Ako a čím detoxikovať dieťa po očkovaní?
"Upozornenie Modrý koník tímu: Obsah tejto diskusie je vnímaný ako kontroverzný. Uverejnené informácie nenahrádzajú návštevu skúseného odborníka (lekára, právnika a pod.), preto pri čítaní príspevkov odporúčame nezabúdať na overovanie informácií a na názory odborníkov. Ďakujeme za porozumenie."
... od tazkych kovov?
mate niekto skusenost? pomohlo?
poprosim presny postup
dik
@alikaa
@blumchen007
a zabila sa, či? mráz mi behá po chrbáte ... uff
a dieťa to prežilo?
nečítala som celú diskusiu, prosim vás, viete niekto poradiť dobrého homeopata v BA a okolí? dakujem!
No vseobecne sa detoxikacia moc neodporuca detom ale je tu jedno ale.kedze som nestudovany obycajny clovek ktory rad cita o zdravi moj nazor je nasledovny.Pokial chcete dieta ocistit od toxinov tak by som osobne postupoval nasledovne.Dietatu by som zvysil pridel cerstvej zeleniny a ovocia.Vyberal by som hlavne take ktore najviac pomahaju regeneracii bunkam.Obmedzil by som varene a urcite by som zrusil jedlo ktore je konzervovane,upravovane chemicky a tepelne.Ono na vsetko treba cas a hlavne vysvetlit aj malemu dietatu pokial uz rozumie napr 4 rocny chlapec,co je zdrave a co nie.Ono deti radi opakuju takze co mate vy na taniery tak to chcu vetsinou aj deti.Ono pokial ide o malicke nemluvna tam je to ovela tazsie,ale urcite by som vylucil mikrovlnku a prehrievanie jedla nad 40 stupnou.Pri kupani by som dieta na konci osprchoval striedavo teplou a potom studenou vodou.Bylinkove caje ale nie moc silne by som zaradil do pitneho rezimu ale pozor vsetkeho vela skodi.Najlepsim detoxikacnym napojom je podla mna cista pramenista voda zo studnicky a samozrejme cim vysie tim lepsie.Dalsia velmi dvolezita vec je ze aj ked sa detoxikujeme stale do seba privadzame toxini.I ta najcistejsia voda obsahuje pozostatky alebo male mnozstva toxinov.Je to prevazne sposobene nasim cistym ovzdusim a nasledne kyslimi dazdami.Pri detoxikacii je nevyhnutne prechadzky alebo pobyt,cvicenie na cerstvom horskom vzduchu.Ono ten kto mi napise ze homeopatika alebo ine lisovane prasky a chemicke sajrajty su dobre a nevyhnutne tak u mna nepochodi.Ono priroda vie co je pre nas dobre a to nam kazdy den ponuka nevarene,nepecene,nekonzervovane a chemicky neupravene.Prajem vela uspechov.A este jedna vec.Ludia robia chyby aby sa poucili no niekedy moze byt dost neskoro.Cim viac citas tym sa dozvies viac pravdy o sebe,zdravy a celom zivote.Pekny vecer.
ja som bola včera s malou u homeopatky,,, boli sme už druhý krát teraz, prvý krát robila rozbor všeobecný a skúšku na homeopatiká a teraz sme sa dohodli na detoxe očkovania,,, dala mi presne stanovené homeo - namiešala a povedala presný postup. Ja by som sa to sama bála za jedno niečo dávať a okrem toho by to nemuselo mať efekt, ja odporúčam vyhľadať homeopata, ktorý sa povenuje dieťatku celkovo a určí presne ako a čo robiť, čo podať a kedy, je to dôležité aby to matka vedela. Poučí ťal, vysvetlí... stojí to ale prachy, no čo neurobíš a nedáš za svoje dieťatko,,, skúsenosti zatiaľ mám iba kladné s homeopatiou a idem na toto,,, len si musím ešte pozháňať veci nejaké k tomu 🙂
Najlepsi homeopat a aj liecitel je nasa priroda.Pokial budeme zit v jej harmonii tak sa nam odvdaci zdravim.
Mala síce ťažko liečiteľný sarkóm, ktorý patrí medzi výrazne chemorezistentné nádory, ale amputácia ju mohla zachrániť a žila by. Vyhrala však "detoxikácia"... aj takto nepekne môže skončiť mladý život pri nesprávnych rozhodnutiach podopretých nesprávnymi informáciami. : http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/well...
Ahoj, mam 8 mes.dcerku a vkrvi jej bolo zistene velke mnzstvo hlinika, arzenu, olov, chlor a mensie mnozstvo ortuti.Mala exem od 6 mesiaca,ktory nemizol ale sa vracal a mizol, tak sme jej dali zobrat krv.ko mam detoxikovat tak male dieta?
@ela333 vyhni sa potravinám, ktoré môžu obsahovať stopové prvky týchto látok...tým myslím aj v hypermarketoch kupované ovocie a zeleninu, vzhľadom na ich chemické ošetrenie ....skús farmy, prípadne malých predajcov čo ponúkajú svoj tovar popri cestách....samozrejme nie to čo tam majú vystavené, ale opýtaj sa či ti niečo neodtrhnú zo stromu ....vyskúšaj tú cviklu, čo bola hore vyššie spomínaná, ale nie konské dávky ....výborný je vitamín C z DM-ky rozpustný vo vode ...nekupuj homeopatické hlúposti, especially joalis a podobné kraviny, z ktorých má dieťa často reakciu plus k pôvodnému problému....a čo sa týka ekzému má na to maličká predispozíciu alebo je to len u nej?
precitaj od struneckej dobu jedovu ale tam sa odporuca kremik ale zas detom kolko ? to neviem treba sa poradit
@ice8 nie som lekar ale detoxom nedostanes hlinik z tela uz len pre to lebo je vpichovany do krvy kde ide priamo do krvy a nasledne do mozgu kedze deti nemaju este vytvorenu 100% enfaciliticku barieru.ked pozijete hlinik alebo hlinikove soli travenim tak je to trocha rozdiel.
@ice8 ono treba si uvedomit ze plodu v brusku sa postupne vyvyjaju organy a ostatne systemi.Ked sa dieta narodi tak jedine co by malo prijimat ta to materske mlieko.Tato jedina vec je prirodzena.Ostatne veci ako nutrilon,ockovanie,dokrmovanie je neprirodzene no pre vetsinu ludi normalne a na zaklade takychto normalnych veci tu mame taku zdtavu populaciu.Ono kazdy si musi zodpovedat sam za svoje rozhodnutia.Lekar je len plateny za to co mu kazu nadriadeny sponzori ako farmaticke spolocnosti.
@ela333 Dobrý večer, môžem sa opýtať, aký mudr. robí odber na kovy?

@texas69 len tak mimo témy: Zámeno my sa píše MY, teda s tvrdým y..