icon

Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?

emode
25. aug 2010

Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.

evittam
22. júl 2017

@michaelamd A btw.ked si sa tak intenzívne zaujimala o moju osobu tak by si to mala vediet.😉

dai
22. júl 2017

@evittam vies... mam pocit ze si ucitelka - tam predpokladam ze vies pracovat so zdrojmi - mne staci len si klikat odkazy ktore sem davaju prispievatelia aby som si spravila nazor na ich vzdelanie a zdoj nazorov... teengreen sem dava nieco ako zem a svet ci ako sa vola ten konspiracny platok - proste riesia tam na ake choroby zomieraju mimozenstania a okrem toho maju aj nazor na ockovanie☹ peter a prevenar iny zdroj ako vlastne antivakcinacne stranky kde po lekarovi ci vedcovi ani nechyrovat ani nedali - sami ITckary ci predajcovia vitaminu c tam pisu - ved to si lahko zistis kto ti autory su a ake maju realne skusenosti a vzdelanie...
Ak pises o adsumus - jej zdroje su vacsinou statistiky, lekarske casopisy a pod. ...
Ja ti neviem ale mne to dost o prispievateloch vypoveda ani nepotrebujem od nich pocut realne ake vzdelanie maju...
Teengreen tu ale rada ako expert vystupuje, nie ako matka s nazorom... a niekolkokrat som sa jej aj ja sama aj ini pytali na vzdelanie - vytrvalo to ale odmieta zverejnit a dalej chrli svoje mudrosti...

michaelamd
22. júl 2017

@evittam ja sm nikdy netvrdila ze sa o tvoju osobu zaujimam !! Nezvelicuj zase!! Hovorim ze nevidim tvoj nik prvy raz a iba tu. A to je sakra rozdiel.ja mam fakt dolezitejsie veci na praci ako sledovat teba a lustit kto si.je mi to srdecne jedno.

michaelamd
22. júl 2017

A ja fakt niesom ta sorta detektivov orieskov co lustia kedy sa clovek zaregistroval atd...aby len na zaklade toho sa do nho navazali. Ze aaaaa cerstva registraaaciaaa = klames.a tymto akoze odhalili klamstvo... horacio je amater ty vole...

michaelamd
22. júl 2017

@dai vzdelanie predsa nieje dolezite s panom googlom maju titul pred menom za menom vsetci co maju wi fi.

evittam
22. júl 2017

@dai Nie, nepisem o adsumus. A nie som ucitelka.

evittam
22. júl 2017

@michaelamd No vidis. Sme dve. Aj mne je srdecne jedno kto si.😉

aristka
22. júl 2017

@dai ona je nejaka uctovnicka ...

dai
22. júl 2017

@evittam potom sa ospravedlnujem; asi som si ta s niekym pomylila...nic to ale nemeni na obsahu spravy...

dai
22. júl 2017

@aristka moze byt... v konecnom dosledku mi je to jedno, ona sa tu nehra na experta - vnimam jej prispevky len ako jej nazory - tam teda mi az tak nezalezi na zaklade coho si ich sama vytvara - jej vec aka uprimna je sama k sebe; do akej miery citi neistotu tak silno ze sa musi utiekat k nepodlozenym informaciam len aby nasla potvrdenie pre svoj nazor a pod. ... pri ludoch ktori sa tu ale hraju pomaly na lekarov vedcov s 30rocnou praxou mi to vadi velmi silno...( typ peter, teengreen, prevenar - nicky ktore v inych ako ockovacich temach nenajdes cize je uplne jasne s akym zamerom su na tejto stranke)

kvieta
22. júl 2017

@teegreen Pozri si, kedy (za akých podmienok) sa čo uvolňuje z amalgámovej plomby. Alebo sa opýtaj svojho zubára.

evittam
22. júl 2017

@dai Suhlasim s tebou. A ja si svoj názor na túto tému určite nezakladam na informaciach od tebou uvedenych nickov, internetu,ani Google.😉 Nie som hlupa. Nastastie.

michaelamd
22. júl 2017

...damy ocividne tema ockovanie na modrom koniku nevedie vobec nikam. Tolko bullshitov pokope co sa tu docitas to je fakt na zapis do knihy rekordov. Ocividne mnoho ludi vyslovene potrebuje osobnu slusenost aby sa na vecipozrel triezvejsie. Ne pomoze tisoc web stranok ani primar nemocnice ani vedkyna... toto je problem ktory ma kazdy sam v sebe. Pozera sa na vec z uhla aky mu vyhovuje a uz akymi faktami si to obhaji to si uz najde. Ludia sa tu stavaju do pozicie ze by radsej lekarom diktovali pricom sami maju iba ucnovku... a rada typu ze ak mate podozrenie na tetanus vyhladajte doktora ktory vam pichne vitamin c. No vela stastia kym takeho najdete skor na starobu zomriete ako na tetanus. Co by ten doktor do zdravotnej karty asi tak napisal? Pichol som dietatu vitamin c namiesto protitetanovky lebo mamicka to citala na internete? A ked uuups nevyslo a cecko nepomohlo kto by bol na vine?google? Matka? Doktor? Ci samotny vitamin?....takymito dristami vas krmia

