Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@teegreen to sia si nebola v Angkicku ked pises ze situcia v zdrvot ictvr je velmi zla. Napr my sme ockovali neskor.najskor kvoli .sopliku.potom kasel.poom ocko dr to vzdy odlozika.nebol lroblem...a este nas poslaal k neurologicke .maa ma takt zaklon hlavicky aby s to snontrolovalo nasledne by sa odlozilo ockovanie...ta pediatticka m uz cez 60rokov...nie e to mlada.cize j starsi lekari nemuia byt zli.
@teegreen potom, co tu rozpravas, sa clovek az divi, ze ty sa nevysetrujes sama doma s pomocou Googlu.
ale stavim sa o co chces, ze akonahle si chora, alebo tvoje deti, tak aj tak dopravis svoju ctenu telesnu schranku do cakarne a ides do ordinacie nechas sa vysetrit, alebo deti.
a napriek tomu, ze ti lekar zrejme iba povie, ako ste sa vyspali. dobre, ci zle. na pravom boku, ci na lavom (podla toho, ktorym smerom budes mat "zazehlene" vrasky v dekolte). pod paplónom, ci pod dekou. ...
vsak na toto presne studoval tolke roky.
to vies, zlaticko, to nie je len tak z pohladu od dveri presne vediet, ci si spala na gauci, ci v posteli. to nedokaze hocikto. 😉
...sme dva tyzdne po MMR a vobec ziadne vedlajsie ucinky sme nemali... ani horucky, ani vysypana mala nebola, ani opuchliny ani zdureniny, nic... v porovnani s MMR bola hexa u nas horsia, hlavne druha davka, po tej sme mali cez 38 horucky, inak nic... u nas ockovania vobec ziadnu sarapatu neurobili, mala znasa ovela horsie prerezavanie zubov ako vakciny... ked jej isli ocne, mala takmer 40-tky... cize za nas, MMR uplne v poriadku...
@teegreen zdravotnicka sice nie som, ale ty si napriek svojim zivotnym odudom ostala nepoucena a sprosta. Taky prevenarov poskok.
tento tu klame, aj neočkovane deti maju autizmus, rovnako ako očkovane.
http://www.vaccineinjury.info/survey/results-un...
@peter952 ako toto mozes pisat? Ty si fakt sialeny/a??? A ludia blby nie? Chod do temy aj tu na mk o autizme ked potrebujes vidiet neockovaneho autistu - tam je ich dost... si tak nechutny klamar... normalne sa az rozum zastavuje z toho co ty si schopny tu dat - nenormalne ta tvoj homeo business musi zivit ked si ochotny takto podvadzat matky☹ fuj
@nikulka79 Prosim ta, ak sa mozem opytat...ako ze mal tvoj syn uraz hlavicky ? Co sa stalo ?
@charlie1980 posmykol sa s predu si o roh komody roztal hlavku a ked padal zo zadu spadol na radiator.tyzden mal v zadu hlavky este otlacky od rebr.radiotora
Ako to je teraz s osýpkami v Maďarsku, nemáme ešte očkovanie na MMR a rozmýšľame o dovolenke práve v madarsku.
Ja som dala malú očkovať MMR vakcínou až v troch rokoch... znášali sme to absolútne bez problémov...ani sme nevedeli že mala nejaké očkovanie 😀...
vôbec žiadne, chvalabohu. dcéra znášala celkovo očkovania bez problémov.
Poraďte, syn ma 18 mesiacov a mame ortopedicky problem s nozkami( zatial nepotvrdili neurolog. problem, dufam ze ani nepotvrdia) je mesiac skor narodeny, mali by sme ist na mmr ockovanie, ktore som odkladala pre tieto problemy, no dr nas uz vola aby sme prisli na ockovanie. syn este stale nechodi, poradte ci mam cakat kym sa rozchodi, ci dat zaockovat tak ci tak 😩🤔
Ahojte, my mame tiez mmr za sebou cca tri tyzdne. Sme bez reakcie. U nas nebol problem zatial so ziadnym ockovanim. Ani teplota nevyskocila, ani mala nebola spava. Klasika den, ako keby sme ani neockovali.

Ja len dodam.ze vsetko so vsetkym suvisi a zacina sa to uz v skolach... Neschopni a skorumpovani ludia vedu tento štat.hlavne sebe mozme dakovat.ze nechame ako narod so sebou zametat...a z toho ide vsetko a vo vsetkych oblastiach zivota.