Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@peter952 ty si ale rychli.vidno,ze sedis cely den za pc.aha takze takto to mas vsetko odskusane a medzi woodoo skakanim si skocis aj na internet a pises o tom co si nasiel za cely den na internete.co keby si hladal nieco uzitocnejsie,ako pomoct mamickam co maju dieta uz zaockovane?lebo sem pisu len mamicky ockovanych deti mmrkou a s neziaducim ucinkom?alebo im odporucs dat to na sud lebo vraj niekde to vyhrali no nie na sk?
@teegreen anafylaxia sa urcite neukaze po 10tich dnoch ani v pripade tohto ocka ...ktovie ,aka musnica dieta v ten den pichla do okolia tvare....no normalny clovek pri akomkolvek opuchu tvare ide hned na pohotovost a dat pichnut ten zly hydrocortizol ,tu ma mamca cas pisat na mk ....
@teegreen no to ti ju nemozes spominat ,kedze o tej reakcii nic nevies ako aj to ,ze po 10tich dnoch ju nikto z ocko latky nedostane ...jedine ,ze by dieta opuchalo z niecoho inejo aktualne podaneho....inak ja nemam ziadnu ocko zavyslost ,len reagujem na hluposti pisane tu ...ciste fantasmagory...ty amater tomu uveris ,kedze nevies ani rozdiel medzi virusom a bakter .a drukujes tu petovi nakazenemu hiv ,ktoru mozno dostal na dovce...
vy ste tu fakt drbnuti niektori
dcerka sa ma vyborne, pomohli jej.
ockujte len 100percent zdrave deti a dajte na svoju intuiciu mamicky, nic silnejsie nepoznam.
@teegreen s tymi dvomi ja sa dovod bavit nemam takze pohodicka najvacsia 😉neviem co tu splieta o tehu😁😁😁😁😁😁
INFORMACIA, dala som si tu namahu a napisala som ruskej lekarke s titulom kandidat vied poznam ju osobne ona mna nie bola som na jej par prednaskach. Ona je podotykam vedec! Bola vyznamenana za objav archeabakterie ktora dokaze opravovat DNA. Sama vyvynula produkty ktore liecia s touto bakteriou a je zastanca prirodnej medicny preto som jej zadala otazku lebo ona nikdy nehajila ziadne farmaceuticke spolocnosti atd. otazka:Ci je potrebne ockovat a ci je to bezpecne ucinne a ci moj syn ked je taky slaby moze byt zaockovany a kedy. Dala mi strucnu no jasnu odpoved.: JA MYSLIM ZE OCKOVAT TREBA.(existuje % komplikacii) teraz ked je dieta slabe treba pockat a pocuvat pediatra!/// prezdielajte tuto informaciu tym makovicam co zatracuju ockovanie lebo oni zase budu viac ako kandidat vied predpokladam...asi viac ako boh alebo kam az ich vedomost nevedomost siaha? ...my sa este cely august budeme musiet liecit v prisnom rezime bez kontaktu s ludmi... hura :/ zase sme na kramaroch hospitalizovany lebo ocividne zbavit sa hemofila neni az tak jednoduche sme 22dni na atb a este nas caka 30 dni liecby. Teraz to ma v plucach pre zmenu. ( a vobec mi nepiste vase sprostosti niesom na ne zvedava,typu ze zase si vymyslam, lebo po odfotenej lekarskej sprave ste zazracne zmlkli. Uz vam asi doslo ze to nebolo fiktivne len vam je hanba priznat) A to co vy robite je hnusne... napadat matky neockuj lebo budes mat poskodene dieta vakcinou ak to vobec prezije. To ze moje skoro zomrelo bez vakciny vam je uplne uprdele. Lebo podla vas by tomu vakcina nezabranila...vobec nevadi ze mi to povedalo uz 20doktorov z celych kramarov. V pohode vy ste viac
@michaelamd súhlasím.....mam niekoľko kamarátok,ktoré nedali očkovat,lebo tu citali blbosti od anonymného vsevedka,ktorý ma deti zaockovane 😠😠 a teraz utekajú k pediatrovi jedna po druhej čo sa boja a hlavne po úmrtí chlapčeka
na osypky + ich deti su stale choré a trpia zapalmi ušiek a pod.
@monka338 prednosta nemocnice nam nakazal taky striktny liecebny program ze dovi dopo imunita mu klesla na nulu! Ma problem dychat.dnes mu este aj lica scervenali. Vo stvrtok rano sme sli k pediatricke ze tazko dycha a ta nas vo dverach otocila a poslala do nemocnice len ho zbadala. Ale ved neockovat je asi v mode aleboco. Nech sa kazdy rozhodne ako chce ale nech potom rsta so vsetkym a nie ze neockovane deti su super imunne a super zdrave.. hej aj ja som si myslela ved za 3roky bol iba 2x chory...az sa stalo co sa stalo a je na tom zle! A to nieje slaby chorlavy jedinec co mu staci ze fukne vetrik a ma teplotu
@michaelamd 😢 držím vám palce,aby ste to zvadli a malicky bol co najskor v poriadku
@monka338 ja verim ze sa dostane z toho len to chce cas a liecbu nehovoriac xyz eur na lieky nemocnicu...to mame miesto dovolenky. Snad to bude niekomu ponaucenie alebo aspon na zamyslenie
@monka338 ja mam tiez zname s neockovanymi aut.detmi.ked som chcela kontakt na mamicku,ktora moze dokazat,ktora to ma cierne na bielom ze vakcina spravila dieta tazko chorym tak sa vse vediaci zamlcal.je to volovony a bezvyznamne pretoze ak som sla do toho dokazovania hlbsie cosa tyka statistik tak su bezvyznamne,pretoze rodicia,pra rodicia....boli zaockovany tiez,takze ak sa jedna o kovy v organizme tak ich maju deti uz od narodenia po predkoch.takze nezaockovane dieta neegzistuje