Imunita u očkovaného a neočkovaného dieťaťa
Mile mamičky,
Chcela by som sa opýtať, ak mate 2 deti popripade viac. Jedno je očkovane , druhe nie. Vedeli by ste porovnať, stav imunity u nich? Aj keď som si vedomá, že každe dieťa má inú imunitu. Niekto silnejšiu, niekto slabšiu
Kamaratka ma plne ockovani dceru,ma uz 12 r,a jeden krat brala len ATB a to v 2 triede na ZS,ked jej aj nieco je tak to za den vylezi bez paralenov,jej druhy syn,plne ockovany zasa ma kazdu zimu kasel,sopel asi alergik,po mame.
@soldi bcg vakcinu stiahli kvoli zavaznemu poskodeniu zdravia deti.
@soldi tu v proockovacej diskusii o tom hovori priamo lekarka, takmer na zaciatku
@katharines ano, viem ze ju stiahli. V aprili 2011 bolo strasne dolezite ju dat inak by zomrel a pod kecy som pocuvala. V januari 2012 uz zrazu potrebna nebola
@soldi o čo ti ide? Potrebuješ len prípady, ktoré zapadnú do tvojej teórie?
@maminuska napíše ze jedno dieťa je zdravé a jedno chore i keď obidve neboli ockovane a ty jej na to napíšeš, že sa necuduješ, že tak chore dieta nie je ockovane, i keď je jasne, že matka asi nie je Sibyla a nedala ockovat z iných dôvodov. Keď ti @maminuska vysvetli, že ho sestra nedala zaočkovať z presvedčenia, nie koli tomu, že je chore, tak to je už mimo témy.
Myslím si, že to vôbec nie je mimo témy. To je len dôkaz, že dieťa je chore aj keď nebolo ockovane, dokonca ma PAS, veľký strašiak ockovania. Keby @maminuska napísala, že prvé bolo ockovane a ma PAS tak sa tu zhrnie cely konikovsky antivax a už Google doktori sa tu budú pretekať, kto prvý urči pre nich samozrejme jednoznačnú príčinu.
Ale keďže ide o dieťa neockovane, tak to tu hneď zrušíme, že je to mimo tému, hlavne nech sa to moc nerozmazava, lebo do šablóny antivaxu to nezapadá 🙄
@momoika Očkovanie nemá nič spoločné s imunitou. Syn ma vsetky základné očkovania-naposledy bol chorý ked mal polroka-az na kiahne, ktoré doniesol az zo skoly-perfektny priebeh, žiadne komplikácie,teploty na 10.den od vysypu bol v poriadku. Dcérka nie je ockovana vôbec,chora ešte nebola az na tie kiahne-este lepsi priebeh ako u syna.😉
uplne k otazke odpovedat neviem, lebo mam vsetky deti plne a nadramec ockovane.. prvy syn alergik, z coho plynuli jeho prvotne castejsie choroby a vyriesili sa vhodnou liecbou alergie.. druha dcera ma vynikajucu imunitu a nikdy za 5r nemusela brat atb, najhorsia choroba kiahne, inak iba nadcha.. treti syn velmi chorlavy prvy rok, druhy rok trocha menej, ale stale casto zrejme je tiez alergik..
ale napriklad mam kamaratku, ktorej obaja synovia su neockovani (prvy je len ciastocne, druhy vobec) a obaja chlapci su chorlavi dost.. su alergici a casto chori..
@sisaka ??? Trosku som nepochopila Tvoj pomerne utocny a agresivny prispevok. Ja ziadnu teoriu nemam, naopak, jasne som napisala ze urcite neplati ocko= chori, neocko = zdravi.
Napisala som len tolko ze autorka sa pyta na porovnanie imunity ocko a neocko surodencov, co nedokaze posudit ten, kto ma vsetky ocko alebo neocko, preto su oba prispevky maminusky mimo temy. Vsetci sa tu slusne bavime, tak to skus aj Ty 😉
Velmi zaujimave citanie. Dakujem ze kazdu odpoved. Vidim, ze je to naozaj velmi individualne.
Este by na zaujimalo z coho je tolko alergii? Strava prilis chemikalii vo vsetkom? Kto vie...
@lapersefona no v jednej studii pichali len adjuvanty, nachadzajuce sa vo vakcinach, zdravym mysiam, a na konci experimentu mali vsetky alergiu. Tak ktovie z coho je tolko alergii, zvlast, ak ju rodicia alergickeho dietata nemaju. Mne sa paci aj kniha Ako prezit dobu jedovu.
@lapersefona na toto sa da odpovedat jedine vtedy, ak by jedno a to iste dieta prezilo 2 rovnake zivoty..jeden s vakcinami a druhy bez nich..inak sa to zistit neda..vela je totiz genetika a na nu potom nasadaju vonkajsie vplyvy kde patri aj ockovanie..a velke rozdiely su medzi ludmi aj v miere detoxikacie ich tela- telo totiz kazdy den samo seba detoxikuje..ak je naruseny-ci oslabeny tento proces tak vakcina moze mat vazne az fatalne nasledky..
@lapersefona lebo doba uz nie je taká ako volakedy. Kazdy chce zarabat aj na nestasti druhych lebo doba je zla a tento stat si hrabe do vacku. Preto jogurt ti vydrzi aj mesiac a nie 2dni ako volakedy... Preto zubar "opravuje" zuby takým štýlom, aby si tam opat o mesiac dva tri prišiel... Všetko je na figu, nic v tomto state nefunguje. Vacsina chorob je zo zleho eckoveho stravovania a z veľkého stresu, ktorý ludia prezivaju denne... Smutne...
Velmi pekne porovnanie ockovanych deti vs neockovanych deti a vplyv na imunitu a incidenciu chorob, ako diabetes, ADHD.....
@lapersefona toto je možno otázka na dojčenie. To by malo chrániť pred alergiami atď budovať imunitu. Čo ma s tým očkovanie?
@lapersefona my nemáme zaočkovanú 3r vobec a mala len 5x sople, 1x kašel a žiadne atb, okrem pamycon..chodíme často medzi deti, plávať, do herní.. takže mala kde schytať, ale musím povedať, že má super imunitu.. ešte ale nechodí do školky.. má zároven vybornú pamäť..
@maminuska presne
Syn ockovany od roku 2017 vserky povinne ockovanie no nedala by som keby ze viem to co dnes ...
A dcerka 2 hexy potom uz nic a je este viac sikovnejsia ako bol mali ked bol mali taka ina aj v sparavani vo vserkom ... predsa hlinik z tych vakcina a one somariny sa dostane do mozgu..
Formaldehyd are atd
Keby ze mam dalsie deti nedam uz ani jedno .. farms firmy a lekary jedna Banda hnusna
@kristina100 chlapec a dievča sa celkovo správajú inak, aj v rovnakom veku.
@eva8 nemyslim takto ...

@soldi nás najstarší je tiež, vlastne bol, atopik. Jedna hrôza mal to strašne. Očkovanie to ani nezhoršilo ani. Nezlepsilo. Nastastie je jeden z tých šťastných, ktorí z toho vyrástli. V 8. Rokoch sa mu polepšilo, od 9. Rokov ani voliacou. Má teraz 12 a už roky nemal nič nikde. A to boli mesiace a roky keď bol len jeden veľký ére by krvavý rozskriabany fľak. Tri ďalšie deti majú doteraz pokožku ako bábätka. On má aj úplne inú kozu. Takú akoby hrošiu. Hrubšiu, takú ja neviem, kožou tu. Môj muž vraví, že jeho staty otec (dávno mŕtvy, nepoznala so. Ho) bol taký. Čiže genetika.