icon

Epidémia osýpok na SR - je bezpečné prísť sem s 13 mesačným?

diana20
12. júl 2018

Ahojte. Mam naplánované ísť na slovensko v auguste a teraz čítam všade, že sú osypky na východe, idem síce do Žiliny, ale mam trochu strach... Mladší syn má len 13 mesiacov a druhe očkovanie proti osypkam je až medzi 16. a 18. mesiacom.. Co by ste vy robili? Šli by ste?

adsumus
16. júl 2018

@marlenka222 ak budeš mať dieťa po chemoterapii bude ti jedno, že lezieš do epicentra epidemie?

adsumus
16. júl 2018

@marlenka222 budeš potom verejne označená za posadnutú?

diana20
autor
17. júl 2018

@marlenka222 ale prosím ťa, čo ty o mne vieš, aby si mohla napísať, že som posadnutá? Tieto veci som si zisťovala raz- keď som sa sťahovala do Francúzska, a teraz riešim druhýkrát, keď idem s deťmi na Slovensko a viem, že niečo sa tam vyskytlo.. Myslím, že každý, kto čítal túto diskusiu vie, že posadnutá touto tematikou chorôb a ockovania-neockovania vôbec nie som.. Ty ockuješ svoje deti?

diana20
autor
18. júl 2018

@eva8 ďakujem 😊 zaujímavé, pozrela som si to celé

eva8
18. júl 2018

niet za čo, pri položení otázky, či sa môžu osýpky rozšíriť do iných oblastí Slovenska, hneď som si spomenula na teba 🙂

luxikate
19. júl 2018

@eva8 len skoda ze jej nedali otazku,preco dostalo osypky viacej zaockovanych ako nezaockovanych.A ptm je to zaujimave,len mi prisla tiez uplne neobjektivna kedze zlahcila zasa nezavaznost kovov kt vakciny obsahuju.

katharines
19. júl 2018

@luxikate pohlad ineho odbornika na ockovanie

https://www.youtube.com/watch?v=Iaizhsb7dtg
luxikate
19. júl 2018

@katharines j zasa neverim ze cukrovka je z ockovania ,autizmus a pod .

katharines
19. júl 2018

@luxikate ja mam zas iny nazor.

adsumus
19. júl 2018

@katharines ano maš nazor a prečo máš taký nazor?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
tiumen
Odpoveď bola odstránená
katharines
20. júl 2018

@adsumus na tvoje otazky si dostala odpoved (aspon co som zaznamenala), akurat si ich neakceptovala a koniec koncov, ani sama neodpovedas na polozene otazky.

adsumus
20. júl 2018

@tiumen a v čom žasneš? že su ludia ktorí nechcu aby nám deti zbytočne choreli? to je take divne, čo čomu sa čuduješ?

luxikate
20. júl 2018

@katharines ano a napr je niekde aj nejaky dokaz ze cukrovka je z ockovania?Pokial su to len dohady,nezaujima ma to.Dokaz,dokazy chybaju.Ale poriadne,nie grafy a blbosti.

adula12
24. júl 2018

@adsumus trochu sa uz ukludni prosim. Lebo velku zlost tu siris dookola. Ste očkovaný, bud šťastná, oslavuj a nestaraj sa do druhých rodicov ako si vychovaju svoje deti. Tebe tiez netlacia do hlavy ako mas deti krmit brokolicou, tak ty netlac druhym ako maju ockovat VLASTNE deti.
Žiadne ocko nie je 100% a vela z tych chorob sa da v pohode prezit. Moj muz ma komplet ockovania a napriek tomu mal AZ 3 ockovane choroby - mumps, cierny kasel, osypky. A si predstav, ze prezil. 😉 Takže ockovanie bolo na milu jarmilu.
Rocne zomru tisícky ludi na chripku, zapal pluc a nepise sa o tom. O inych sa pise, aby mali farmaceuti biznis, to je cele.

tinaa64
25. júl 2018

@adsumus chod sa vyburit niekde inde...a noe tu do neocko rodicov...bid taka laska a daj iz s tym pokoj...je to trapne..kazdy sa rozhoduje podla SVOJHO svedomia a presvedcenia...

leeo
25. júl 2018

ludia odkial ste vzali, ze osypky dostali zaockovani? nakazeny su takmer vsetci cigani, a tych nezaujimaju ziadne ockovacie kalendare.

fitmama07
25. júl 2018

@leeo vraveli o Tom všade, dokonca aj v médiách kde máločo povedia pravdy ale spomenuli to okrajovo iba...a ja som priamo odtiaľ a mám info priamo z nemocnice že je to tak..a nemajú ich len cigáni ale aj "normálny" biely a dokonca aj lekári a sestričky z nemocnice ......

fitmama07
25. júl 2018

@leeo a dokonca aj vo vyhláške ruvz sa píše koľkí boli očko a koľkí nie.. väčšina očko celkovo a očko čiastočne....

adsumus
1. aug 2018

@tinaa64 no pozri my, sme došli z ohniska nákazy v pohode, dieťa ma iba jednu dávku a ja tie komunisticke očkovania. super nie?

adsumus
1. aug 2018

@adula12 adulka, ja nikoho do ničoho netlačím, asi ti to niekto natlačil, že?

erikavesela
1. aug 2018

@leeo bolo hlavne povedane, ze vajcina, ktorou bolo zaockovanyvh gro nakazenych bola zle uskladnena a preto zaockovani osypky dostali....

adsumus
1. aug 2018

ale načo píšem, ked mi admini blokuju moje názory???

erikavesela
1. aug 2018

@adsumus necitala som vsetko, lebo je mi zle z nazorov neockujucich...absolutne nechapu a su vo svojom poninani uplne obmedzeni, pretoze po prve to, ze je niekto zaockovany neznamena, ze chorobu dostat nemoze, ale ze ma lepsi priebeh a to, ze si oni dovolia len luxus a nezaockuju, je mozne len preto, ze vacsina obyvatelstva je zaockovana a samozrejme kritiku, ze mozu nakazit deti, ktore ockovane este neboli alebo z nejajeho dovodu byt nemozu absolutne odmietaju...a v tomto je presne obmedzenost ich myslenia, vninania len a len sameho seba, bez ohladu na inych...a potom nech tu niekto sklonuje slovo sebeckost

erikavesela
1. aug 2018

@adsumus v "po prve" malo byt nie je

adsumus
1. aug 2018

@erikavesela no už teraz chuda dieťa nebolo očkovane a išlo na liečbu po onko liečbe, bolo nakazené a ohrozilo 80 rovnakých detí. 80 detí mohlo dieťatko zabiť.

https://www.jpost.com/HEALTH-SCIENCE/80-child-c...