icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

adsumus
20. máj 2017

@candii ja som zato, nech nás kotleba odškodnuje za všetky stavy po všetkých užitých liekoch, nielen po očkovaní prečo ten vyber, užijem paralen, atb, lieky proti alergii, potom mi zistia inu alergiu, nejaku chorobu, poruchu psychickú, nech ma odškodnia rovnako nie? preto by mali robiť vyšetrenia, či dieťa može užiť paralen, atb, vitamín, c, probiotiká...

candii
20. máj 2017

@adsumus v tomto suhlasim so @soldi ze stat nuti ockovat pod hrozbou pokuty .. ale paralen, probiotika, vitamin C sa dokonca ani len na predpis neviazu a nikoho stat nenuti ich uzivat

adsumus
20. máj 2017

@candii ani očkovať stát nenuti, nepodpíšeš suhlas a neočkuješ, ak podpíšeš, nech ťa odskodnia, rovnako vitamín c a dalsie.

adsumus
20. máj 2017

ešty by ma zaujímalo, či kotleba bude finančne podporovať rodiny s deťmi, ktoré ochoreju a zostanu postihnute po neočkovaní a kolko im bude davať mesačne a z akých penazí.

candii
20. máj 2017

@adsumus ale Kotleba nechce docielit neockovanie ale dobrovolne ockovanie ako to je v inych krajinach 🙂 .. on nechce aby stat pod hrozbou pokuty niekoho do niecoho nutil, ved je demokracia.

adsumus
20. máj 2017

@candii no dobre, chce aby očkovanie nebolo povinne, to ja suhlasím, aj ked za istých podmienok, ale riešim aj dalej veci, čo ak sa ludia prestanu očkovať, lebo na sk, čo nie je povinne, netreba a prídu teda choroby, ako bude kotleba reagovať na poškodene deti po chorobách, bude ich odškodnovať, lebo verím, že žalobám sa nevyhne, ak ludom pomru deti.

evittam
20. máj 2017

@candii
@soldi
Dievčatá, toto mate zbytocne.😉 Kto chce pochopi hlavny rozdiel kto nechce tak to hodi na nejaky antivax.😎

adsumus
20. máj 2017

na neočko rodičoch sa nepriživuju len šarlatáni, ale ja politici. ☹

candii
20. máj 2017

@adsumus nemyslim ze by to bol nejaky prevrat v neockovani lebo zase povedzme si uprimne a budme realisti ak zrusia povinne ockovanie tak zase nebudu brat neocko deti do skolok a inak to riesit aby % ockovnosti neklesli.

adsumus
20. máj 2017

@candii to mylíš, že kotrba zruší povinne očkovanie a sučasne nebude brať neočko deti do škol, to si asi kadí do huby alebo to myslí takto, tak je za očkovanie, ja neviem, neorientujem sa v ich vyhlásniach, dojdu mi nekoncepčne, náhodne, populisticke.

adsumus
20. máj 2017

@soldi ano chcem byť odškodnená, bez ohladu či ma niekto nuti alebo nenuti, užijem, poskodi mi, peniažky poprosim, rovnako ako s očkovanim.

candii
20. máj 2017

@adsumus nie nemyslim ze priamo Kotleba zavedie toto ale iny poslanci, vsak uz nad tym aj uvazuju. Ze neocko deti sa do skolok nedostanu. A vela rodicou sa aj buri proti povinnemu ockovaniu, to zmanena viac hlasov vo volbach pre Kotlebu. Takze ak by nahodou aj s ockovania urobili dobrobolne ako sa mnoho rodicou odvolava ze je to aj v inych krajinach nech je to aj tu, tak to podla mna pojde ruka v ruke so zakonom ktory nevezme take deti do skoly. Je to aj logicke lebo by sa znizila % ockovanosti a tym by sa narusila "kolektivna imunita" .. a myslim si ze pre rodicov neockovanych deti by to bol vacsi "trest" platit sukromnu skolku ako jednorazovo zaplatit 330€.

