoje dieťa može byť teoreticky alergicke? alergolog?

jvlo
13. apr 2017

@adsumus ako mam komunikovat s clovekom, ktory ani necita co pisem?

adsumus
13. apr 2017

@jvlo normálne odpovedz, čo sa pýtam, ja sa ti snažím porozumieť.

adsumus
13. apr 2017

@jvlo teda sa pýtam kto ti pošuškal, že nemáš očkovať lebo može byť teoreticky alergicke na prevenar? alergolog? to suska všetkým ludom, že možu byť teoreticky alergickí na niečo, aby neužívali?

prevenar
13. apr 2017

@aristka hladaj pomoc v dalsich skupinach, alebo inde. vsetko dobre.

endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
13. apr 2017

@peter952 ja som pisala nieco o anglictine? nejak stracam suvislosti... ano, internet je plny informacii a kazdy si v nom najde to svoje. nemusis mat strach o moje studovanie a rozmyslanie, myslim ze do toho ta nic nie je, ja narozdiel od niekoho studujem a citam nazory oboch stran a to nazory odborne a podlozene, nie predplatene clanky z pochybnych stranok. inak... nepride ti pokrytecke presviedcat tu ludi aby neockovali zatialco tymas ockovane vsetky deti??? tomu sa vravi - vodu kaze, vino pije. preco nenechas ludi aby sa rozhodli sami, tak ako si sa rozhodol aj ty. darmo sa ohanas tym ze si ani netusil... kto chce, informacie si najde... pokial teda nie si - ako ty vravis - ovca, co sleduje hlavny prud...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
17. apr 2017

"The anti-vaccination movement endangers the health of an entire generation of
children. Its potential to negatively influence national economies is evident, and it threatens a 150-year old public health success story. "
význam vakcín v záchrane životov a znižovani umrtnosti vo svete. http://www.aimspress.com/fileOther/PDF/aimsph/p...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
17. apr 2017

@teegreen spamataj sa dievca.platim si tu pro shop.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lauritka
17. apr 2017

@teegreen prosim ? ved si uplne pomylena prosim ta, čo maju testy s očkovanim. uz som ta nahlasila, toto je neskutočne osočovanie. pozri sa do bazaru kolko ludi tu predava testy. okrem toho si za to aj platim, vobec nechapem pointu toho, čo to tu vytahuješ. a ked je podla teba medicina hlupost, tak nemam čo dodat. prideš tu a vykrikuješ. chovaj sa slušne. ja ta nenapadam.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
stastenka42
17. apr 2017

@jvlo mňa by zaujímalo či ste vy s manželom zaockovaní ??? Určite áno, ste chránení, prečo to odopierate svojim deťom hlavne v tejto dobe kedy sem cudzinci prinášajú​ rôzne nebezpečné choroby...

jvlo
17. apr 2017

@stastenka42 mame ockovania, ktore nam dali nasi rodicia. Ja nemam preockovany tetanus, manzel si ho dal v case, ked sme este nemali deti a ocko neriesili. Ja svojim detom neodopieram zdravie,som presvedcena, ze toto je pre ne najlepsie. vobec nie sme nadseny tym, ze my zaockovany sme, ale s tym sa bohuzial nic neda robit

teegreen
Odpoveď bola odstránená
marlenka0
17. apr 2017

ja stále nechápem tieto protiočkujúce aktivistky...šíri sa to internetom ako mor :D každú chorobu zvaliť na očkovanie, jednoducho si nevedia priznať, že áno, mám choré dieťa, dostalo také gény a nie: "z očkovania má to a to a to a to"..... otras

endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
marlenka0
17. apr 2017

@endysa prečítaj si príbalový leták len na obyčajný ibalgin, paralen atd...a iné lieky, ktorématky dieťaťu pchajú...však to dieťa podľa toho môže ochorieť aj z obyčajného sirupu na kašeľ :D kým neexistoval google, všetky by ste boli spokojné a neriešili by ste debility