Epidémia osýpok na SR - je bezpečné prísť sem s 13 mesačným?
Ahojte. Mam naplánované ísť na slovensko v auguste a teraz čítam všade, že sú osypky na východe, idem síce do Žiliny, ale mam trochu strach... Mladší syn má len 13 mesiacov a druhe očkovanie proti osypkam je až medzi 16. a 18. mesiacom.. Co by ste vy robili? Šli by ste?
@marlenka222 budeš potom verejne označená za posadnutú?
@marlenka222 ale prosím ťa, čo ty o mne vieš, aby si mohla napísať, že som posadnutá? Tieto veci som si zisťovala raz- keď som sa sťahovala do Francúzska, a teraz riešim druhýkrát, keď idem s deťmi na Slovensko a viem, že niečo sa tam vyskytlo.. Myslím, že každý, kto čítal túto diskusiu vie, že posadnutá touto tematikou chorôb a ockovania-neockovania vôbec nie som.. Ty ockuješ svoje deti?
niet za čo, pri položení otázky, či sa môžu osýpky rozšíriť do iných oblastí Slovenska, hneď som si spomenula na teba 🙂
@luxikate pohlad ineho odbornika na ockovanie
@katharines j zasa neverim ze cukrovka je z ockovania ,autizmus a pod .
@luxikate ja mam zas iny nazor.
@katharines ano maš nazor a prečo máš taký nazor?
@adsumus na tvoje otazky si dostala odpoved (aspon co som zaznamenala), akurat si ich neakceptovala a koniec koncov, ani sama neodpovedas na polozene otazky.
@katharines ano a napr je niekde aj nejaky dokaz ze cukrovka je z ockovania?Pokial su to len dohady,nezaujima ma to.Dokaz,dokazy chybaju.Ale poriadne,nie grafy a blbosti.
@adsumus trochu sa uz ukludni prosim. Lebo velku zlost tu siris dookola. Ste očkovaný, bud šťastná, oslavuj a nestaraj sa do druhých rodicov ako si vychovaju svoje deti. Tebe tiez netlacia do hlavy ako mas deti krmit brokolicou, tak ty netlac druhym ako maju ockovat VLASTNE deti.
Žiadne ocko nie je 100% a vela z tych chorob sa da v pohode prezit. Moj muz ma komplet ockovania a napriek tomu mal AZ 3 ockovane choroby - mumps, cierny kasel, osypky. A si predstav, ze prezil. 😉 Takže ockovanie bolo na milu jarmilu.
Rocne zomru tisícky ludi na chripku, zapal pluc a nepise sa o tom. O inych sa pise, aby mali farmaceuti biznis, to je cele.
ludia odkial ste vzali, ze osypky dostali zaockovani? nakazeny su takmer vsetci cigani, a tych nezaujimaju ziadne ockovacie kalendare.
@leeo bolo hlavne povedane, ze vajcina, ktorou bolo zaockovanyvh gro nakazenych bola zle uskladnena a preto zaockovani osypky dostali....
ale načo píšem, ked mi admini blokuju moje názory???
@adsumus necitala som vsetko, lebo je mi zle z nazorov neockujucich...absolutne nechapu a su vo svojom poninani uplne obmedzeni, pretoze po prve to, ze je niekto zaockovany neznamena, ze chorobu dostat nemoze, ale ze ma lepsi priebeh a to, ze si oni dovolia len luxus a nezaockuju, je mozne len preto, ze vacsina obyvatelstva je zaockovana a samozrejme kritiku, ze mozu nakazit deti, ktore ockovane este neboli alebo z nejajeho dovodu byt nemozu absolutne odmietaju...a v tomto je presne obmedzenost ich myslenia, vninania len a len sameho seba, bez ohladu na inych...a potom nech tu niekto sklonuje slovo sebeckost
@adsumus v "po prve" malo byt nie je
@erikavesela no už teraz chuda dieťa nebolo očkovane a išlo na liečbu po onko liečbe, bolo nakazené a ohrozilo 80 rovnakých detí. 80 detí mohlo dieťatko zabiť.

@marlenka222 ak budeš mať dieťa po chemoterapii bude ti jedno, že lezieš do epicentra epidemie?