evittam
22. júl 2017

@aristka A? Co ked som uctovnicka? Aha asi v tom pripade sa mam drzat tvojich názorov.☺

dai
22. júl 2017

@evittam ale ved na teba neutocila... ja som si potom tiez uvedomila ze ta citavam v yemach kde radis babam s roznymi prispevkami😉

michaelamd
22. júl 2017

@evittam tak na zaklade coho neockujes? Ci to je tajne?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
22. júl 2017

Tusim uz poniektory precitli z MK shitov tak sa odvolavaju ze nie toto je ich zdroj... tak co tu potom obsmrdate v tych temach ockoneocko a v skupinach...co nieste na lekarskych konferenciach ? Odbornych knizniciach ale tu...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
michaelamd
22. júl 2017

@teegreen teba asi moc vzalo ze tvoja teoria ktoru si prezentovala ako skalopevny fakt bola absolutne vyvratena? A to kopiou prepustacej spravy.ktoru ste si v skupine bez hanby zmazali? Aby nedajboze nepadla vasa verzia o tom ze som si to vymyslela?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
evittam
22. júl 2017

@michaelamd Nie, nie je to tajné. Si predstav,ze mam medzi svojimi dobrymi priatelmi aj velmi dobrych odbornikov.

michaelamd
22. júl 2017

@teegreen a prepac za moju drzost bavit sa s tebou nebudem, ocividne si nemame co povedat sme na opacnych koncoch vesmiru.cau!

kvieta
22. júl 2017

@teegreen Ako stále, vypichuješ si z netu iba to, čo podporí Tvoje tvrdenie. Nedokážeš a ani sa nesnažíš o jednu vec: Pozrieť sa na akúkoľvek problematiku objektívne, cez viac zdrojov, nezávislých, odborných.
Bolo by fajn, keby si toto ľudia, čo čítajú Tvoje príspevky uvedomili.

michaelamd
22. júl 2017

@evittam to mam aj ja. A odpoved si citala. Len by ma zaujimalo kolko akademikov mame na slovensku.a vobec takych co tvrdia ze ockovanie je zle. Kto pani elekova?? Rojkova??- tu tiez poznam osobne (no coment) ta nevie kam patri.hlavne ze knizky pise o ockovani cista tragedia. Nehovorim ze to mas od nich..v to pevne dufam...tak a nemusis mi ani mena hovorit len co su zac? Dufam nie pediater ktory neockue dieta a napise ze je ockovane.aj takych mame...

michaelamd
22. júl 2017

@teegreen zato ty odbornika nepotrebujes ty sama si odbornik. Od rozboru tavich hovien cez zubne lekarstvo az po kvantovu fizyku. Len chran boh ti vypnu internet!

evittam
22. júl 2017

@michaelamd Ani jedno, ani druhé a ani tretie. A nie som taka sprosta aby som dovolila urobit mojej pediatricke to co pises a ani by to nespravila. My si za svojim rozhodnutim stojíme. Uz sme si "vybrali" aj nasledky.

michaelamd
22. júl 2017

@kvieta kto ma dostatocne iq si to uvedomil uz davno.kto je na jej urovni bude spievat tu istu pesnicku.tak to proste je s tym sa zmier. A moze ti to byt vysostne jedno. Mne prekaza len fakt akym sposobom neockovanie propaguju. Strasenim,psychonatlakom, vycitkami,neodbornimi radami anonymov, az strach matky vyhra a zhltne kazdu web stranku ktoru jej podsunu aby sa ubezpecila ze kona na zaklade faktov.

evittam
22. júl 2017

@michaelamd No len to iste co pises robi aj druha strana a dovolím si tvrdit,ze este horsimi natlakmi. Všetci čo neockujeme sme podla väčšiny tu samozvaných odborníkov len hlupaci co verime nepodlozenym informaciam.
Ja nikoho nepresviedcam a ani si nedovolim nazvat cloveka co nepoznam a co ma iny nazor a presvedčenie,ze je hlupak a podobne. Kazdy nech sa rozhodne podla vlastneho uváženia a nech ma nikto nenazyva hlupanou len preto lebo verim odborníkov,ktorych poznam.

michaelamd
22. júl 2017

@evittam cituj kde som ja teba hlupakom nazvala??? A kto su tvoji odbornici sme sa stale nedozvedeli....