Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@dai vdaka za reakciu, mozno taky nabeh mam, ale nie kvoli teoriam, bohuzial v nasom blizkom okoli sa stali pripady, ked po MMR nastala koma, ine dieta prestalo komunikovat, vratilo sa mentalne spat, po case sa to dalo do normalu...potom dve deti cukrovka, no ale samozrejme absolutne ziadny dokaz, ze je to kvoli MMR. najlepsie vie rodic odsledovat, kedy sa co deje a slepo verit lekarom je tiez podla mna nezodpovedne. opakujem, ockujte LEN zdrave deti a bude to v pohode 🙂 farmamafia zdravim 🙂
@evittam ...tu mad mozes si precitat o doktorke o ktorej hovorim ja...ze nevies rusky? Mas translator pomoz si prelozim ti len jeden fakt je akademik new yorkskej aj ruskej akademie nauk a vypracovala 25 vedeckych prac a vlastnu kliniku LENOM v izraeli..ostatne si preloz sama....
Ona svoje prace obhajila na celosvetovych konferenciach. Pokial viem lekarov takeho kalibru na slovensku ani nemame. Ak sa mylim opravte ma.
@michaelamd No ved to isté mozem napisat aj ja. Ze mam Ze mám zarucene vyrobky informacie od najlepsej odbornicky na medicínu na SVK. Asi ty po sebe necitas. 😁😉
Pardon za preklepy.
@michaelamd Takze ja som sa radila s mojimi priatelmi a odborníkmi najvyššieho titulu v medicine. Staci ti to takto.
@teegreen 😉
@evittam ty mas odbornikov ktory sa ocividne boja o svoju identitu moja. A kto pisal mne je fakt ktory nepopres ani 25 vedeckych prac nepopres. Kolko prac napisali tvoje zdroje?
Alebo si nebodaj trufate do spochybnovania tejto osoby? Ci tvrdit ze ju nepoznam? Nie niesme kamosky..ju pozna x tisic ludi a x tisic ludi s nou boli nazivo to si ona ani nema sancu pametat. Ale kamos mi dal nanu fb kontakt a tak som jej napisala.lebo ma jej nazor fakt zaujima.
@evittam tvoj 9 rocny syn nieje ockovany?
@kvieta nase skolstvo je prepadak si necitala? Ona chodila do skoly kde v kanade???
@michaelamd Nemám toľko času, aby som reagovala na každý blud. Deti do školy chodiť musia, či je naše školstvo prepadák, alebo nie, lebo ak im to rodičia neumožnia, hrozí im basa. Takže tu ťažko niekoho odradí od vzdelávania sa. S očkovaním je to inak, s návštevou u dr. tiež...
O.i. písala, zlú úroveň školstva podmieňovala dosiahnutím VŠ tuším dai. Beriem to skôr tak, že sa snažila uraziť dai, ako naše školstvo.
@amyqce suhlasim s tym ze ockovat sa maju len zdrave deti a rodic je primarne za dieta zodpovedny - za vyber pediatra, zato aby isiel na ockovanie so zdravym dietatom...farmamafia ma aktualne taky isty rozsah ako homeomafia🙂 ak uz chceme pouzivat taketo vyrazy...
Pri tych detoch v tvojom okoli je naozaj na mieste otazka zdravotneho stavu deti - realneho...
Mam 2 deti, zijem v prostredi kde ich je kopu, siroky okruh znamych a velku rodinu - nepoznam ani jedneho cloveka s nejakymi nasledkami po ockovani ak neratam klasicke - zvysena teplota, zacervenanie a pod. ... ako v tejto teme mam fakt pocit ze zijem v nejakom vakuu - a to pritom nebyvam na dedine o 5tich ludoch...☹
@kvieta jasne ze sa snazi urazit mna 😉 len pri tych jej prispevkoch je viac ako smiesna a nazor na nu si uz davno kazdy vytvoril sam - ako su aj uleteny vs ludia aj ludia ledva prechadzajuci a konciaci s vydatnou pomocou mamy a tata za zadkom... ale aj tak neverim ze v jej pripade nieco ako vs hrozi... cisto kvoli sposobu argumentacie a rozmyslania ...