Encepur vakcína - skúsenosti

somavi
12. dec 2017

Ahojte , ma niekto skúsenosť s touto vakcínou ? Dakujem . Poprosím antiockovacie hnutie aby nekomentovalo . Hľadám reálne skúsenosti reálnych mamičiek .

bluka2
12. dec 2017

My to máme, ale čo by si presne chcela vedieť? Zaočkované, žiadna reakcia

somavi
autor
12. dec 2017

@bluka2 Dakujem , ano to ma zaujimalo , ci bola nejaká reakcia ..😊 V akom veku ste očkovali ?

prevenar
12. dec 2017

ak by niekoho zaujimali neziaduce ucinky o ktorych sa pisalo v nasej skupine - https://www.modrykonik.sk/group/1799/?h=neziadu...

somavi
autor
13. dec 2017

@prevenar videl si uz "nežiadúce účinky " na dieta , ktoré malo kliestovu encefalitídu? Preluskala som inernet , vyzerá byt ok táto vvakcina . Porozprávam s dr. - je to človek , ktorému dôverujem .

prevenar
13. dec 2017

@somavi jasne, urobis ako myslis.

medzi casom si mozes pozriet , ochrnute dievca na kliestovu encefalitidu ..napriek tomu ,ze bola ockovana. urcite pani doktorka bude vediet o tomto pripade.

https://www.joj.sk/v-siedmom-nebi/archiv/2017-1...

zacina to 32:30
mama o tom hovori cca o 40:00

drzim palce.

somavi
autor
13. dec 2017

@prevenar presne kvôli tomu zvažujem očkovanie , ze som počula o tomto prípade .. ona bola teda očkovana ? Pozriem to

prevenar
13. dec 2017

@somavi jej mama to vravy okolo 40 min ..dala ockovat vsetky 3 deti.

ockovanie je rizikovy zasah do ludskej imunity (co je absolutny fakt) a benefity su dost sporne.

tento graf sa tyka ineho ochorenia, ale tiez napovie ..je to z EPIS z roku 2017 .

reklamne letaky sice vyzeraju lakavo a presvedcivo, ale celu pravdu v nich urcite nenajdes a ani u osoby, ktora ti ju rada vakcinu preda. to ti mozem priam garantovat .

lapersefona
13. dec 2017

A dáš sa aj ty zaočkovať či iba dieťa?

Ja by som to zvážila, či je to vôbec nutné. Ak sa nepohybuje neustále v lesoch, alebo nebývate v lokalite, kde je výskyt klieštov veľký. Nešla by som príliš do toho.

Aj keď samozrejme choroby, ktoré prenášajú kliešte nie sú sranda. Ja mám panicky strach z klieštov do nepokosenej trávy ani nevstúpim :D

Ale z očkovania ešte väčšie, nereagujem na neho dobre, ale to mám iný zdravotný problém, tak možno preto.

aristka
13. dec 2017

@prevenar mna by skor zaujmalo ,preco dieta dostalo z komara encefalitidu,ved to bolo len stipnutie ziveho antigenu a vstreknutie mrtvoly je sporne ...plus preco je ocko sporne ,takze ked chodim do lesa radsej neurobim ziadnu prevenciu ,kedze repeletne pripravky su na prd a budem riskovat v zamorenych lesoch kliestovu encefalitidu ...hm ,hm,urcite sa vysvetlenia tejto tvojej dedukcie nedockam..

prevenar
13. dec 2017

@aristka zavolaj tej mame , zisti si jej osetrujuci personal , potom zavolaj im a informuj sa.

aristka
13. dec 2017

@prevenar preco mam volat mame ...ty si napisal ,ze ocko je sporne ...preco ved jej neublizilo ,ublizil jej komar ,to ci islo o nakazenie antigenom preventabilnym ockom sa nedozvieme ...vies pises akoby neurob nic a s kludom alaha chod hubarcit do lesa ....

prevenar
13. dec 2017

@aristka neviem ti pomoct ..a uprimne , netusim kto by to dokazal

somavi
autor
14. dec 2017

@prevenar to nebol príspevok vhodný diskusie..@aristka ta vyzvala , aby sk obhájil svoje tvrdenie , na co nie si schopný reagovať . Pri tomto ocku sa žiadne negatívne "následky " neukázali a ani jedno z jej deti ich nemalo zjavne . To, prečo sa napriek ocku nakazila , je otázne , ale so samotným očkovaním predsa žiaden problém nebol.

senta_sofia
14. dec 2017

@somavi aj ockovanie proti encefalitide sa odporuca opakovat po 3-5 rokoch... neviem kedy bolo to dievca ockovane, co tu dal prevenar, ale kludne moze byt zrada aj v preockovani.

prevenar
14. dec 2017

@somavi ...prepac ..nemam cas na nezmysli. kazdy si moze spravit nazor z predlozeneho materialu . to ,ze aky ma v podstate uz nezaujima. kazdeho osobna vec.

vsetko dobre.

somavi
autor
14. dec 2017

@prevenar ani ja nemam čas na nezmysli , aspoň v tom da zhodneme. Pekný večer

prevenar
14. dec 2017

@somavi rob si co chces. moje prispevky su urcene ludom so samostatnym myslenim schopnym logickeho spajania informacii ..automaticky sa vylucia ludia, ktori tohto nie su schopni.