icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

zuzipap
31. máj 2017

@peter952 ...zase klames !!! je to v danom clanku (o diabetes melitus) uvedene pri vysledkoch v tabulke 2, krasne a prehladne vypisane pocty neockovanych deti aj ockovanych deti, plus kolkymi davkami boli ockovane...

zuzipap
31. máj 2017
zuzipap
31. máj 2017

@peter952 ...uz to tam vidis, ci ti to treba aj zvyraznit? vies, to treba aj cely clanok precitat, nie len abstract...

peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
31. máj 2017

@peter952 😀 aha, no dobre no... najlepsie to uzavriet takto, ked je uz do oci bijuce, ze nemas pravdu a ze si vymyslas... skoda reci, rob si vlastne studie a zavery... 😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
31. máj 2017

@peter952 ...pozor pozor, mame tu majstra odbornika na vedu... 😉
za mna ano, mne to staci, pretoze zainteresovani vedci najlepsie vedia, co robia... ako porovnat respondentov, ake statisticke metody pouzit, koho s kym porovnat, co je relevantne a co nie je relevantne... sama pracujem vo vedeckej sfere, takze si myslim, ze mam k tomu co povedat a ze ma nemusis ucit ako sa vypracuvava a interpretuje vedecka studia...
z teba mam pocit, ze sa len krutis okolo vlastneho chvosta, nevies, odkial vietor fuka a to slovicko "objektivny" pri tebe uz stratilo svoj vlastny vyznam...
ja som ti poslala studie ocko vs. neocko, ako si ziadal, lebo udajne vobec ziadna neexistuje... ja som svoje urobila a idem sa dalej venovat veciam, ktore su pre mna dolezitejsie ako natahovat sa s osobami, ktore nedokazu normalne diskutovat... a hlavne, tema tejto diskusie nie je o porovnavani ockovanych a neockovanych deti... skoda, ze som sa nechala vyprovokovat, mala som ta radsej odignorovat a nechat to tak, no neviem zniest podryvacstvo od ludi, ktori mudruju o veciach, o ktorych takmer nic nevedia... tak len hladaj dalej "objektivne" studie, hadam raz najdes, co hladas...

zuzipap
31. máj 2017

@peter952 ...to nie je pocet neockovanych deti... 😀 pocty deti (number of cases) su vo vedlasom stlpceku... 😀 nemas za co... 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
31. máj 2017

@peter952 ...ano, pravda, nevyjadrila som sa celkom spravne k tomu prvemu stlpceku, nie je to pocet deti v pravom slova zmysle, je to udaj ziskany cez prepocet, ktory vyjadruje incidenciu, teda vyskyt, resp. riziko, za urcite obdobie...

peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
31. máj 2017

@peter952 ...samozrejme, ved prave, ja to uplne chapem... ja som to tu uz pisala, ze mamicky, ani nikto z nas by nemal navzajom bojovat... spaja nas to, ze sa starame o nase ratolesti najlepsie, ako vieme a nadovsetko ich milujeme... nikto z nas nevie vsetko, robime veci na zaklade nasho najlepsieho vedomia a svedomia... a pravda sa castokrat tazko hlada... je na kazdom z nas, aby sa rozhodol sam, kazdy je zodpovedny za vlastne dieta, natlaky na druhych ludi nie su spravne riesenie...
a taketo fora uz vobec nie su vhodne prostredie na taketo vymeny nazorov o takych kontroverznych temach... diskutovat a komunikovat treba, ale urcite nie tu a takym sposobom...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
31. máj 2017

@peter952 jediný kto tu utočí si ty, oapkovane napádaš ludí, ktorí očkuju, troluješ tu každu jednu temu o očkovaní pýtaním sa dookola na to iste, pričom ignoruješ všetky odpovede, tých studii si už dostal velký počet, ani jedna ti nie je dobrá, pričom preukazatelne ani nevieš čo obsahuju. a sám si stále nedal odpoved prečo kiahne nevymizli, iba tie choroby proti ktorým sa očkuje.

