Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@michaelamd ortut ostava v organizme,analg.blomby ak je mamicka tehotna a je stara blomba,dostava sa do krvy.hlinik-dokazane ze ludia,co jedli s hlin.lyzicami co v dobe este nas deti.tepli pokrm prepustal a dostaval sa tiez do obehu-dokazany altzeihmer....je toho vela
Faktom ostava ze sa k veci vyjadrila doktorka navysieho titulu.odpoved bola jasna a vy si nad tym polemizujte kolko chcete.pre mna za mna piste v obyvacke aj vedecke prace o tom.modry konik vam aj peciatku pozica. Nezabudnite pri pisani tukat g o o g l e
@michaelamd Mna najviac zaujala ta tvoja "doktorka najvyssieho titulu". To je ktora prosim ta?
@teegreen
Uplne vseobecne: Neskodlivost ma byt dokazovana tak, ze dotycny sam danu latku vyskusa na sebe a skodlivost staci proste povedat, ze tam podla niekoho je?
Nemali by potom ti (aj doktori), co tvrdia, ze vakciny su skodlive, prestat vychadzat len z pozorovani a sami najprv na sebe otestovat realnu skodlivost a jej rozsah?
Lebo presne to si tym zadefinovala.
Ne/skodlivost by mal dany vedec preukazat pokusom priamo na sebe.
(Az potom si tomu ochotna verit.)
Si nabrusena proti vakcinam, to davas stale najavo. Ale skus si udrzat aj rozumovu uroven. Nebud jednostranne slepa.
@evittam
@teegreen ja sa s vami bavit nebudem ako fakt sorry s osobami co absolutne dehonestuju kazde moje slovo dokonca ma oznacili za upratovacku v nemocnici a po odfotenej prepustacej sprave zmlkli. Podte este hovorit ze aj doktorka je vymyslena.ale vam do predu hovorim zbytocne lebo som jej pisala. Ale vas to trapit nebudi ved co je kandidat vied oproti modremu koniku. Majte sa ako chcete a dajte mi uz pokoj. Alebo fakt mi tieto vase dristy pridte povedat do oci.lebo anonymne ste moc odvazne
Inteligentny clovek sa aspon zamysli ale hlupak hlupakom ostane.s tym ja uz nic nenarobim
@michaelamd Preco na mna utocis?! Nikde som ta nenazvala upratovackou ani nic nedehonestujem. V inej diskusii som len vyjadrila svoj nazor a nemala som sa ďalej o com s tebou rozprávať.
Slusne som sa ta spytala. Ale aj tak dakujem za vycerpavajucu odpoved,z ktorej som sa nic nedozvedela. Prajem skore uzdravenie.
@michaelamd Ake dristy?! Ja ti aj do oci poviem presne to iste co pisem aj tu. Nemam problem, ja som úprimny a otvoreny clovek. A nie som ziadna hlupana, som inteligentna zena. Takze hlupakmi nazyvaj niekoho iného-bud taká dobrá. Som hlúpa len preto lebo mam iny nazor,ktory mimochodom urcite nemam z googlu a MK.....
Ale hadat som sa sem neprisla. Len som sa slusne spytala.
@michaelamd toto čo oni dve tu píšu už nemá s normálnym správaním nič spoločné, v snahe presadzovať neočkovanie zachádzajú príliš ďaleko, keď priamo napádajú teba a tvoje dieťa, staršia ťa a citovo manipulujú, nič si z toho nerob písali by to úplne každému, kto by mal zlú skusenosť s neočkovaním svojho dieťaťa. držte sa a hlavne rýchle vyliečenie prajem. na tvojom mieste by som dala tému neočkované dieťa a hemofil, už keď toto admini vystrkajú z témy o očkovaní tak potom všetko. Je nesmierne dôležité pre deti aby rodičia vedeli aké vážne následky môže mať choroba. ❤
@evittam vies co zlaticko ja viac tem som precitala a tvoj nick svieti mudrostou nielen tu. Takze to akoze slusne opytanie no neviem. Vazne sa nemas comu venovat? Mna by zaujimala motivacia tych zien co tu cele dni trcia a pchaju sa do tem a mudruju. To co vas k tomu vedie? Asi vam je prilis dobre a mate vela volneho casu. Dobre tak si prid pokecat so mnou a to ti kludne dam osobne kontakt na tu doktorku aj ti to prelozim aj sa mozes sama presvedcit.ja s tym nemam problem fakt.
@evittam teegren bola ta co povedala z nirsom s dietstom v nemocnici ze tam robim upratovacku to nepatrilo tebe
@teegreen co si vystudovala a co robis konkretne? Hadzes tu vyrazy hlava nehlava, guglis o 100600...uz sme sa ta viacere pytali na vzdelanie lebo sorry ale s tvojimi nazormi a hlavne sposobom argumentacie 2x vzdelane neposobis... len ako frustrovana matka na materskej na ktorej nazory doma kazdy kasle tak ich chodi chrlit na mk☹ fakty ziadne, argumenty ziadne, len prevenarove citacie a terminy z guglu a do toho kus svojej vlastnej popletenej konspiracie☹
@michaelamd Ja sa "nepcham" do kazdej temy a ani sa nenudim.😉 A ano mam sa vyborne. Ak si si dala tu namahu sledovať moj nick tak si mohla prist aj na to,ze aj fundovane radim ženám.😉 A naozaj nemám čas si chodiť pokecať s ludmi co nepoznám. A ano slusne som sa ta spytala. Este raz prajem skoré uzdravenie a už toľko nevyskakuj.
@amyqce tak taky peter ti potvrdi ze ockovanie ma nasledky na dalsich 10 neockovanych generacii a kazda opakujem kazda ( aj nachladnutie) je dosledkom ockovania... otazka je ci naozaj chces tieto chore konspiracne myslienky prijat za svoje ( nabeh viditelne nato mas☹ ono ja sa vzdy len bojim aby matky naockovane tymito konspiraciami z netu nezanedbali realnu pricinu stavu svojho dietata len preto lebo ved vsetko je z ockovania - aj mor ktory pred par storociami vyhubil pol planety z toho urcite bol☹)
@evittam aha tak nemas cas...teegreen ked mala pris za mnou na kramare mala zrazu vraj alergiu na kramare...nuz to svedci o vsetkom.anonymita nasa internetova blaženaaa.
@michaelamd Nie nemam cas chodit len kvoli tebe do BA a ani dovod ale ak ho mas ty tak sa kludne zastav.😉
@evittam ak si postrehla tak ja do konca leta musim liecit syna v prisnom rezime takze vylety az v septembri.a ani neviem odkial si
@michaelamd V poriadku. A? Ja mám tiež svoj program s rodinou a nemám záujem a ani dovod robit si výlety za cudzimi osobami.😉
@michaelamd Ale ty pozyvas pomaly kazdeho z MK nech za tebou pride, tak to s tym tvojim voľným casom asi nebude až také zle.😉
Dakujem ti za diskusiu a zelam pekny den.

@nikulka79 neviem ci sa kovy dedia... ale urcite ich vsetci dychame kazdy den jeme kazdy den. A ockovanie je imunitna odpoved na oslabeny bacil. A vytvorenie protilatok. Takze tak. Nikto z nas laikov nevie nic 100% preto sa tieto veci studuju x rokov a x rokov praxe.