Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@evittam ale ano mám dokazy ake svinske IP vypisuješ o mne poza chrbát a ano a aj ked sa poskladáš som obyčajna mamina, neobyčajna len v tom, že už roky čelím antivaxerom. a venuj sa teme, neočkovala si dcerku ake mala reakcie na mmr a tvoj očkovaný syn je super zdravy ako zvládol mmr? inak tu len spamuješ.
klasika, nakydať, očierniť a potom sa tváriť zahadne lebo to stačí v dnešnej dobe. vid naši politici.
@evittam vazne nepises ip...tak aj ja mam potom fatamorgany...,ze ta to bavi,furt kydat na druhych a nonstop mimo temu...si ty vobec obycajna mamina a co to vobec znamena obycajna ci neobycajna mamina...skus definovat ,aby sme sa vedeli zaradit a konecne pochopit aspon av teoriu obycajnej a neoycajnej matky.
A venujme sa teme. "Ake mala reakcie moja dcerka na mmr"...Nastastie ju nedostala....
Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia naberá nesprávny smer, tak zasahujem.
Naším cieľom je, aby sa všetci na stránke Modrého koníka cítili bezpečne a príjemne. Preto je potrebné, aby každý používateľ dodržiaval nasledovné pravidlá:
* Rešpektuj ostatné používateľky a pristupuj k nim s úctou.
* Osobné útoky, vyhrážky, kyberšikana a obťažovanie sú neprípustné.
* Vulgárne a obscénne vyjadrovanie sa je na celej stránke zakázané..............atď.
Celý Kódex správania si prečítajte tu https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/
Vaše názory sa zhodovať nikdy nebudú. Preto Vás žiadam, aby ste sa vyjadrovali iba k téme, neodbočovali od témy a neurážali sa.
V prípade nedodržiavania Kódexu, dôjde k sankciám. Z našej strany môže ísť o upozornenie používateľa, zmenu viditeľnosti jeho príspevku pre ostatných používateľov až po blokovanie prístupu na stránku.
Príjemné diskutovanie
Adminka fóra
@xxxxxnnnnn ak chcete aby sa tu ludia cítili bezpečne, musíte vedieť identifikovať agresorov, poznávacie znamenie je, že miesto temy riešia iných užívateloch a píšu o nich klamstvá.
@xxxxxnnnnn najlepsis by bolo taketo temy rovno zamykat, lebo to je vzdy rovnake a aj rovnake reakcie a aktery
Tak napíšem k téme -sme po očkovaní 9dní a zatiaľ mu nič nebolo, verím že to tak aj ostane
...my sme dnes absolvovali mmr (mala ma takmer 16 mesiacov), tak pevne verim, ze to bude v poriadku... 🙂 inak, mamicky, spamatajte sa... takto sa navzajom napadat? tato stranka vznikla za ucelom vymeny skusenosti, nejakej tej rady, aby si mamicky precitali nejake info, ak si nie su niecim iste, nie na to, aby sme tu navzajom bojovali... vsetky, co sme tu, milujeme svoje deticky nadovsetko a uz to nas spaja... mame drzat pohromade a podporovat jedna druhu navzajom...
tisíce studii očkovancov a neočkovancov
Bolo by uzasne keby sa sem vyjadrovali maminky k teme teda aka bola reakcia po ockovani.. ak ste neockovali a mate potrebu sa vnucovat so svojim nazorom zalozte si prosim svoju vlastnu( @evittam ty mas vobec deti a pracu? Ved si strcena snad v kazdej teme a vsetko musiskomentovat..nemas aj nejake zaluby alebo osobny zivot ktorym.by si sa mohla venovat namiesto modreho konika?... )
ja ak by som bola hiv pozitívna by som teda osypky neriskovala, ale tak ludia sme rozni

@adsumus Ani tolko slusnosti nemas aby si ma označila ked si znovu o mna obtieras usta. Ja nikomu nepisem ociernujuce IP. A ty "obycajna matka" mas dost usvecujucich odlozenych diskusii (dost starych) a len preto lebo ta to zaujima ako obycajnu matku. A jedna z nich ta dokonca usvedcila z toho ako si ma mesiace bezdovodne ociernovala a klamala o mne.