peter952
Odpoveď bola odstránená
lucinka511
31. máj 2017

@emode to moze byt aj viroza.nemui to byt z ockonnia....

teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. jún 2017

@teegreen mna nemusí nič ospravedlnovať, moje správanie je uplne v norme, narozdiel od takých čo tu vyslovene troluju diskusie, pýtaním sa toho isteho dookola, tvoje dieťa očkovane teda nie je, skusenosti s mmr nemáš, tak nerozumiem tvojej aktivite v tejto diskusii, jedine tak naládať a urážať očkujucich rodičov písať im, že si kaličia deti, inak nič. ty sa pozri na skazu, ktoru zapríčinili antivakcinační aktivisti a neobvinuj očkovanie za všetky choroby hlava nehlava.

nikulka79
1. jún 2017

@peter952 ako mi stale chodia upozornenia tak tu sa dohaduju a...stale ty isty,no nedalo mi kuknut a teraz sa spytat co to znamena ciste-neockovane deti.ak viem ortut ostava v organizme cely zivot,v organizme matky,otca,starych rodicov..takze ako mozete pokladat neockovane dieta za ciste?taktiez su tu dedicne ochorenia,ktore mozu byt genetickeho razu a mozu sa prejavit trebarz u tretieho pokolenia.taketo dieta daju do skupiny ockovanych?pretoze rodicia alebo pra rodicia boli zaockovany a vakcina sposobila poskodenie genu?

zuzipap
1. jún 2017

@teegreen ...fuha, to ma mrzi... no to nie je chyba ockovania, je to chyba lekarky... nas nasa pediatricka upozornovala, ze dieta nesmie byt chore, dokonca nemoze mat ani soplik... kvoli tomu sme ockovania na dvakrat prekladali a pred ockovanim malu dokladne prezrela, ci je zdrava, ci jej nic nieje... bohuzial, aj takto clovek zisti, ze su zodpovedi a vyslovene nezodpovedni pediatri...

nikulka79
1. jún 2017

@adsumus mozno prisla do fora nejaka nova mamicka a treba ju hned usmernit

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzipap
1. jún 2017

@teegreen ...tak to uz je vaznejsi problem, to by som sa aj ja stazovala... ved su jasne definovane podmienky a stavy, kedy sa ockovat nesmie... hadam nebudu chciet lekarky ockovat povedzme imunodeficientne deti... pokial su taketo zdravotne problemy, nedala by som ani ja ockovat... jednine zdrave deti... ale ako som pisala, je to chyba zo strany nezodpovednych lekarov... dobry lekar by mal vediet odovodnit rozhodnutie neockovat v pripade, ze to nedovolil zdravotny stav dietata...

aristka
1. jún 2017

@zuzipap co je to neurologicky a metabolicky problem ...su presne definovane pravidla kedy mozno ockovat a ockuju sa aj deti so zdr.problemom ,pokial nie je choroba v akutnej faze ,vsetko ma svoje pravidla ....a nechat si mudrovat od laika ,ktory nevie rozdiel medzi virusom a bakter.a proti comu sa ockuje a mudruje do ockovania je az urazka lekara a tak nasilne lekarka ockovala ,ze dieta nie je zaockovane ,co lekarka zadrzala dieta ,ja si furt nejak tuto situaciu neviem predstavit realne ,pretoze nasilne ockovanie na sk je cista fantasmagory ,plus stazovanie sa riaditelovi ,to kde bolo ,pediatri su vsade sukromnici ,jedine penta ma po sk svoje polikliniky a tam su riaditelia ekonomovia ,takze pani mohla podat staznost ,ale to je asi vsetko ....takze nick
@teegreen cely cas spamuje a trolluje tuto temu ,kedze realnu skusenost s mmr nema ....este napis ,co je to nasilne ockovanie ,sa ti dokorka zabarikadovala s dietatom az musela zasiahnut policia ....a netrolluj temu o mmr ocku.