soldi
20. máj 2017

@adsumus kedysi boli velmi popularne knizky s vtipmi. z tvojich hlasok by sa dala jedna taka kludne vyskladat 😂

adsumus
20. máj 2017

@candii ak kotleba chce zrušiť povinne očkovanie a urobí to, tak hádam neurobí, povinne očkovanie do škol, to by išiel proti tým, čo by chceli zrušiť očkovanie. čiže by si sral do hubY.
@soldi no ved vyskladaj trtka.

soldi
20. máj 2017

@adsumus trtka? 😂

adsumus
20. máj 2017

@soldi "teším" sa na tu vtipnu knižočku z tvojej produkcie, kde umierajuce deti, budu sranda.

soldi
20. máj 2017

@adsumus ty sa uplne vyzivas v tragediach a nestastiach. darmo sa to snazis zakryt presladenymi kvazi lutostivymi recickami. uplne sa trases na to aby konecne vypukla nejaka riadna epidemia a ty si si mohla doma suchat ruky od spokojnosti ze vsak som vam to hovorila. ako ked si v blogu zdielala to dievcatko z aleppa. kazdemu sudnemu cloveku bolo jasne ze ten profil je hoax, len mila adsumus to vycapila do blogu a este sa rozculovala ze to nikto nezdielal a nelajkoval. sledujes vsetko kde je smrt a utrpenie, vzrusuje ta to? naplna ta to? lebo toto normalny clovek nerobi.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
21. máj 2017

@soldi tvoja surovosť voči mne ma prekvapuje, to dievčatko nie je žiadny hoax, ale sleduj dalej moj fotoblog, su tam aj pekné veci, milučke, k tým sa nevyjadríš a mne je jedno, či niekto niečo zdiela alebo nie. 🙂 peknu nedelu prajem.

https://twitter.com/AlabedBana?ref_src=twsrc^tf...

aristka
Odpoveď bola odstránená
hankaop
21. máj 2017

👍

sassannka
21. máj 2017

@teegreen Prosím? Si sa asi pomýlila, vôbec neviem, o čom točíš. Žiadny komentár som tu, ani nikde inde vo diskusii nezmazala. A žiadnu pravdu šplechnutú do očí od Teba nezaznamenala. Možno keby si ma správne označila, by som sa mohla aspoň zasmiať. ..

sasa1983
21. máj 2017

My sme na očkovanie akútne ani odložené nemali žiadnu reakciu. Na druhú stranu, všetky očkovania, aj Rotarix sme zvládli ok, max zvýšená teplota, tuším len po Hexe jednorázovo.

ibawowka
24. máj 2017

@adsumus Ty si čo za človeka? Aké máš vzdelanie prosím ťa? Lebo to čo tu dávaš, to je príznak silnej ľudskej blbosti a arogancie....

aristka
24. máj 2017

@ibawowka v com je v jej prispevkoch priznak ludskej hluposti a arogancie ,poprosim specifikovat ..plus nazor na prevenarove zabky .

adsumus
24. máj 2017

@ibawowka ja som mamina, ktorá reaguje na antivax bludy a ake moje príspevky konkretne sa ti nepáčia? a ty si čo za človeka?

adsumus
24. máj 2017

inak príspevky o mne nie su mimo temy? tieto ultra nezmysly, že sa vyžívam v bolesti, písane za učelom očiernovania mojho nicku, ak by ja som tu písala, že teegreen a soldi su fantičky, ktoré potrebuju zvieracu kazajku, ropetože ich neznalosť a zaslepenosť ohrozuje nielen ich deti ale aj detí iných ludí, tak by to už asi bolo mimo temy. no tomu ja nehovorím rovnaký meter na všetkých, ale antivax si to asi može dovoliť, provax nie.

evittam
24. máj 2017

A ociernovanie, klamstva a dehonestovanie ineho nicku je v poriadku....

adsumus
24. máj 2017

Nie je to v poriadku, obzvlášt, ked neočkujuca matka píše IP, v ktorých očienuje očkujce matky, dokazy mám, páči sa poprieť, konkretne sa to týka osoby nad mojim príspevkom.